Per Gessle och jag

Att rimma är den enda sanna glädjen här i livet.


Tekniskt missfoster

Är det inte något som är lite fel om man inte ens klarar av att ladda upp bilder från sin kamera till datorn och få dem att hamna i en mapp? Helt jävla otroligt. Ibland blir man nästan lite mörkrädd.

Hej mitt namn är Malin och jag är ett tekniskt missfoster.

"Utgånget datum, men god ändå."

Harry Potter-Maraton med finaste Kira och Elin. Krama Fancy. Misslyckas med att hålla sig vaken. Hänga med bror. Hälsa på mormor. Crazy utgång med finaste Haniis, Madde och Elin. Vad hände inte? Brunch hemma hos Elin. Fick finaste presenterna. Kommer vara coolast i sommar. Kommer sova i bästaste sängkläderna. Nörda en massa serier.  Chilla i solen med älsklings-Ida. Ta misslyckade bilder. Vara helt totalt jäkla sliten.

Underbart väder. Känns underbart att vara här.

Domus vs Puss&Kram

Back in Stockholm och Botkyrka. Känns väldigt bra! Hängt med världens bästa Angelica. Pendlade in till staden. Sergelgången vad är det? Kramade Kira. Hängde med Ida. Snackade igenom våra liv just nu. Åkte upp i hissen. Åkte ner i hissen. "- Jaha, ni kommer ner igen ni...". Kollat in Idas nya hak. Coolt. Käkat middag med Haniis och Lillefot på Fåtöljen. Kladdkaka med extra grädde.


Måste säga att jag känner mig som en i gänget och det mesta känns jävligt Puss&Kram.

Idag konstaterar jag...

... att grön paprika ser äcklig ut när den har varit i ugnen.

... att Karin är bäst.

... att jag åker till min hemstad imorgon för att fira påsk.

... att jag åker till min hemstad imorgon för att fira påsk, men ändå inte har haft en tanke på att man kanske borde packa.

Uppbokad

Åker till Stockholm på tisdagkväll. Har i princip varje minut inbokad redan, vilket känns helt okej just nu. Känner att det kommer bli en förjävla bra vecka på hemmaplan! Lite skvaller, lite Harry, lite utgång, lite fotboll, lite familjetid, lite Falkberg. Mycket bra.

Konstaterar även..

... att min kropp är stel som ett fucking jävla kylskåp. Skulle kunna ställa mig bredvid ett kylskåp från typ Electrolux, och om någon bad oss utföra en gymnastisk aktion skulle folk förmodligen ha svårt att avgöra vem som var kylskåpet från Electrolux och vem som var Malin Dalsmyr.

Fuck Stående hunden säger jag! Under halva Yogapasset skulle man stå där som den där hunden! Mina vader skrek NEJ! Mina axlar skrek NEJ. Mina händer var lite vänligare och sa lugnt och sansat Tackar som frågar, men jag vill helst inte hålla upp Malins kropp såhär.

Everyway that I can

Här ställer man sig och tänker tillaga lite lax i ugnen. Man tänker göra en liten sås med. Man petar ner lite vitlök. Man sätter in den blivande maten i ugnen. Man plockar ut den. Lite bränt på kanterna. Vitlöken har antagit en viss grön färg. Ser ut som mögel. Min sås är typ klumpig. Ser gammal ut. Men det luktar gott i alla fall?


Här sitter jag och sitter

Skulle kunna skriva ett bittert inlägg om att min cykel har fuckat ur igen. Men det gör jag inte. Lägger in en bild på mig i min SUPERFINA Skärgårdströja.


Mulle-Pelle

Tänk vad fort tiden går! Hela 7 år sedan som Mulle-Pelle försvann nu. Min lilla tyska panda. Som fick bada i smutsiga vattenpölar. 7 år sedan som jag vandrade runt i halva Tullinge och letade. Sjukt. Men totalt sant.

Och här sitter jag 7 år senare och väntar på att få cykla iväg och fira Johanna på födelsedagen!

Idag konstaterar jag...

...Att det är dags att tvätta när man i princip endast har kvar KAXtrosorna man fick från Johanssen på skämt för ett par år sedan.

... Att jag förmodligen kan titulera mig som den mest nerviga tidtagaren på en innebandymatch.

... Att jag snart ska på Allstar för att äta med mitt kära innebandylag.

Här kommer jag.

Var på Norrlands sjukhuset idag. Skulle vara med i en forskningsstudie och för att komma in i rätt rum så var man tvungen att trycka på en ringklocka, som var som en porttelefon. Hatar att använda mig av sådana. Man vet liksom aldrig riktigt vad man ska säga. Idag tycker jag dock att jag löste det ganska bra.

- Hejsan, mitt namn är Malin Dalsmyr och jag ska komma in.

Kort och koncist. Lite bestämt sådär.


Skönt

Om exakt två veckor åker jag till Tullinge. Och det känns väldigt bra. Behövligt. Lite omväxling förnöjer som man så fint brukar säga. Ser fram emot lite äkta stress, lite bitterhet och lite kärlek från mina människor.

Nu ska jag äta ett ägg och sedan trycka in mig min chokladbollssmet. Mycket trevligt när man är lite godissugen.

Japp. Mycket nödvändigt inlägg. Men ja, nu vet vi att jag lever och andas.

Ps. Lycka till ikväll

Har haft en mycket bra helg. Mina två största bekymmer just nu är att Lisa och jag har kollat klart på Skärgårdsdoktorn. Alla tre säsonger är slut. Finito. Har kommit fram till att detta är den bästa serie jag någonsin sett. All ära åt O.C, Dawson, Grey`s och för all del Days, men vartenda avsnitt i Doktorn är bra. Och då menar jag vartenda! Hög nivå. Och sedan finns det ju ingen som kommer upp i Johans klass. Eller i Sörens och Berits. Mitt andra bekymmer ligger i att jag för cirka en timme sedan passade på att hälla lite kokande pastavatten mitt i handflatan. Inte skönt. Hoppas dock på att det inte utvecklas någon blåsa eller liknande.

Helgens absoluta höjdpunkt var Håkan Hellström i fredags natt. Det finns liksom aldrig ord för att beskriva känslan. Man måste ha sett honom live för att förstå. Kärlek på hög nivå. Vet inte om det är pensionären i mig som talar nu, men tyckte att det var ganska skönt att han inte spelade allt för många fartfyllda låtar. Kan ju ha lite med att göra att jag i jämförelse med de flesta andra Håkan-fans är dvärg och i vanliga fall flyger runt som en vante i vinden. Men det gick bra denna gång. Kunde riktigt njuta av musiken.

Har även skaffat mig ett nytt intresse. Kareoke. Karin och jag var på en kareokebar igår. Alla andra satt och drack glas efter glas. Karin och jag satt råtaggade i vårt hörn och bara ville gå upp och sjunga. Sjöng "Känn ingen sorg för mig Göteborg" och "Mamma Mia" för att sedan cykla hem sjungandes i Umeånatten. Skulle vilja höra Håkan sjunga en låt cyklandes upp för Svingen. Ganska utmanande.

RSS 2.0