"Midsommar helgen är över...

... och nu väntar tre veckor med sommarjobb! Jag önskar att jag kunde säga att jag ej var nervös. Men nej, självklart är jag nervös. Vad annars? Heter man Malin  så går livet ut på att vara nervös. Men det kan ju bli jättekul, vem vet? Japp... Håll humöret uppe!

Firade midsommarafton hos Johanna Kjellström. Jag, Issa och Johahanna skulle mötas i Centrum för att inhandla lite prylar och hyra en film. Jag kom som vanligt först och låser cykeln, vill ju inte att den ska bli snodd, sen sätter jag mig fint på en bänk och väntar, och väntar. Någonting säger mig att Konsum är på väg att stänga, men jag reagerar ej förrän en kille som jobbade där stoppade några andra som skulle in och handla. Min chans att rädda situationen var borta. Som tur var, var det bara efterrätten som skulle inhandlas, och den kunde vi ju kanske klara oss utan. Däremot var filmbutiken öppen till 16.00, så vi gick in för att hyra en film. Valde filmen "Allt om min buske". Men tyvärr så kunde varken Johanna eller Issa hyra, var något fel, så då tänkte jag att det ej skulle funka för mig heller, så vi går ut ur butiken och står där ett tag, tills vi bestämmer oss för att göra ett nytt försök. Jag går in och börjar leta efter filmen, men förgäves. Johanna och Issa står utanför butiken, och jag försöker lite smidigt säga till dem att jag ej hittar filmen, men kassakillen hör mig och berättar att han har filmen, så gör vi ett försök, och det funkar! Yeey!

Väl hemma hos Johanna sätter vi oss framför TV:n och kollade på Grease 2, en mkt fin film, enligt mig. Sedan börjar vi med maten och lyssnar på lite FF samtidigt. Mkt trevligt. Maten var också god för övrigt. Jag år relativt många potatisar..eeh, blev kanske en aning för många.

Ida kommer till firandet vid 7-tiden. Issa och jag bestämmer oss för att ha lite dans kring midsommarstången, som i det här fallet var en barstol. Vi kör små grodorna och björnen sover. Sedan fick vi den perfekta ideen att vi skulle leka Boyband! Så tre barstolar till kommer ut plus en bandspelare. Först är vi BSB och sen Westlife. Mitt under Issas solonummer kommer det ett tjejgäng förbi. Sett från deras ögon ser de tre tjejer sittandes på barstolar och en som är djupt fokuserad på sången. Måste sett väldigt roligt ut. Men, vad ska man säga, det bjuder vi på.

"Allt om min buske", eh, nej tack. Inte ens sexscenerna var ju bra! Enda roliga var ankan och lillprinsen. eller mordet på lillprinsen. Vi övergick till lite Singstar istället, issa och jag blev väl ganska utklassade. men det står vi för, vi gjort vårt bästa.

Nej, pallar ej skriva mer. Känner att Harry Potter lockar.
Ja, ha ett bra liv.

"Älska Djurgården tills jag dör..."

Första inlägget i Malin Dalsmyrs blogg, Välkomna Välkomna!

Igår morse fick jag ett glatt besked om att vi skulle gå på Hammarby-Djurgården! Detta firade Ida och jag med att spela TV-spel, Harry Potter-spel, titta på Days och laga pannkakor. Mycket bra uppladdning!

17.57 tog vi tåget in till centralen, eller egentligen 18.00, eftersom tåget var försenat. Vi ställer oss så fint vid tunnelbanestället och inväntar Marina och Johanna. Det tog en liten stund tills de kom, så vi hann leka ett par lekar, vissa mer vilda än andra.
Ungefär vid tjugo i 7 anländer Marina och Johanna, och tar tåget som ska föra oss till Solna Centrum. Trodde vi...
När vi kommit till Västra Skogen(?) ropar tågchauffören snällt ut att :" Detta tåg går inte till Solna Centrum och Råsunda, detta tåg går alltså INTE till Solna Centrum och Råsunda". Johanna, som är ganska smart ibland, förstår att vi kanske ska gå av tåget, vilket vi gör. Men måste tillägga att vi faktiskt inte var de enda som gjort misstaget, det var ett gäng med halvfulla djurgårdare som gjort samma sak.

Tillslut är även vi framme vid Råsunda. Vi skulle då sitta på Södra läktaren, jättebra tyckte vi, ända tills vi märkte att det endast var hammarbyare som gick in där. Japp, vi hade beställt biljetter mitt i hammarby-klacken. Alla ska ju dö någon gång, men det kändes inte som rätt kväll igår. Så vi gick runt till norra läktaren, för att försöka ta oss in bland våra jämlikar ändå. Där hittade vi några vakter som Marina förklarade vårt lilla missöde för, med förklaringen att vi hade tänkt att det skulle vara precis som på AIK-matchena. Tack, tack, tack, vakter. De kände inte heller att vi skulle behöva dö för vårt misstag, så vi kom in, och tog mäkta bra platserna.

Så stog vi där, värsta stämningen. Jag rös. Synd att den stämningen inte höll sig hela matchen. Djurgårdsklacken var inte på topp igår kväll, däremot så "Gungade vi bäst", som Johan Esk uttryckte sig. En förlust med 2-0 blev det, tungt. Vill inte skylla på domaren, gillar ej riktigt sånt. Vi tog helt enkelt inte vara på våra chanser. Men vi tar Örebro på måndag!

Dagens fråga: Om man sjunger att man ska älska Djurgården livet ut, ska man inte då stötta sitt lag tills matchen tar slut?

Nu blir det lite Harry Potter-läsning. Kankse ute i solen...
// Malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0