Pictures

Vi ska göra ett kollage och sätta upp här i lägenheten, där alla får välja ut lite bilder som betyder mycket för dem. Frida, Ida, Johanna, Elin, Kira, Madde och Isabell, snart kommer ni hänga på väggen här i mitt hem. Så jag kan stå och titta på er varje dag. <3 Då kanske det känns lite mer som att ni är med mig här, och får uppleva det jag gör.

"You are a wizard, Harry"

Hade en lång diskussion om Harry Potter med Ida igår och berättade om min besatthet för Felicia idag. Och då kom jag och tänka på det som Fancy frågade mig i somras; "Vad är det som gör att du läser om alla böcker varje sommar egentligen?" Jag har verkligen tänkt på det här. Och det går inte riktigt att förklara. Det är bara så genialt; hela världen de lever i, storyn, hur allt knyts ihop i 7:an, alla små detaljer som gör att man gråter, skrattar, blir arg, ledsen och lycklig. Och sedan efter strax över tio års kärlek, har man ju utvecklat en ganska så fin vänskap. Det är som att hälsa på en väldigt god vän varje sommar, som man har saknat hela året. Man har ju också utvecklats lite tillsammans med Harry. När man läste ettan, så var man nästan i Harrys ålder, och sedan kom böckerna i takt med att man själv blev ett år äldre ungefär. Man har fått växa tillsammans. Och nu kan man inte riktigt skiljas.

Det låter ju helt sjukt när man tänker på det. Att man är 20 år och blir lycklig som en sjuåring på julafton av ett par böcker. Men det är så det är. Och så får det vara. Sedan blir det ju inte sämre av att man har ett antal vänner, som är lika sjuka och besatta de.


Over, its so over (tomorrow)

Satt och picknickade och pratade med Felicia idag i solen i Ålidhems centrum, inte världens trevligaste plats kring alla bilar, men det spelade ingen roll. För solen värmde och allt var bara bra. Vi konstaterade att imorgon har vi avslutning på vår första kurs på Psykologprogrammet. Hur coolt är inte det? Tiden har gått så himla fort, och det känns verkligen som att jag har varit här hur länge som helst. Tror inte att jag överdriver när jag säger att lämna Stockholm för Umeå är bland det absolut bästa som jag någonsin har gjort. Jag längtar inte hem alls. Detta betyder inte att jag inte saknar saker och personer i Tullinge. Men är det inte underbart att man har två ställen på denna jord där man verkligen känner sig hemma?

Imorgon är det kursavslutningsmiddag med The Crew som står på schemat. Något som vi har tänkt att göra till en tradition. En mkt fin idé, som jag hoppas att vi kan hålla kvar!

Dagens fakta: Jag hade fel angående Days. Har fått rapporter om att Kate klarade sig genom att klättra ut genom fönstret, efter att Sami underhållt EJ. Så fel man kunde ha då.


Tension, Tension

Idag blev dagen då jag kunde återvända till Salem, hade inte hänt överdrivet mycket sedan sist. I fall man inte tittar på Days regelbundet får man en liten distans till allt, och ser det otroligt dåliga skådespeleriet. I fall jag någon gång, av någon anledning skulle behöva besöka ett sjukhus, skulle jag inte välja Salem Hospital. Jag förstår inte, om Horton-stiftelsen och The Kiriakis pumpar in så himla mycket pengar i den där rörelsen, varför kan de då inte anställa läkare som kan sitt jobb?! Jävla stolpskott i skyddsdräkter som dyker in i rummet när Kayla inte andas. Vad gör de? Jo, de sätter på syrgasmasken igen. Och meddelar Steve och Stephanie att de måste förbereda sig på det värsta. Men Gud, vad bra. Tack.
Man märker ju också direkt att Kate inte har varit anställd hos Dimeras som legosoldat. Skojar hon med mig?! Hon kan ju inte söka igenom E.J:s lägenhet, utan att svara i mobilen. Vad spelar det då för roll om Bo och John sitter och tittar på allt i lastbilen? Slår dock vad om att när EJ precis kommer in i lägenheten kommer Kate ligga halvnaken i sängen och säga något som bara Kate kan säga. Så ligger de med varandra. Några andra tips?
Thank God att Lumi finns. Lucas och Sami måste vara ett av de finaste paren på denna jord. Vilken connection de två har. Oj.Oj.Oj.

