"Remember...To love is to live..."

Borde egentligen studera. Men nej, jag orkar inte! Har slutfört FN-analysen och skickat in den. Blev dessvärre två mail idag med. Så jäkla svårt att komma ihåg att man måste bifoga filen, innan man skickar iväg mailet! Har dessutom börjat läsa och stryka under med en fin gul penna i sociologi-häftet och letat lite fakta om Stieg Trenter. Så, jag har gjort lite.

Som jag meddelade igår, så tittade jag på ett Dawsons avsnitt, inte vilket som helst, utan "All good things...Must come to an end."  Herregud vad jag grät. Det var floder. Har du inte sett denna serie- GÖR DET!

"Well, by the time you see this, I won't be here anymore, and I know how much that sucks, for both of us. So seeing as how I won't be around to thoroughly annoy you, I thought I would give you a little list of the things that I wish for you. Well, there's the obvious. An education. Family. Friends. And a life that is full of the unexpected. Be sure to make mistakes. Make a lot of them, because there's no better way to learn and to grow. And, I want you to spend a lot of time at the ocean, because the ocean forces you to dream, and I insist that you be a dreamer. God. I've never really believed in god. In fact, I've spent a lot of time and energy trying to disprove that god exists. But I hope that you are able to believe in god, because the thing that I've come to realize, is that it just doesn't matter if god exists or not. The important thing is for you to believe in something, because I promise you that that belief will keep you warm at night, and I want you to feel safe always. And then there's love. I want you to love to the tips of your fingers, and when you find that love, wherever you find it, whoever you choose, don't run away from it. But you don't have to chase after it either. You just be patient, and it'll come to you. Don't be afraid. And remember, to love is to live."

- Jennifer Lindley's tal till sin dotter Amy.





"I hate Europe...Olla Belgrad"

Är väl en av några miljoner som tänker klaga på gårdagens resultat av Eurovision. Charlotte var värd mycket mer än en jäkla 18:e plats! Förstår inte? Som Malta sa; Det är en bra låt! Visst, hon kanske inte behövde vinna, men en topp 10 var hon fan värd! Vad ville Europa oss igår! Inte ens våra grannländer ville oss väl. Tackar alla på Malta som röstade.

Björn-tack för att du vågade driva med röstningen! Haha, så´jäkla klockrent!
Sitter och lyssnar på Bosniens-Herzegovinas bidrag. Jag diggar det totalt! Så härlig melodi, fattar inte ett skit av vad de sjunger om, men något säger mig att det är positivt! Sjunger de Blue Banani? Haha, lät som det. Har fastnat för deras bidrag de senaste åren. Och i år var det fler än jag i S, med tanke på att vi gav dem en 10!

Spenderat dagen ute på Torö med min släkt, var väldigt trevligt faktiskt, åt hamburgare och tårta, spela lite Boule och Yatzy. Älskar vägen ut det, så jäkla fint!

Anledningen till att jag skrev egentligen var för att jag såg att jag haft 11 st unika besökare idag! Rekord! Måste ju underhålla dem lixom ;) Haha

Kanske ska ta mig ett Dawsons avsnitt innan jag går och lägger mig? Inte helt fel.

XOXO
MCD

"Jag skulle bara vilja säga...

... att ni kommer alltid va mig nära."

Ja, igår bar det av till Falun tillsammans med Nasse, Malin, Emma och Annica. Var aslänge sedan jag träffade dem, förutom Nasse, vi träffades ju efter Håkan spelingen en snabbis. Men som Lovisas mamma sa; Det märks att det är sommar, eftersom nu träffas vi igen. Det är sant så sant. Men det är lite sorgligt egentligen, för några år sedan var det inte bara sommaren som tillhörde oss, utan våren, vintern och hösten med.
Men jag tillägnar min rubrik till er, även om ni inte är döda. Haha, att jag inte hade fattat det än?
Jag har upplevt så jäkla mycket med er, några av mina absolut bästa dagar. Ni förstår saker som ingen annan någonsin kommer att förstå.

Men i alla fall så hade vi en mycket trevlig resa upp, lite lekar och allsång. Äntligen fick jag vinna på Stad och Land med! Var bara Nasse som utmanade lite ;) Emms och Malin, ni får komma igen nästa gång ;)
Kom upp vid kvart över tre, så vi behövde bara vänta i 3 timmar ungefär, vilket var en lätt match ;) Trots stora problem med kameran så blev det ett antal väldigt fina bilder måste jag säga. Och vi fick den sedvanliga autografen på skylten. Haha. Usch, va äcklig den är egentligen. Men men, den är välkommen i mitt rum ändå, bland allt annat äckligt. Haha.
Fick göra Ready to fly och Without you, han fick bara spela två låtar eftersom de inte fick hålla på längre än till 21.00 på grund av ljudet. Jag menar, det är fan det enda som händer där uppe, en gång per år, och då kan man inte stå ut med lite ljud? Sjukt. Men, vi fick ju komma iväg hem i tid. Stannade i Valbo (?) och käka på McDonalds. Haha, jag hittade en mycket fin hakklapp att ha på mig!
Kom hem vid kvart i 1, och la mig och sov.

