Farväl Farväl

Här går man in på Blip och tänker ta sig ett parti Alfapet. Och vad möts man av? Ett meddelande om att Blip läggs ner vid årsskiftet. Nästan så att man blir lite sentimental. Man tänker tillbaka på alla partier av Maxiyatzy och alfapet. Ilskan över när man var tvungen att vara premium för att få spela Maxi. Den gången jag klarade Out of Control på Bitch. Det blev bara en gång. Om jag inte spelar utav helvete tills dess vill säga. Den tiden jag var grym på Blockwars. Alla de gånger man har testat något annat spel, men kommit fram till att, nej, det var inte lika kul som mina favoriter.

Ja. Det blir slutet för en era. _uffa_ får helt enkelt tacka för sig tillsammans med Blip. Men det är la två månader kvar i alla fall. Så vänner, tänk på att utnyttja era gamla Blip-konton nu. För snart är det för sent.

Idag.

Har jag köpt en fleecetröja. Den är fin.


Njaa?

Har varit många diskussioner här i bloggen angående John Black och hans problem med att inte vilja ha sin tröja på sig. Efter dagens avsnitt har jag kommit fram till att han gärna får gå utan tröja, så länge jag slipper utsättas för hans "amore". Bara tanken fick mig att bli lite..spyfärdig?

- Max och Mimi? Gulligt par, eller bara konstigt?
- Är det bara jag, eller var Marlena nästan som vanligt idag igen?
- Phillip. Phillip Kiriakis. I hur många avsnitt ska denna man behöva sitta bakom Victors "hemliga" vägg i the Kiriakis mansion, i sin rullstol och se dum ut? Var tvungen att garva lite åt detta idag.

Like sand through the hourglass, so are the days of our lives.

Capoeira and a missing cat

Mina vänner, idag har MCD återigen testat på en ny sak som hon aldrig har gjort förut. Idag var det den afrobrasilianska kampsporten Capoeira som stod på schemat. Hade ingen aning om vad jag hade att förvänta mig när Karin och jag begav oss till lokalen. Men efter en snabb beskrivning av den otroligt sympatiske ledaren (?) kom jag fram till att det var detta jag sett deltagarna i Top Modell syssla med en gång. Detta kan säkert vara väldigt vackert, om det utförs av någon annan än mig. Herregud, mina stela ben är inte gjorda för sådana saker! Blev ju inte bättre av att man var lite halvt rädd hela tiden. Karin och jag hade missuppfattat det hela gällande att dagens session var en FORTSÄTTNING på gårdagens, och att vi kom nya idag förstörde tydligen hela upplägget för den stackars instruktören. Hon nämnde bara detta ett antal ggr under 2 minuter... Haha. Ja. Men det var intressant i alla fall.

http://www.youtube.com/watch?v=FvQwtgqDJDw&feature=related (Här har ni en film på hur det kan se ut. Det såg inte ut såhär när jag gjorde. Jag klarade väl sånär av handklappningarna när jag stod i ringen..)


Blev lite rädd ytterligare en gång idag. Stod och lagade mat, också får man ett SMS "Tja, bor du på "min adress" och har en katt?". Min första tanke var att nu står det någon creepy jävel med kikare och kollar in i vårat kök! Men med lite längre eftertanke kom jag på att jag ej sett Morris på ett tag, hon brukar ju alltid komma och möta en i dörren. Jag ringer upp detta nummer efter att ha letat igenom hela lägenheten. Ja, då har Morris smitit ut på något sätt och gått över till grannens balkong. Efter en timme, släppte de in henne. Ja, var ju en aning pinsamt att gå dit och hämta katten, haha. Världens bästa kattägare som inte ens har koll på vart de har sina djur? Men Morris fick ju ett litet äventyr i alla fall. Och jag fick hälsa på grannarna. En win-win-situaion kanske, såhär i efterhand?

Nymodigheter

Vad är det för en liten kalender som dyker upp lite här och var när man ska göra ett inlägg? Spännande!

Marlena Evans

Kenneth, I will explain. Nej, Marlena var aldrig seriemördaren, Tony ville bara få det att se ut som att hon var det, så hon skulle bli misstänkt. Han gjorde det jävligt bra måste jag säga.. med tanke på att Marlena dök upp på alla platser där folk plötsligt "dog". Ja, de dog inte på riktigt utan kom till den berömda "Ön". Man skulle kunna säga att det var som Andra sidan i Robinsson, du vet. Man fick en chans till att få överleva, innan man skulle dö.. Men som tur var så klarade sig alla. Halelujah. Dock var det här som Jack fick sin sjukdom.. Och som det gick sen. Nej, nu ska jag inte drömma iväg för långt.