Men det som glädjer mig mest är ändå att Will ska åka på skidläger. Och att Will ser fram emot detta så mycket. Att Will redan har packat sin väska, trots att det är en hel vecka kvar tills Will ska åka. Va? Är det inte gulligt. Jo, det hade kunnat vara i fall Will var 10 år.

På fredag kan jag se igen. Då kommer en ny uppdatering ifrån Salem. Jag vet att ni längtar.

Skulle jag undvika?

Sitter jag och skriver på min individuella essä? Nja, skulle inte tro det va? Eller? Pepp, pepp, pepp. Kom igen nu för fan! Internet är lite för bra när man vill undvika saker...

Har i alla fall gjort en sak idag, som jag tänkt göra i över en vecka; Blev idag av med min IKSU-oskuld. Simmade runt där i bassängen så fint. Fick dock en liten oväntad kramp i högerarmen, vilket försvårade min simning en aning.

Nödvändighetsskala över detta inlägg mellan 1-10: 2 1/3


Eller?

I fall ingen varken blogggar, facebookar eller twittrar om det, har det då hänt?


Trying something new

Bestämde när jag åkte upp till Ume att jag skulle starta ett mer öppet liv, våga testa lite nya grejer och inte vara så skeptisk mot vad andra människor gör, bara för att jag inte själv gör det. Igår kväll begav sig jag och Karin till café Station på ett "Ny-i-Umeå"-event. Var Pingtskyrkan som anordnade det, och nej, mina vänner jag ska inte gå med i Pingstkyrkan, så roligt ska vi inte ha det, men det var faktiskt väldigt trevligt. Karin och jag hade en kalorichockdag igår, och det var tårtbuffé på eventet (gratis), vem bangar då? Förjävla goda tårtor och trevligt folk. Ställde upp att vara med på en lek. Vi var fyra stycken som fick stå på scenen, medan de andra som satt vid borden skulle svara på en massa frågor om oss, bara genom att titta på oss. Nu vet jag hur det känns att vara ett djur i bur! Var nästan lite obehagligt att stå där när de granskade en, från topp till tå... Ja, det var en ny upplevelse.

Fick veta igår att Karin också led av syslöjdssyndromet: skakningar innan man äntrade salen, stora svårigheter med att trä sysmaskinen, feberliknande symtom efter lektionen. Intressant. Kanske ska skapa en liten grupp för oss likasinnande? Haha, längesedan jag skrattade så mycket.

Ikväll är det dags för Finsittningen med trerätters middag, lite spex från oss nollors sida, och sedan partyparty all night long. Eller i alla fall till klockan 02.00. Hyffsat taggad, mest inför maten.. men det kanske vänder!


Dagens konstaterande: Inte helt stabilt att handla på HM, Systemet och på ICA Maxi och att sedan försöka cykla hem. Tack vare cykelkorgen blev det lite lättare, men hade behövt en hel vagn om det skulle vara helt stabilt...

.

- Ett bra självförtroende är något som man förtjänar.

-
Lance Armstrong


Back in Salem

Åh, mina vänner. Idag kunde jag göra ett återbesök i Salem hos mina vänner i Days. Det var alldeles, alldeles, underbart. Att man kan sakna de små liven så mkt. Det har ju faktiskt hänt lite, jag satt på helspänn hela tiden! John var in action i sin lastbil, tittade på den lilla TV:n som bara John Black kan göra. Shawn gör EJ:s skitgöra, så att han ska få pengar till att kunna köpa kläder till Claire, som han inte ens verkar få träffa(?). Bo och Hope goes down the memory lane, as so many times before. Och jag blir lika imponerad varje gång över hur otroligt vacker Hope used to be. Och när man kommer tillbaka till verkligheten undrar man: Vad hände där, Hope? E.J och Kate gör the nasty nasty i E.Js soffa.Grr. Hett. I alla fall för Kates del... Självklart listar Sami ut detta genom att hitta Kates BH bakom soffan, och självkart har Kate skrivit sitt namn i BH:n. Mhm. Det är bra att hålla koll på sina saker, Kate. Men då får man inte lämna kvar dem hos någon där Samantha kan lägga sin näsa i blöt. Det vill säga inte någonstans.