Ikväll är det Eurovision som gäller. Är lite nervös, men det får la lov att gå! Blir en stor Eurovisonkväll hos Belle! Mkt trevligt.
Är typ klar med samhällskunskapen med. Blir finslipning imorgon och på måndag. Vet inte hur det blev? Men men, har ju skrivit något i alla fall.

Nu ska jag käka lite, sen ska jag träna lite styrka. Kul, verkligen.


So Long
MCD

Har tränat klart nu. Herregud. Ja, kan ju konstatera att jag kommer ha ständig träningsvärk den här sommaren!

Real friendship...

never dies. Såg precis ett avsnitt från min Dawsons box! Såg det tredje sista avsnittet. Var så fint. Herregud, jag älskar verkligen den där serien! På ett sätt är den mer overklig än Days (om det nu är möjligt), men ändå så finns det ingenting som beskriver vänskap på ett finare sätt! Plus att de spelade "Run like mad" istället för "I dont wanna wait", gillar båda, men Run like mad är ju ändå ursången. Haha.
Ja, har klarat av dagen väldigt fint. Ida, så snäll som hon är, följde med mig och tog tid på mig när jag sprang spåret. Klarade MVG-nivån, men det var jobbigt. Det kändes, men nu är det gjort.

Om en halv timme ungefär börjar andra semifinalen av Eurovison och Charlotte ska visa vad hon går för. Jag hoppas verkligen att det går bra! Liksom, hur kul blir det att kolla på lördag om inte hon är med!

Jag vädjar till alla mina utlänska läsare att rösta på henne! Haha.

So Long
MCD

Dr.McDreamy...

hade sin visit i Stockholm igår. Haha, jag trodde att premiären var idag? Antingen så bytte det dag, eller så var det den 19 hela tiden? Hm, aja. Men han har varit i Stockholm, han gillade vår stad. Precis som jag brukar säga är Stockholm stad mycket vacker, eller hur Ida? Haha
Han cyklade runt lite fint på gatorna, shit hade ju typ dött om han cyklat förbi mig!

Imorgon är det Greys, men dagens höjdpunkt är Gossip Girl, som kommer tillbaka!
Nu måste jag väl fortsätta med samhällskunskapen, orkar inte. Men men.

Får biobiljett(er) på torsdag av skolan eftersom jag ställer upp som rundvisare av Tullinge Gymnasium när 8:or kommer på besök. Allitd bra! Nu kan jag gå och se Made of Honor typ helt gratis, måste bara vara lite trevlig och säga fina saker om skolan. =D

So LOng!

Äntligen är det igång!

Ja, trodde inte att jag skulle se det så, men nu är äntligen sommarträningen igång, eller någon sorts träning överhuvudtaget! Fungerar inte utan träningen, har ingenstans att göra av mina aggressioner. Dagboken räcker inte helt till i alla lägen där allstå.
Men vi kan ju säga såhär, jag har något att förbättra under sommaren i alla fall! Är bara uthålligheten som jag är helt nöjd med såhär i efterhand. Men allt ska förbättras! Har bestämt vad jag ska göra på min uppgift på gympan med, kör på en komplettering till denna träning. Måste bara checka läget med K på fredag. Då är det springning som gäller med. Haha, ja, var ju absolut bra att checka hur jag låg till idag, och jag kommer få kämpa på fredag.

Imorgon kommer Patrick "Dr. McDreamy" Dempsey till Sverige. Nej, jag vann ingen träff med honom. Men fatta, kommer att få andas samma syre som han! Han ska vara med på en intervju på Rix imorgon med Fru Balkan. Vilket tid kan det vara? Får la köra på att sätta på radion kring halv 8 typ. Kan ju lyssna fram tills Rix morgon zoo är slut, så det är nog lugnan! Annars kommer nog intervjun bli upplagd på hemsidan, så det är nog ingen fara.

Känner att jag har klarat av dagen bra. Andades och försökte. Nya tag imorgon, men jag känner att det är en uppgång på G!
Ska väl gå och sova nu.
Godnatt

"Dig ska jag älska...

Länge. Dig ska jag älska tills natten blir dag. Dig ska jag följa länge. Du är min vän, och vi har varandra."
Lite omskrivning av Sandra Dahlbergs låt. Mycket fin låt, men jag undrar vad fan det är Martin gör, låter som han har ont i magen när han kör till på de där ljuden. Men Zuddas är ju så fruktansvärt söt. Haha, och när Sandra och Zuddas kysser varandra på slutet, undrar om Jimmy blir lite svartis då?