Men där fick du ditt svar!

"I want her to carry my baby"

Men, gud. Höll på att glömma! Jag besökte ju Salem idag, och här sitter jag och låtsas att jag inte ska ge en rapport! Hur skulle det se ut om skenbar.blogg.se missade en möjlig Daysrapport?! Skärpning Miss. Malin.

Ja. Avsnittet hade fyra stycken olika delar. En kul. En het (kunde ha varit om inte Lucas tagit sex kallduschar som han uttryckte sig), en till het och en, ja, vad ska man säga, en del som är som det brukar när det handlar om John och Doc?

I alla fall,så hade ju Claire blivit "kidnappad" av den mystiska damen i rött. MEN detta var endast för att förvilla poliserna i Salem. Var Victor som låg bakom det hela. En sådans slugens man det är! Roman var på topp! Oj vilka gestikuleringar han använde. Där ligger man fan i lä. Ojojoj. Detta var den roliga delen. Mest för att den bjöd på så uselt skådespel.

Den första heta delen var mellan Sami och Lucas. De brukar ha en sådan kemi. MEN idag var Lucas på lite dåligt humör, så njaa. Det blev la inte så hett.

Het del 2. Ja. EJ var med i den. Mer behöver man väl inte säga. Jag skulle gärna ställa upp på att föra dina gener vidare. Sami? Hur tänkte du där, när jag finns? Skulle nästan kunna sätta mig i Kates kläder, ha hennes röst OCH näsa för att få vara EJs lover.

Och. Sist men inte minst. John och Marlena. Tillsammas vid fontänen i Italy med en flaska champange. va? Låter det inte totalt underbart? Eller? Alltså, vad har hänt med Marlena?! Drogade de henne på riktigt under Dr. Norths tid? Hon är ju helt förändrad! Det är inte riktiga Marlena Evans som sitter där. Marlena Evans som är min stora förebild inom psykologins värld. Nej. Ånej. Något är mycket fel.


Jag är en fattig bonddräng...

men jag lever ändå.
Nätt och jämnt dock! Har fan inga pengar kvar typ och studiebidraget kommer inte förräns på måndag. Vilken himla tur då att mami och papi kommer imorgon! Jag har planerat att vi ska äta ute både fredag och lördag, vilket innebär att de bjuder. Hoppas jag. Men jo? De måste ju spara in mäkta mycket pengar nu när jag inte är hemma och äter dem ur huset. Måste fråga om de har märkt någon skillnad! Lite skillnad gällande skinka, bananer, fil och bearneissesås måste det ju vara i alla fall. Och godiskonsumtionen lär ju ha gått ner. I alla fall gällande schweizernöt och Gott&Blandat.

Usch. Blev hungrig av all denna tanke på mat.

Tummen upp

Ja, fenomenet att sitta i tvättstugan och plugga får godkänt. Det kan ni testa någon gång hörrni, vänner.

Är jag trött? svar ja.
Borde jag sova: svar ja.
Vill jag sova: svar ja.
Varför gör jag inte det? svar ? (denna kunde man inte svara varken ja eller nej på bara. Klurigt)

Okej. VEM ÄR DUM I HUVUDET? Svar: Mcd.


Men ack så rolig. Oj oj oj.

I brist på annat..

Varför ska alla potatisar envisas med att vara olika stora? De blir ju färdiga så olika... Man måste liksom välja mellan att de små ska vara mosiga eller de stora lite halvhårda.. Inte okej. Visserligen skulle man ju kunna dela på de stora så att de blir som små. Men varför ta bort en chans till att få klaga?

Ska om en timme ungefär ta med mig min tvätt, Graziano och den Engelska ordboken ner i tvättstugan och ha en kompinerad tvätt/plugg session. Jag tror att jag är på väg mot någonting stort här.

I brist på Tvtidning

Kan det hända att man missar att ett bra program har satt igång igen! Herregud. Vampire Diaries satte igång förra torsdagen och IDAG märker jag detta. Oj oj. Hur klarar man sig utan en Tvtidning undrar jag?
Nu ska jag belöna mig efter en intensiv med studerande att få titta på BÅDE Vampire Diaries och Skins. Tänk vad snäll man kan vara mot sig själv ibland.

Tack och hej- leverpastej (som vår käre vän Bert Ljung hade sagt)

Paus och vad händer?!

Har tagit ett litet uppehåll i mitt förhållande med Graziano. Han får klara sig själv en liten stund.