När man får komma på besök i staden som aldrig sover igen, det vet bara Gudarna. Men jag ser fram emot det. Det gör jag.

Det går bra nu.. För mig..Men kanske inte för Sverige.

Jaha. Då var man helt plötsligt en i laget i Gimonäs damlag. Skrev på lite papper idag. Nu är det bara att Tullinge skriver under, så är man matchklar. Träningen idag var faktiskt riktigt rolig, det börjar ta sig. Hade saknat att springa runt på innebandyplanen, blev ju inte mycket av den varan förra veckan. Imorgon är det innebandy igen. Sedan på onsdag ska jag besöka IKSU och träna någonting. Vad vet jag inte, men det finns ju en massa spännande, så jag hittar nog ngt som passar!

Imorgon är det även en stor dag. Jag ska tvätta min bäddmadrass och täcke. Yey. Kanske kan sova lite skönare och utan att vakna upp av att jag fryser sedan i fortsättningen.


Och nej, jag tänker inte ens kommentera valet igår. Tror de flesta vet hur jag känner angående detta.

Gånger två

Känner att jag kommer att skriva exakt samma sak som Ida gjorde för typ en och en halv timme sedan. Men saken är den att jag har varit lika värdelös som hon idag. Vi skulle plugga. Vi har pluggat. Har vi pluggat så mycket som vi tänkt? Svar: No way! Haha här görs fan inte mer än nödvändigt. Vad har jag gjort istället? Nördat på Facebook. Ätit. Tagit ett bad. Varit och handlat två gånger. En gång på Coop och en gång på Ica. Också gick ju två timmar åt att prata med Ida. Tycker faktiskt dock att detta är viktigare än att studera. Vi hade ett mycket bra samtal måste jag säga, och jag fick mig en väldigt fin skogspromenad. Tror dock att jag gick i en cirkel, annars hade jag nog gått vilse. Men men. Pratade om allt mellan himmel och jord. Mer himmel skulle jag nog säga. Och Ida, nej vi dömer ingen. Vi trycker bara ner dem utav helvete.

Lite glädje

Rapporterade i förra veckan att mitt favoritpar Mathias och Johan har gått skilda vägar, men nu, mina vänner, för att kompensera upp detta har min favorittjej Ebba Hultkvist blivit förlovad! Philip Stragne är den lycklige som kommer att få dela sitt liv med en av Sveriges absolut bästa skådespelare. (Detta baserar jag främst på hennes insats i "Festival").




Grattis önskar jag så här från bloggen!
(Förjävla dålig bild jag fick tag på förövrigt)


Jag gör natt av denna dag. Typ snart.

Ska kolla på gårdagens Idolavsnitt, sedan ska jag sova. Sov typ två timmar inatt, så jag känner att jag lika gärna kan sova nu så jag tar igen lite sömn. Sova i min säng... som för tillfället inte har någon sådan där liten madrass som en säng ska ha. För den har en katt kissat på. Inte heller har jag något riktigt täcke. För det har en katt kissat på. Kul. Detta betyder att hela min tisdagskväll kommer gå åt till att tvätta. Dubbelkul. Här är man vänlig och erbjuder husrum, mat och en klapp ibland, och vad får man tillbaka? Piss. Dagens ungkatter.

Hade peeling och massagegrupp här sedan. Mkt skönt. Huden känns superlen och man är avslappnad. En liten grej som kommer att fortsätta här på Geografigränd. Mkt trevligt!

Imorgon Malin, ska du plugga. Du måste plugga. Och därmed basta.

