Tick tack

En bild som visar hur det kan se ut när
man precis missat en straff i en semifinal i Confederations cup.
Kan även beskriva känslan när man konstaterar att det är över åtta timmar kvar innan man får gå och lägga sig i sängen.


Back with the Gang.

Var på mitt första Aquapass på hur länge som helst idag på IKSU. Det är konstigt, men på något sätt känner jag mig så hemma där i Bottenviken. Pensionärerna pratar med varandra. De pratar med instruktören. De klagar lite på att passet börjar för sent, blir för mycket väntan. Också musiken sedan, ingen jävla rock här inte! Darin blandas med "Det blir en sommar i Sverige med dig"-låten och lite One Direction. Kan det bli bättre? Jag tror inte det.

 

 


Du ska inte tro det blir sommar

Sommar, sommar, sommar, det är fest i P1! Ja, nu är Sommarpratarna tillbaka!

Bestämde mig för att ta en springtur och lyssna på Gardells från gårdagen. Sprang 800 meter och stannade sedan- mästerverk ska lyssnas på under koncentration. Promenadtakt är här mer lämpligt. Och vilket mästerverk det var sedan!
Skratt blandades med lite tårar (som i sin tur blandades med svett). Barndomshistorier, träffar med Meryl Streep och Torka aldrig tårar. Kan det bli bättre?

Jonas Gardell: 5/5 toasters.


Welcome to the city...

Sitter på balkongen som tillhör min nya lägenhet i Umeå. Ja, jag är tillbaka i staden i norr.

Midsommarhelgen har bestått av att bära lådor och vandra upp och ner i trappor. Vill aldrig mer se en låda eller en trappa. Dock bor jag på tredje våningen så det senare blir en aning svårt. Har visserligen en stege utanför balkongen som kanske kan användas
som ingång om det skulle bli allt för tufft...

Tillägnar mor och far ett hjärtligt tack, hade aldrig gått utan er! <3
Känns i ärlighetens namn lite konstigt att vara här utan familjen. Man vänjer sig efter över tre månaders umgänge.

Nu är det 6 veckors arbete som gäller, med start imorgon bitti! Nu kör vi.


Jag vet vilken dy hon varit i

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ba7yIDh5Tuo
 
Länkar till favoritcovern av favoritlåten just nu. Försökte få en sådan där snygg filmruta direkt här, men förstår inte hur man gör. Får glädjas över att jag inte gått/cyklat vilse idag istället.

Sommarlov

15 veckors praktik är nu avklarade och jag har sommarlov! För tillfället känns inte de sex veckor som jag ska arbeta allt för betungande! Ska försöka njuta av den lediga tid jag har framför mig.

Hittade för övrigt en tiokrona idag som jag plockade upp med glädje! Dock var det inte många människor i närheten, men man ska ju börja smått när det kommer till förändringsarbete!


RSS 2.0