Spice up my life?

Känner att världen inte klarar sig utan min blogg, så därför är Dalsmyr back in bloggworld, för den här gången.
Rubriken är lite inspirerad av Spice girls. Är inne i en liten sådan period. Alltså, de återförenas, till världens glädje, men de dissar att göra spelningar i Europa! Alltså, vad är det för skit? Mer Spice åt folket!

Har precis klarat av min 17:e jul. Ganska coolt faktiskt. Tomten kom med fin fina prylar: en mobil, digitalkamera, Grey´s box, Marian Keyes bok, HP Tv-spel, The Sims Jorden runt, en träningsväska och den sedvanliga kalendern. Känns givande. Har man något att syssla med de närmsta månaderna.

Spenerade åtskilliga timmar igår med mina vänners julklappar. Herregud. Ja, jag måste medge att jag har många spännande talanger, men att slå in julklappar är fan inte en av dem. Hur lyckas man göra så fult?! Isabell, jag älskar dig, men jag ber om ursäkt över den offantligt fula inslagningen. Resten blev väl.. ja.. det är OK.

Vad har jag då gjort idag? Jo, jag var inne i stan en sväng med Sis. Folk. Massa folk. överallt! jag gillar inte människor i flock. Ska iväg och träna på gymix med marie sen, lite cirkelträning idag. Hoppas det går bättre än Friskisen i söndags, hahaa, kordinationen är inte på topp alltså! Sen tonight blir det lite filmkväll med de tre vännerna. Om Johanna ska vara med, vill säga. Var fett länge sen man träffade dem nu! ( Ett fett är okej)

Också går vi emot ett nytt år. 2008, året då jag, Malin Christina Dalsmyr fyller 18 år. Jättebra.
Har vi då åstakommit ngt detta år?

Jag har inskaffat mig tre stycken nya mkt fina människor i mitt vänpaket- Kaira, Sannwald och Mads!
Jag har slutat på fotboll- Kommer alltid ligga mig värmt om hjärtat, men nu är det innebandyn som får all tid.
Jag har cyklat runt som en galning på Gotland- Fancy Face, det var en upplevelse jag aldrig kommer att glömma.
Jag har lärt mig att vissla igen!- Något som inte har varit så uppskattat kanske, men känslan att kunna vissla med på Kan du vissla Johanna på julafton är stort!

Vad är då nästa projekt? Jo, jag ska lära mig att jonglera. Japp. Så, jag måste nog säga att jag är jävligt bra på att spicea upp mitt liv.
Tack och hej! Tills vi ses igen ;)

///MCD


RSS 2.0