 Gick in på aftonbladet.se och vad hittar man inte där? Jo, årets roligaste upptäckt. Simon "tårar från himlen" Forsberg skall vara med i Melodifestivalen och sjunga en låt skriven av Fredrik Kempe! För er som inte finner något kul i detta alls, så kan jag ju meddela att Simon var med i andra säsongen av Fame Factory, åkte ur i första programmet tillsammans med Morgan. Men oj vad han sjöng Tårar från himlen fint! Dock tror jag det var byxorna som gjorde hela uppträdandet.. Ojojoj.  Killen har ju dock lagt på sig lite muskler under åren! Shit, har ju tydligen jobbat som Qx:s framsidepojke typ och blev utsett till 2010:s Mr. Gay. Herregud, med det schemat kan man ju förstå varför han har "legat lågt" med musiken som han uttrycker sig i en intervju. Men nu är han tillbaka. Och jag ska fan rösta på honom bara för att.

Happy Birthday

Angelicas dag idag. And the ballonger is here.


!

The one and only. Chuck Bass.


Plötsligt händer det 2

Jag tog mig till en spelbutik och bytte in min trisslott. Startade skrapningen stabilt och fick fram två st 75:or. Jag vågade till och med tänka: "ska jag byta denna mot tre nya lotter eller ta pengarna?". Behövde dock inte bekymra mig över detta, för det blev inget mer än så. Slutt. Men det var kul så länge det varade.

På plussidan ligger i alla fall att texten på skärmen har gått tillbaka till vanlig storlek.
Dock har jag en liten minussida med min otroliga heshet som har infunnit sig. Får inte fram ett ljud ena minuten och sedan kan jag nästan prata helt i nästa. Alla dessa svängningar.

Kan det vara så...?

Att the real Phillip är på väg tillbaka in i Salem och Våra bästa år? Eller gör jag helt fel tolkningar?


And time goes by...

Herregud. Tiden går så sjukt fort! Min hjärna hinner inte riktigt med. Det är i mitten av oktober, och den första snön ligger redan på marken här i Ume. Vad hände där? Det var ju varmt nyss? Eller, ja, varmt och varmt, det är ju en definitionsfråga. Fick iaf ett smakprov på hur vintern kan bli här igår. Var lagom kul att cykla till skolan i snöstorm. Snöflingor i ögonen, snöflingor i nacken och så vidare. Såg väl lagom begåvad ut när man pumpade sig fram. Turligt nog var det ju ingen annan som såg något heller. Var i alla fall en superfin snögubbe väl inne i BT-huset! Det är ju aldrig fel...


Ikväll blir det Tacomiddag hos Frida med Fille och Karin. Och Frida själv då. Har alltid undrat hur man ska tolka det där. Skulle ju rent krasst kunna mena att vi ska vara hos Frida och äta, men att hon inte är där? Men det ska hon vara iaf. Slut på den diskussionen. Möjligtvis blir det en vidaregång till Läkarvillan. Får se hur kvällen ter sig. Är förjävla trött..

Plötsligt händer det

Ska erkänna en sak. Jag är ägare av en trisslott med en vinst på 25 kr. Jag har inte löst in den än, varken mot pengar eller en ny lott. Känns lite onödigt att lösa in den mot pengar.. 25 kr? Det kommer jag förmodligen köpa naturgodis/chokladbollar för. Men vill inte riktigt lösa in den heller, tills en dag då det känns helt rätt. Jag menar, så länge jag har den kvar så är det 25 kr. Men om jag tar en ny lott, så får jag antingen ingenting. Eller ofantligt mycket mer. Tänk om just den lotten som jag har, imorgon skulle ge mig en ny lott som ger mig tre TV-apparater? Och jag vinner 25.000 i månaden i 25 år? Tveksamt. Kanske är lika bra att få det gjort så man slipper fundera? Antagligen.


Har tryckt på någon knapp så att texten på min skärm är mycket större i vanliga fall. Är väl rätt Ok för oss synskadade egentligen. Lite irriterande också på sitt sätt. Men vad gör man? En tryckt knapp är en tryckt knapp, och heter man Malin D,så hittar man aldrig samma knapp igen.

Du vet väl om att du är värdelös?

Har för mycket överskottsenrgi för att kunna koncentrera mig på studerandet. Kommer säkerligen att ångra min ineffektivitet dagen innan tentan. Kommer antagligen gråta då. Men det är ett senare problem. Snart bär det av för lite afrodans. Kanske blir av med lite energi då? Men först, KONCENTRERA dig en liten stund till.

Blondie- going nuts with the webbkamera-



Nu ha ni bilder på mig i min nya blonda hairstyle. Notera även min tapet i bakgrunden. Ni kan också notera att jag har använt min webbkamera. Teknikpoäng där!!


