The hardest way to make an easy living

Var duktig och lämnade blod idag. Fick en trevlig sjuksköterska som tog hand om mig. Lite väl trevlig kanske. Han inledde med att fråga: Och hur är det med Malin idag? Jag tyckte han frågade: Och hur är det med magen idag? Förstod inte riktigt vad det hade med min blodgivning att göra, men jag uppfattade sedan situationen och svarade med ett enkelt bra tack. Detta följdes av cirka 40 st känns det bra? Kanske skulle ha testat att säga att Näe, det känns fan inte bra. Undrar vilken respons man fått då?

Ett gäng sjuksköterskestuderande fick titta på min process. Kände mig lite som att jag var med iGrey´s Anatomy. Funderade på om jag skulle börja fråga dem om deras relationer och så. Men valde att fråga om man blev kontaktad om de kommer fram att man till exempel har syfilis (en viss koppling till Grey´s iaf). Det blir man.

Kan man älska nån på avstånd?

Det kan man definitivt. Även om det är trevligare på nära håll.


Word.

"Det bor 200.000 tjejer i den här staden... Och jag känner sju stycken."
-Ur; En kärlekshistoria


Vår på ingång!

Solen skiner och snön smälter i Umeland! Gud så skönt.
Tyvärr kan man väl säga leder detta också till att jag får för mig att mindre kläder behövs när jag ska vitsas ute, och det leder också till att jag får för mig att gå på fotboll. Efter 45 minuter skakar jag som ett löv i vinden (för blåste, det gjorde det), gick in på Gammlia istället och kollade på Umeå City- Warberg i SSL. City förlorade, så det var ju inget nytt. Gjorde ett tappert försök att gå ut och kolla på matchen igen. Men nej. Det fick vara.

Senar på kvällen när solen gått ner och den smälta snön fryser till is blir det halt på vägen. Då blir det svårt att hålla sig på cykeln. Gårdagens fall ledde i alla fall till något positivt-  ett skrapsår! Skrapsår hör våren/sommaren till! Gud så kul.

Mardrömmar

Drömde inatt igen att jag tappade tänder. Eller delar av mina tänder var det denna gång, dock var hela paketet löst, så det var väl bara en tidsfråga. Så obehagligt att drömma detta! Denna gång tänkte jag till och med i drömmen: Hoppas detta bara är en dröm... Nej, det är det inte! Men det var det ju. Tack ochlov.

Att drömma om att man tappar tänderna är tydligen ganska vanligt och kan betyda: att man känner maktlöshet i en situation. Oförmögen att göra sig hörd. Tappat sin personliga kraft. Att man står inför en positiv förändring i livet. Utveckling. Eller att man helt enkelt berhöver gå till tandläkaren.

Ja, jag får väl hoppas att det inte är det sistnämnda. Jag var ju hos tandis för ett tag sedan, och då sa hon att jag troligen inte skulle behöva återvända förrän om 2-3 år. Annars skulle det ju vara kul med en positiv förändring i livet! Att solen lyser och att det är varmt är ju trevligt. Känns ju dock inte jättepersonligt... Men man får väl nöja sig med det lilla?

We´re all in this together

Okej. Det där med att skriva varje dag gick ju sådär. Men aja, det gör ingenting. Vi vann matchen idag mot Dalen med 3-2 och Västerslätt vann över Arnäs, vilket betyder att vi har säkrat andraplatsen- vilket förhoppningsvis leder till en plats i division 2 nästa säsong.

Detta ska firas med melofinal och utgång på Schlagerklubben med några av de bästa tjejerna!

(Tror förövrigt att jag vill att Loreen ska vinna ikväll- men vi får se hur det känns ikväll.)

Please, forgive me

Trött som fan. Delvis av vanlig trötthet, men också av tröttheten som uppstår när jag ska sätta in täcket i påslakanet. Ett totalt omöjligt projekt.

Fick för mig att sjunga ut "Thanks heaven, for 7eleven" när jag skulle sätta in Ingrid i cykelförrådet. Så vänder man sig om och upptäcker att man har en person bakom sig...

Min högra bakdel är lite död efter en incident i en kurva på cykel med hal is.


Jag reser mig igen

Dött här. Jag vet. Antar att det var du, Kenneth, som klagade. Eller klagade och klagade, skrev en liten påminnelse bara.
Vet dock inte vad jag ska meddela nu heller... mer än att jag kanske ska bli liter mer duktig igen? Kanske ska sätta upp som mål att skriva ett inlägg om dagen. Japp.

Två saker att meddela: nytt rekord i en bowlingserie; 145 poäng. Kul. VK ringde idag. Why not? Kanske ska satsa på att vara med i en tidning i månaden. Kan bli skoj.

RSS 2.0