Värdelös

Jag borde verkligen studera. Men jag orkar inte, är inte taggad för fem öre. Vet ju att det som inte görs nu får göras imorgon och på söndag..Men jag får ta det så. För stunden känns det väldigt passande. Känns som att denna fredag i norr kan bjuda på andra saker istället. Kan städa lite nu istället...
Följde till exempel med Veronica ner till Hamnmagasinet och kollade på en spelning av ngt band som spelade typ folkmusik, kändes lite som på Irland. Hon som sjöng var grym, vilken energi! Synd bara att hennes vänner på scenen kanske inte hade lika mycket glädje...

-Ska vi köra Cocaine Habbit också?
- Ah, men sedan får det räcka.

Älskar bitterheten, även fast det kanske inte riktigt hör hemma på en scen, där man ska underhålla folk, som visserligen kommit in gratis, men ändå.

På vägen hem fick V för sig at hon skulle bada i Umeälven. Haha, var så fruktansvärt kul att se folks reaktioner. Folk går runt i höstjacka och mössa, men Veronca ska bada. Haha. Ja, det blir aldrig tråkigt med de här människorna i alla fall.


Gjort en insats för det svenska samhället

Fy fan. De två senaste dagarna har inte varit roliga. Under Idol i tisdags kände jag hur jag blev lite varm i hela kroppen, och en timme senare var febern i full gång. Var inte roligt den natten. Hade nog upp emot 40 graders feber. Låg i sängen fram till halv 1 på onsdagen, så nej det blev ingen skola för mig. Klarade av tre år på gymnasiet utan att missa en enda skoldag pga sjukdom, nu tog det två och en halv vecka. Men förhoppningsvis är jag färdig nu. Behöver möjligtvis denna natt till helande med, men imorgon ska jag vara tillbaka i full form! Dock måste jag nog säga att det är lite mer synd om vår ena katt som nu mer heter Borris. De var och steriliserades/kastrerades igår, och när de kom och lämnade dem igen sa de att det kunde hända att katterna började slicka och bita i stygnen. Det var precis det Borris gjorde, och till slut hade hon dragit upp allting, så någon bindvävnad hängde ut från magen, och det droppade en massa blod! Så stackarn fick ta en tripp till Vännäs inatt för operation. Nu börjar hon dock piggna till lite mer. Stackarn.

Idag har jag spenderat ungefär 6 timmar i tvättstugan. Hade tänkt att det skulle ta tre, men på grund av det värdelösa system som denna hyresförening besitter, så tog det lite längre tid än beräknat om man säger så... Men nu är det klart! Tog mig ut i regnet sedan för att åka och förtidsrösta. Var ju något opepp på att bege mig ut, men såg fram emot att iaf kunna åka i full fart ner för svingen. Men nej, då är det en dam som cyklar framför mig och totalt sinkar mig! Herregud, släpp på bromsen kvinna! Suck. Men, ja. Nu har jag röstat i mitt första riksdagsval med rinnande näsa och slem i halsen i Umeås Folkets Hus. Känner jag mig på något vis som en bättre människa? Nej.

Ett cykellås, cykellås, det är bra att ha...

eftersom annars kan cykeln bli snodd. Men jag brukar se det som en fördel att man själv, som innehavare av nyckeln till cykellåset, ska kunna få upp det. Denna lilla detalj slutade att fungera när jag idag skulle ta min cykel hem från universitetet. Fick hjälp från olika håll, men den sista lösningen blev att knippsa upp skiten. Mannen som sålde min cykel och gav mig låset, sa att det var ett skitlås. Det hade han rätt om. Men turligt nog äger jag mitt andra (skit?)lås från Claes Ohlsson.

Har inskaffat mig en IKSUkort. Har nu tillgång till typ allt i norra Europas största träningscenter. Mycket fint. Nu är det bara till att jag ska utnyttja det med. Men det tror jag att jag kommer att göra, dock ej idag, eftersom min heshet nu utvecklats till halsont och en liten förkylning. Men detta ska vi råda bot på genom sömn. Först måste jag dock studera, ska läsa två kapitel i en bok. Och vilket språk är dessa två på? Jo. Engelska. Tydligen en obegriplig sådan. Tack.