Inte bara i Hammarbyklacken?

Alexander Skarsgård har en dubbelgångare och han befann sig här i Umeå igårkväll, närmre bestämt på Corona. Killen var så sjukt lik Alexander! Särskilt i profil. Det var som "Vingar av glas"-Skarsgård var brevid en. Jag passade på att peta lite på honom när jag stod efter honom i kön. Bara för att. Alltid coolt att kunna säga att man typ har rört Alexander fucking Skarsgård. Eller?

The winner takes it all

Känner att jag är inne i en vinnartid denna helg och det känns mycket bra. Började igår med en MYCKET viktig vinst i Pratmakarna. Jag klarar inte av att förlora i detta spel, och det såg väldigt mörkt ut där i början, men sedan kom vi. Karin och jag. The Masters at Pratmakarna. Haha, får en skön känsla bara av att tänka på det. En aning stört? Ja. Efter vinsten där blev jag otroligt taggad att spela innebandy idag, och vinna. Och, det gjorde vi. Var en helt annan inställning idag, och vi kämpade otroligt bra. Vinst med 4-1. Känns värt då att ha spenderat cirka 7 timmar från hemmet, för att spela cirka 60 minuters aktiv innebandy.

Ikväll blir det Corona med Karin! Det är Pink-tema. Alltså färgen, i Rosabandets ära.

Bye Bye Pia.

Sådär, nu har jag varit och skickat tillbaka Pika Langemar boken. Var säkerligen en jättefin bok, men jag känner lite att de där 267 kr behövs liiite mer än en bok som blivit dissad av Psykologiska instutionen här i norr.. Inget personligt, Pia! Dock fick jag ju betala 45 kr för att skicka tillbaka skiten, men det var det värt.
I fortsättningen skall jag försöka lista ut i ett tidigt skede vilken litteraturlista som gäller.

Blondie is in the house

Malin D, varför är du vaken nu? Bra fråga, utan något bra svar. Kan ju skylla på att jag väntar på att håret ska torka... Som förövrigt är blont nu förtiden! Fille och jag hade lite färga-håret-igår. Hon färgade på salong och jag fick mitt gjort i Filles salong. Och ja, mina vänner. På något sätt ska jag väl få upp en bild på tilltaget. Men jag är nöjd. Mycket nöjd.

Nu säger jag godnatt till världen.

Det var bättre förr

Hm, var en aning skönare när man inte hade kurslitteraturen, då hade man åtminstonde en anledning att inte läsa... Men är inte helt less än i alla fall. Lite spirit har man ändå kvar. Är ju snart helg! Hela lördagen kommer typ spenderas i Ö-vik. Match. Har en inbokad tvättid på söndag med. Lite plugg och städ där emellan. Också hoppas jag på någon kvällslig aktivitet på lördagen.

Imorgon ska jag bege mig ut till nowhere och spendera eftermiddagen/kvällen med Felicia. Får testa på vilket helvete hon har med all den jävla cyklingen. Haha.

Nu ska jag göra natt av denna dag.

Tummen-upp: Ger jag så hårt till Kanal 5 som visar nya avsnitten av Skins gratis på Play! Så himla bra.Saknar dock de gamla en aning, men det funkar!

"Jag är frisk, och jag är fri. Jag är full av energi."

Ny kursstart idag. Forskningsmetodik och statistik. Njaa? Låter la inte superkul. Kanske det inte är heller. MEN, får tänka när det känns extra tufft, att om fem år är jag färdig. Och då får jag välja själv om jag vill forska eller ej.

Dagens tummen-upp: Afrodansen på IKSU. Mycket rolig och inspirerande.

Dagens fråga 1: Varför måste de människor som skriver forskningsartiklar använda de svåraste ord de hittar? Är detta någon slags tävling? Ju svårare ord, desstå bättre text?

Dagens fråga 2: Varför blåser det så djävulskt ute?

Förebilder

D: Åh, ni har ju verkligen värsta förebilderna som ni kan sätta upp på bild på väggen. Jag har ingen speciell.
Jag: Jo, men visst. Jag satte upp Svampbob?


"Det tyder på en dålig uppväxt, om man rimmar sådär dåligt!"

Jag glömde bort vart jag ställt min cykel idag när jag var nere på stan. Kände mig lagom begåvad när jag vandrade fram och tillbaka och letade, medans jag försökte se ut som det jag sysslade med var helt naturligt. Till slut uppenbarade den sig för mig och jag kunde rulla hemåt. Himmelskt.


RSS 2.0