"Jag blundar...

..och håller andan lite till. Hade ingen klatschig rubrik idag. Har inte hänt något klatschigt. Klatschigt är ett ord som bör återinföras i mitt språk. Ett mkt fint och användbart ord.

Lyssnar just nu på Las Vegas med allas vår Martin Stenmarck. Man får säga vad man vill om honom, men han kan sin grej!
Har bara en vecka kvar på praktiken. Blandade känslor. Kommer att sakna alla sköna människor! Om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen fälla en tår på fredag på vägen hem. Eller så köper jag en Svampis glass och firar det. Vem vet? Finns Svampis-glassarna kvar för övrigt? Ingen aning.
Tar lite 7milakliv när vi ändå är på G.

Har kommit på att jag har fått en förkärlek för bussar! Alltså, bussar är underbara! Man sitter där i fönstret, ni vet som på en film, man tittar ut, lyssnar på musik, medans bussen svänger in på alla möjliga vägar, och stannar vart 100:de meter, för att folk är lata. Lång mening, Och jag var inte sarkastisk. Jag gillar verkligen bussar! Till idas förskräckelse. Ida gillar tunnelbanan.

Ja, imorgon är det match, träna tha girls, och date med Belle som gäller. Har spelat in dagens Days avsnitt. Undrar hur många som kollar på Days under en date? Kan ej vara vanligt.

Japp, nu äre väl lite Alfapet som gäller innan lets dance börjar. Jag äger på Alfapet. Det är lixom min grej.

So Long

"I´m out of control, Bitch!"

Oj, Oj, Oj. Ibland är man bara för fyndig. Vem har slagit sitt rekord på bitch, och för första gången klarat av Out of control?! Jo, Malin Christina Dalsmyr, eller MCD som jag brukar kalla mig själv.

Ja, har överlevt en veckas prao på stödboendet. Måste säga att det varit en vädligt givande vecka, även om sömnen har varit ett problem. Är lite stolt över mig själv faktiskt. Har ju åkt buss alldeles själv och sånt, brukar ej gilla att göra det. Hahhaa.

Såg Förtrollad förra söndagen med Ida. Ja, den var jättebra! Ja, Ida och jag satt och dregglade över Patrick. Men det står vi för. Vi hade en riktigt trevlig date! Hon bjöd mig på en godis, och jag bjöd henne på en godis. Artiga var vi. Och vi hade en sån tur att stolen framför oss var "ur funktion" ( alltså, en stol som är ur funktion? Vad är det för fel på ordet trasig?), så vi kunde ha fötterna där på! Mkt fint.

Ja, ikväll börjar Lets Dance. Jag ska lätt se. Sen ska jag sova som jag aldrig har sovit förut.

"- Hon har en sjukdom som ingen läkare kan bota... Den kallas humor."

So Long!

RSS 2.0