Vad är det för fel på vanlig hederlig svenska?

Nej. Jag gillar inte det engelska språket. Det må vara mycket vackert när det talas av en fin människa, eller i någon fin låt. Men när det gäller vetenskapliga texter kan det dra åt helvete! Får be om lite moraliskt stöd imorgon av mina gruppmedlemmar... De kanske kan hjälpa en liten dryg stockholmare i nöd.

Sitter och väntar på att Felicia ska komma, vi ska bege oss ut och busa lite! Tydligen tyckte ej hon att det var nog dangerous i fredags när vi cyklade på en bro som man egentligen inte fick cykla på. Da Buzz hade tyckt det var Dangerous nog.

Jag drömde att jag kunde sjunga...

Men det kan jag inte! Med stort utropstecken. Haha, vad patetiskt. Jag är lite hes för tillfället, och fick för mig när jag stod och diskade att jag sjöng mäkta fint. Så jag plockade fram mobilen och spelade in lite när jag sjöng. Och för att uttrycka mig milt, så hoppas jag verkligen att jag dör före dig, Issa, för det finns inte en jävel, varken levande eller död, som vill höra mig sjunga "Never gone" i kyrkan.

Det får bli dagens slutord. Nu skall jag göra något som jag kan. Och det är att titta på film.


Det är något som kan hända vem som helst...

Men jag trodde inte att det skulle ske mellan ett av mina favoritpar! Johan och Mathias är inte längre ett par enligt Aftonbladets Klick. Vad hände där liksom? Drömmen tog slut, Johan, och ja, i fall Klick säger det så är det sant. Och nej, nu kommer det inte vara på riktigt när ni kysser varann.


"Vi måste vara världens sämsta kattägare!"

Har precis avverkat veckans städning. Skönt att inte behöva tänka på det något mer på typ 3 veckor. Mitt rum kanske kan behöva sig en dammsugning under denna tid, men det kan man ta.

Ja, om ni har missat det så är vi numer här i familjen kattägare på obestämd framtid, till två katter som varken har namn eller kön. Förmodligen är det två honkatter som är systrar, och vi kallar dem Katt 1 och Katt 2, efter vilken jag såg först. Kanske inte är de mest smickrande namnen, men när man börjar kalla någon något, så kan man ju inte riktigt byta. Det går ju till exempel utmärkt att säga Ettan och Tvåan, Misse 1 och Misse 2 eller något liknande. Och jag vet inte... Har nog inte blivit något större kattfan direkt. Visst, de är söta, och de är kul att klappa dem ibland, men jag klarar inte av detta bajsande! Luktar ju så himla äckligt, och vi vet inte vart vi ska göra av skiten... Vi har ju inte riktigt lika bra saker som F och Micke besitter om man säger så... Och inte heller någon fin checklista över vad man ska göra. Vi väntar på att Demet ska återvända från Kebenekeise och reda upp saker och ting gällande våra nya familjemedlemmar! Mamma 1, Mamma 2 och Mamma 3 behöver hjälp från Mamma 4!

Sliten... Igen.

Herregud, ska mitt liv här uppe i norr fortsätta på detta vis kommer jag att avlida inom en snar framtid. Gick upp strax efter 7 igår, var vaken till typ halv 4, och vaknade klockan 9 imorse. Och ikväll så är det maskerad på schemat. Men ikväll är det endast vatten som gäller för mig. Bennys drinkar igår var fan farliga... Jag brukar ju ha det på min plussida, att eftersom jag hatar smaken av alkohol, så dricker jag inte heller mer än nödvändigt (om det nu finns något som är nödvändigt?) Men när det är gott så blir det lite värre... Haha. Men jag hittade ju faktiskt hem utan problem och jag kunde cykla rakt hela vägen, så det var la inte så farligt.

Imorgon hoppas jag på en chill dag med lite filmtittande kanske. Måste väl egentligen ta tag i filosofiuppgiften... Men gällande den har en liten förträngning smygit sig in, och om man undviker problemet tillräckligt länge, så försvinner det. Eller inte...

