1-0 till tröttheten.

Gick upp halv 5 i natt/morse. Bestämde mig igår för att jag skulle gå upp och titta på på Sverige när de mötte Mexico i en träningslandskamp. När klockan ringde, ville jag nästan ligga kvar i sängen, men då hade jag bara varit lack över att jag ej gick upp, så ja, jag startade dagen med lite fotboll! Och det var inte så dåligt faktiskt, riktigt bra. Finns en framtid efter dagens landslag. Lite Alexander Farnerud och lite Elm, så blir det bra. Blev en stadig seger med ett mål mot noll! Yey. Men nu är jag trött, otroligt trött. Kommer ta ett tag innan jag är tillbaka!

Snart bär det av till TG för lite Box. Alltid skönt att träna, när man knappt kan hålla ögonen öppna.

Lyssna noga...Eller läs.

"- Jag tycker om dansband. Det är lite mer genuint. Man känner att de menar det de sjunger. Det är lite som när man ser en bra svensk film, eller en bra serie. Som den där "En fyra för en tre". Det är ooh, det är bra det. Det här när man kan känna igen sig i karak.. Karaketyrerna. Det är det jag tycker att underhålling ska handla om."
- Något berusad från FF säsong 1


Förlåt, Patrick.

Förlåt Patrick att det tog en sådan lång tid innan man verkligen förstod vilken underbar människa du är. Det är inte bara en massa gråt, utan en jäkla massa skratt också. Någon artist blev det kanske inte av dig, men du förgyllde ändå den där hösten 2002.

"Bert: Hur mycket får jag för att du får göra den här låten?
Patrick: Eeeeh... Vet inte...
Bert: Hahaha, nej men det är klart att du får göra den.
Patrick: Aaaaa, det känns..."
- Bert skojar till det med Patrick.

Det gjorde min dag.

Äntligen! Det spelar ingen roll att jag försov mig eller att det var storm  ute när vi gick mot Tullingehallen. Det var våran dag. Det kändes i omklädningsrummet och framför allt vid ringen runt målet. Man kunde nästan känna laddningen. Sedan startade matchen, så som den brukar göra. Vi har bollen mest,  med de gör första målet. Men idag gjorde det inget. Idag var vi ett lag. Ett spelande lag. Vart har de lärt sig de under en natt?
Slutsignalen var underbar. Alla tjejor springer runt och kramas och är överlyckliga. Halva publiken står och hoppar. Och två tränare (och en tredje lite diskret) står och hoppar av glädje, som att vi precis vunnit VM-guld. Det är så det ska kännas när man vinner. Och då är det värt att ta den där förlusten ibland.

Elin, min underbara vän...

Fyller 19 år idag! Grattis, Grattis, Grattis!
Nu är vi väl inne på vårt 13-14 år, som vänner? Helt sjukt! Men jag hoppas att det håller i sig tills vi blir gamla och sitter där på ålderdomshemmet och pratar gamla minnen. Vi har ju en del att välja på. Eller hur?
En otroligt charmerande bild, tagen från tåget på väg ner till Göteborg.

Fuck it, Kate!

Ja, varit hemma i drygt en timme. Känns inte som att man är i skolan någonting längre? Skönt visserligen, haha. Ja, tidig hemgång betyder att titta på Days. Och idag fick jag riktiga aggressioner! Vad i helvete, Kate?! Sami och Lucas var the perfect couple, de är det! Och så kommer du med din jävla näsa och röst och förstör allting! Visst, Sami är ingen ängel hon heller, men när hon fackar till det för någon så gör hon det med lite stil, och det gör serien bättre. Kate, du bara.. du bara är.  Och du bara gör. Förstöra för sin son sådär! Äckel. Hade Roman varit i Salem och inte suttit på ngt jävla slott, så hade han styrt upp allting.

Skönt att få ut lite aggressioner.
Slog för övrigt mitt rekord på Pinball igår. Så jävla bra. Dock blir det svårare att slå det igen nu... Hm. aja.

Kira har skrivit ett alldeles eget meddelande till mig i sin blogg. Det gjorde min dag. What would I do without you? För att vara lite internationell. Kira, min älskade vän, hoppas att det gick bra att köra hem själv, trots att jag inte följde med och sedan promenerade hem sen.

"Bor vildsvin i träd?"

Ibland är inte hjärnan helt med. En riktig mamma D kommentar det där. Nästan värre. Även fast; "varför kallas de dödgrävare?" inte heller vad helt ok. Hahaha

Sitter och skakar lite i armarna, var på Boxpass idag på Gymmix. Var trevligt faktiskt! Dock var inte jag och min syster överens angående om hur övningarna skulle utformas. Men hon hade fel en gång, och jag en så det jämnar väl ut sig. Förhoppningsvis har jag inte så mkt träningsvärk imorgon! Har fått nog av detta denna vecka.

Bara en skoldag kvar nu till helgen. Blir väl mest motionerande då med visserligen, men men, det är alltid trevligt!

Ska spela lite pinball nu hade jag tänkt. Om en timme är det Private Practice, missa ej!

2 månader

Har precis konstaterat att det endast är 2 facking jävla månader kvar till jag fyller 19 år! Helt sjukt! Jag orkar inte, vad hände med att vara typ 13- 14? Det räckte gott och väl. Men okej. Kan väl inte vara så mycket svårare att vara 19 som att vara 18? Mer synd om Elin, för henne är det bara en vecka kvar! ;)

Eftersom, min vän, Kira tog körkort igår, invigde jag och firade detta genom att få skjuts hem. Alltså, så himla häftigt egentligen att folk i min ålder, och nu även i min närhet får köra bil! Kira är i alla fall en mycket fin bilförare. Ändå så är jag inte så laddad inför att sätta igång att träna själv. Jag gillar ju att gå och cykla... Tåg funkar med. Men någon gång i framtiden kanske jag också skaffar körkort.