Denna helg har jag spenderat totalt med Fancy. " Du finns i varje andetag, i varje steg." Haha, ja det stämmer verkligen.
Ja, vi hade ju vår så kallade tillställning igår. Ja. Vi säger inte mer än så. Men fick Dawsons boxen! Jävlar va glad jag blev. Satt i flera minuter och bara tittade på den idag. Nu kan jag spendera tid med ungdomarna från husen vid ån, när jag vill. Hur bra är inte det?

Zlatan Ibrahimovic. Han är på G. Idag förde han Inter hela vägen till italienska ligaguldet med sina två mål. Vilket jävla inhopp. Det bådar gott inför EM i sommar. Bara resten av laget också toppar till sig. Men Kim gjorde ju mål igår, eller i förrigår kanske det var för Lyon, så det blir nog fint.

Nu är det mat som gäller hos fam D. Tyvärr är det skola imorgon. Jag orkar inte. Har ingen lust av flera anledningar. Men, det är inte lång tid kvar! Heja, Heja!

So Long


Just want you to know...

... That I been fighting to let you go...
Var på Falkbergs 50 års jubileum igår. Ja, det var la inte så mycket att hänga upp i julgranen egentligen. Antar att Rix hade varit bättre, men kunde ändå ej svika Falkberg. Var ju mitt andra hem i 4 års tid.  Var skönt att vara på hemmaplan igen för en liten stund. Lite jobbigt att det rullar på utan mig, och gamla 9 röd. Herregud. det var en fin tid, mkt fin. Men framtiden kan ju också bli fin. Nu till exempel så är det helg, det är ju fint.

Issa kommer hit snart, ska planera lite inför vår tillställning imorgon. Ingen av oss är laddade över huvudtaget, men det kanske blir fint? Får la hoppas.

So Long
MCD

Oooooh! Såg precis att Rix Fm festivalen är ju i Göteborg när vi är där! Fett bra! En gratis aktivitet, hahahah! Mycket behövligt! 13 augusti? det är på onsdagen, ja, varför inte?

EM-truppen uttagen...

Idag uttalade Lagerbäck EM-truppen, var väl inga stora överraskningar. Förutom en.
Henrik Larsson är tillbaka! Känns väldigt bra! De bästa spelarna ska vara med i EM, och Henke är och har länge varit en av Sveriges absolut bästa spelare! Han kanske är gammal, men så länge han presterar ska han vara med. Tack Henke, visa vad du går för i sommar nu!

Min Allbäck fick också en chans. Tror att detta blir hans sista stora mästerskap. Han är värd att vara med en sista gång.
Lite skadefrågetecken finns ju fortfarande. Men det blir nog bra. Bara Linderoth är med så. Blev så glad när jag läste DN idag, " Linderoth är tillsammans med Zlatan, Sveriges viktigaste spelare." Sant, så sant.

Ja, dags för Generalförsamlingen imorgon. Det känns helt ok. Ska läsa Inledningstalet för HIV och AIDS- resolutionen, får la se hur det går. Haha. Men men.

För några dagar sedan hade inte särskilt mycket i skolan, men nu känns det som jag aldrig kommer hinna allt! Men men, heja heja!

So Long
MCD

I'm going up and down...

Och idag har jag varit totalt nere. Herregud. jag är totalt stört. har vetat det länge, men nu är det helt bekräftat. Vaknar kvart i 8 med världens ångest. Malin Dalsmyr vaknar inte kvart i 8, och om hon gör det somnar hon om. Men imorse gick det inte. Någon som känner en billig psykolog? Har pratat ut med mina problem med Fancy. Idag var vi verkligen nere, och det blev faktiskt några nya samtalsämnen, blandat med gammalt. Fick lite nya insikter.
Så tragiskt, man får ju ångest över sakerna man har ångest över.
Fancy, vi är problembarn, utan egentliga problem. Vi får se, vad vi ska göra åt dem. Lite Björn Gustavsson tror jag skulle vara en lösning, Issa!
Men hur det än blir med Fröken "Vi får se", så beger sig jag och elin till Norra Brunn ikväll i alla fall. Behöver det. Min plånbok behöver det inte. Men har tjänat in en 50-öring som mamma hittade åt mig i centrum. Yey. Man blir lika glad varje gång, ungefär som var god passera skylten vid tåget.

Ja, ngt positivt är i alla fall att Cornetto citron har gjort comeback! Åt en idag. Mkt gott.
Tack och lov. Det kyliga vädret kommer tillbaka nästa vecka. Jag orkar inte med värmen.

So Long
MCD

Det är över nu...

Eller, egentligen inte. Själva nationella matteprovet är gjort! yey! Flera veckors ångest.. nja, är väl inte över. Nu får man ha ångest tills man får tillbaka provet. Men jag antar att det blir ett stadigt VG i matte B. Detta prov var ej mitt prov.

Japp. Ja. Har ingenting att skriva. Som vanligt. Sitter i skolan med Ids och Sann. Trevligt.
Ska la spela nåt spel istället.

//So LOng

RSS 2.0