En bild säger mer än tusen ord


Stoppa inte köttbullar i näsan, Maakus.


Waiting

Sitter och väntar på att Lillefot ska ringa. Kan lika gärna berätta om min dag här då. Vad har hänt idag? Inte mycket faktiskt. Har varit astrött. Men jobbat med Fall 1 nästan hela dagen, är ganska så klara. Skönt. Benny fick bjuda på fika idag, eftersom han var mer än 5 minuters sen igår! Yey! Mkt gott. Känner dock att jag måste inskaffa mig ett träningskort på IKSU om detta ätande ska hålla i sig.. Haha.
Har även tvättat idag, mina vänner! Kläderna ser även nu ut som kläder. Fint. Struntar i att hänka på utgången idag. Pallar ej. Satsar på Idol och sömn istället, så är jag redo inför fredag/lördag!

Oj Oj, nu har jag samtalat med Lillefot och helt plötsligt är klockan nästan 20!


Cha Cha!

Inget FBI Tullinge direkt...

Var och provtränade med GUIF idag, och det kändes väl sådär om man ska vara ärlig. Beror väl mest på att man är bortskämd och van vid att spela tillsammans med människor som ger 100% i alla situationer i princip och ha mycket mer kompetenta tränare. Men jag ska köra på torsdag också så får jag se hur det känns sedan. Det kanske ligger på en bra nivå nu så här i början när man inte vet hur mycket tid skolan kommer att ta upp, men å andra sidan känns det sådär om jag ska tappa allt som man har tränat för i alla dessa år. Kanske ska ta och provträna med ett lag till som ligger en division upp? Är ju visserligen ganska sugen på att börja spela fotboll igen, kanske finns något korplag i närheten?


Sverige vann med 6-0 mot San Marino. Kunde ju dessvärre ej se matchen. Inte kul. Men 2 mål av Zlatan, ett av Granqvist, ett av Berg och sedan fick ju San Marino också göra mål! Dock i eget.. Men alla mål räknas, framåt som bakåt! (Gjorde för övrigt ett förjävla snyggt mål själv på träningen idag. I rätt mål.)
Mellberg fick hjärnsläpp igen. Har en liten tanke om vad Lillebror kommer att ha för åsikter om detta, haha.

Idol starta idag. Ska nu gå och borsta tänderna och sedan kolla på avsnittet på webben.

Godnatt.

...

Haha, så går man in på Days-bloggen på TV3s hemsida och ser att den är nerlagd. Visserligen har den varit det sedan i maj, men ändå. Hade kunnat göra mig en bra karriär där...

Something is missing in the days of my life

Måste erkänna att jag faktiskt saknar att inte kunna titta på Days när jag vill... Har ju vant mig vid att ha ständig koll! Nu kommer det bara att bli något avsnitt då och då... Vem ska då hålla er uppdaterade om tankar och konstiga saker som händer i Salem?

Kanske ska hoppa av universitetet och köra på en fullständig satsning av Days... Göra en egen total Days-blogg kanske!!

Vad är kunskap?

Skit i det du, så lever du längre. Aaaah. Jag hade trott att jag aldrig skulle behöva sitta med jävla facking filosofiska frågor igen i hela mitt liv! Men nej, nej. Har en uppgift med en massa sådant skit. Funderar starkt på att skriva att vi är med som i ett Simsspel, vi blir styrda av Gud som sitter uppe i sitt vardagsrum och driver med oss. Vi fick faktiskt skriva vad vi ville, bara det berörde frågorna. Något säger mig dock att jag icke kommer att skriva detta, utan kommer att gå runt och vara irriterad på skiten tills jag kommer på vad jag kan ljuga ihop. Egentligen är det ju ganska intressanta frågor, som den om trädet. "Om en träd faller i skogen, och ingen är där och upplever det, lät det fortfarande då när trädet föll?". Grejen är ju den, att alla är ju väl medvetna om att när ett träd faller så kommer det ljud, men finns det ljudet även när ingen hör det, eller är ljud bara bara något som vi upplever? Intressant, men man blir dum i huvudet av att tänka på sådana saker! Det är bättre att inte tänka och låta allt vara som det är... Visserligen är ju meningen med hela uppgiften att vi inte ska ta allt för givet, att vi ska vara kritiska mot det vi hör på föreläsningar och läser. Men jag föredrar min naiva livssyn...