Jaha, nähe. Nu får man väl sätta igång med lite projektarbete.

Igår var första gången på ganska länge som det kändes riktigt kul att träna innebandy. Hoppas att det inte bara var en tillfällighet....!

JA!

Jag är sååååå stolt över dig!

Nja

Kan inte säga att min utklädnad blev perefkt, inte ens i närheten. Men vad fan. Skit samma. Jag är där med min närvaro i alla fall, det får la räcka. =)

Nej

All min positivitet över att börja skolan igen är helt borta. Jag var inte redo, inte alls. Orkar inte gå upp tidigt på morgonen för att gå ut och det är iskallt. Jag orkar inte ha en massa människor runt mig hela tiden! Jag har alltid sett mig som en ganska social person, som gillar att ha folk omkring mig och stå i centrum. I alla fall ibland, när jag känner för det. Men nu, herregud! Kanske lider av någon socialfobi möjligtvis? Några i taget är okej, men herregud. Aja. Kanske bara är i en period?

Ikväll blir det i alla fall maskerad, Emma som är tha värd! Är ganska laddad nu faktiskt! Även om det innebär att träffa en massa människor, som är i den åldern som är jobbigast i flock. Har testat min utklädnad, och det känns ganska bra. Kommer antagligen inte se ut som någon annan i alla fall.

Kan dock ej vara där så länge, har match imorgon. Ibland undrar jag fan varför jag lägger ner så mycket tid på något! Tänk att någon gång få ha en helg eller vecka, utan vare sig träningar eller matcher, som man är halvt tvungen att gå till? Och bara göra det som faller en in. Men sen så i slutändan så skulle ju det betyda att jag inte kom ut överhuvudtaget... Och det är ju oftast väldigt kul när man väl kommer dit!

Denna termin ska jag träna på väldigt ordentligt, 2 innebandyträningar i veckan + den med tjejerna (är jobbigare än vad man kan tro) , 3 st idrottslektioner och sedan lite träning på Tullingegymix, typ 2 ggr i veckan! Jävlar vad jag ska vara vältränad sen!

Nej, nu blir det lite studering! Heja heja.

Sista terminen

Har precis suttit och fyllt i närvarokortet till laget, ska vara inne på lördag. Gick lite segt i början, men sen kom mamma och hjälpte till. Blev lite lättare då! Förhoppningsvis har vi gjort rätt med... Men det är en annan sak.

Imorgon börjar skolan igen, och det innebär min sista termin på Tullinge Gymnasium. På sätt och vis ska det bli väldigt skönt. Inte för att jag direkt är skoltrött, kan tycka att det är ganska kul. Men däremot så vill jag testa något nytt! Det negativa är ju att en stor trygghet försvinner. Man vet ju vad som händer varje dag!

Vet inte riktigt om jag är gjord för att arbeta. kanske är bättre helt enkelt på att plugga? Tror fan jag tycker det är roligare med. Men jag får stå ut med 1 års arbete, och sedan får jag sätta mig i skolbänken igen! Inte på TG, men någon annanstans. Med nya människor. I grupp. Urs, gillar ej människor i flock. Några stycken ibland är ok, men aja. Det blir nog fint!

Gäller att lägga på ett extra kol denna termin, för att betygen ska bli så bra som möjligt! Vad är det annars för mening med det? Det kanske inte alltid kommer vara kul, men jag säger som Stefan Holm :"Jag är inte här för att ha roligt. Jag är här för att vinna. Så roligt är det inte att hoppa höjdhopp". Så mycket höjdhopp ska jag väl ej hoppa... Visserligen. Men principen är den samma!

Ja, nu är det träning snart. Har absolut ingen lust. Vill sitta hemma och titta på TV. TV:n är min vän.

HEJA MALIN!

Borta bra, men hemma jävligt mycket bättre

Sådär nu är man här på sydligare breddgrader igen med The Boys are back från High School Musical 3 i hörlurarna. Jag är slut som människa, men mår bra.

Umeå är en fin stad. Tror att jag kommer att trivas där, om det är där jag hamnar om 1½ år. Har kommit på att jag gillar Norrländska! Hade lite problem med det innan, har varit alldeles för inriktad på göteborskan och skånskan, men va fan.
Har ätit världens bästa frukotst. Vill ha hotellfrukostbuffé varje dag. Mamma var väl inte riktigt med på att fixa det hemma, och dessutom så har vi ju inget våffeljärn i fam D längre.

Har en fraktura i min överläpp, eller lite över överläppen. Fick en armbåge där i fredags, och det gör ont! har utvecklats till någon jäkla sorts blåsa eller ngt. Har även upptäckt en liten skavank på mitt högra pekfinger. Gör mäkta ont när jag böjer det. Spännande.

Har hittat en ny serie jag ska titta på! "Skins", here I come! Inte riktigt min tid, (22.30-23.30 på söndagar) jag föredrar ju att sova... Haha.

Imorgon blir det pluggdag+ myskväll med Ida. Vi ska kolla på Made of Honor ( i fall videobutiken är öppen), äta middag, plus kladdkaka. Känner att vi behöver detta och att vi förtjänar detta. Vi är duktiga flickor.

2009

Nytt år, nya möjligheter. Alltid intressant.

Imorgon bär det av till nordliga breddgrader. Om det blir kul det vet jag ej, men känner att jag behöver komma härifrån litegrann. Umeå är ju mitt framtida hem om jag får som jag vill, så det är ju bra att man får komma dit och checka läget lite.

Höres någon gång nästa vecka, om jag ej har förfrusit eller fått för mig att stanna där uppe.

RSS 2.0