Dock fick vi vårt första fall idag! Det däremot kommer att bli riktigt intressant att diskutera, ändå sådana saker man har valt Psykologprogrammet för...

Imorgon är det dags att provträna med Gimonäs, jag är mäkta laddad! Dock lack över att jag missar Sverige-San Marino... Varför kunde inte matcherna spelas på onsdagar som det alltid har varit? Varför ändra på något som fungerar? (visserligen hade jag sagt precis tvärtom för ett par veckor sedan, men men. Någon däruppe tog emot mina böner lite för sent...)

Är det såhär det känns att vara student?

Malin D är sliten. Efter tre utekvällar i rad säger Malins kropp ifrån. Och mina vänner, det är inte alkoholen som är problemet, utan bristen på sömn. Sömnen är en viktigt del i livet, därför skall jag snart sova. Börjar inte förrän kvart över 10 imorgon, så jag kan sova rätt länge, speciellt nu när jag äger en cykel. Yey. Kommer troligen cykla iväg en halv timme innan jag börjar ändå, så jag får sitta och vänta i 20 minuter, men det är lugnt.

Dagen har spenderats på ett lugnt sätt. Felicia och jag cyklade ner till stan en sväng och jag köpte ett par skor (som jag hoppas är relativt varma), sedan tog jag tag i pluggandet. Mycket bra, Malin. Kom även till slut in på SharePoint, efter att jag i 20 minuter suttit och beklagat mig över vilket jävla skitsystem det var. Det visade sig att det var jag som suttit och försökt skriva in fel lösenord. Tänk vad roligt man kan ha det! Glädjen över att ha kommit in lade sig dock snabbt. Usch, har fått en asjobbig individuell uppgift. Massa filosofiska frågor. Trodde att jag skulle slippa det efter Filosofi A, men icke. Suck. Jag orkar inte sitta och pränta ner min världsbild på en A-fyra. Tror jag ska skriva att vi är som ett Sims spel. Någon som driver mer oss hela tiden bara.

Cyklade ner till Umeälven. Vad fint det var! Väldigt fin promenadled måste jag säga. Där kan ma  sitta och tänka på en massa skit om man vill. Vill man inte så behöver man inte.
Hade planerat att titta på film hela kvällen, men pratade med F i en och en halv timme först och sedan ringde Elin. Så jag hade fullt upp. Dessa samtal var dock en aning bättre än en film.

Stor, större, störst

Idag mina vänner har det hänt grejer! MCD har inskaffat sig en begagnad cykel. Den är ful som stryk, men jag älskar den. Rullar på riktigt bra där! IngridThaCykel heter den. Hittade förövrigt hem från staden helt ensam sedan, grymt bra. Hade vissa svårigheter där ett tag att lokalisera vart jag var, men det gick bra. Har även betalat min eftersänding av post, och jag är numera folkbokförd Umeåbo. Spännande. Och allt detta har jag ordnat på egen hand. Ringde dock både adressändringen och skatteverket en gång, men det är ju ett framsteg i sig! Brukar ju få ångest när jag ska ringa myndigheter i vanliga fall. Mina CSN pengar kom in idag med, vilket innebär att jag även lyckades med det. Fint.

Ska om en timme ungefär bege mig iväg hem till en av mina faddrar och kika på fotbollen, sedan blir det la utgång ikväll igen. Var ju på Psykpub igår, var trevligt, dock var det förjävla kass musik. Hoppas på bättre utbud idag, dock tyckte alla norrlänningar och de som bott här ett tag att musiken var bra, så det kanske är sådan musik som gäller i denna del av världen?


Hade en dröm om C, E och Angie här om natten. Usch. Saknar de små liven grymt mycket.

RSS 2.0