50 kr rakt i skiten

Gud så slarvigt! Missade att avboka mitt Yogapass idag. Betyder att mitt kort är spärrat och jag måste betala 50 kr. Inte bra, Malin. Inte alls.

Identifikation. Eller?

Var hos polisen och hämtade ut mitt nya IDkort idag. Tror det måste vara så att det är lag på att man måste se lite halvt konstig ut på de där bilderna. Annars funkar det inte. Fem år kvar att gå runt och visa upp denna bild. Check.

Tummen upp

Att handla med hjälp av självscanning får 4/5 toasters. Kanonkul!


I fall du någon gång vaknar på fel sida...

"...the only person in the world who makes any sense is Albert Camus who says your most important act every day is deciding not to commit suicide."

- Ur ´Tis, av Frank McCourt


Silencio

Ett litet problem med min mobil har varit att jag inte förstått hur man får bort vibrationen. I vissa tillfällen, när man vill att mobilen ska vara helt tyst, har detta varit ett litet problem. MEN igår, sådär helt plötsligt, fick jag en idé och jag väntade i spänning på sms:et från Ida (henne kan man alltid lita på, svaren inkommer inom en minut), och ja. Ingen vibration. Sjukt stolt. Sjukt bra. Sjukt att det tog så lång tid att komma fram till.

Jag kan inte skilja på

Nej, nu är det slut med att tycka synd om sig själv. Det blir man varken friskare eller gladare av. Djurgården vann igår och det har inte regnat på ett par dagar. Inte har jag varit ute i det i alla fall.

Så vad ska vi göra av denna nya livsenergi? Diska och städa blir väl de två första. Och sedan skriva en matlista. Japp. Ska inviga mitt ICAkort imorgon och SJÄLVSCANNINGfunktionen. Jävlar i lådan, här händer spännande saker.

Circus

Jag konstaterar att:
Britney Spears är mäkta bra.
Förkylning är skit.
Isabell C anländer till mig om om 10 dagar.
Karin återvänder till Umeå om 12 dagar.

All eyes on me, in the center of the ring
(Just like a Circus)


Kid(s)

Vet inte om Sofia Wistam är den rätta människan att kommentera andra föräldrars val av namn på sina barn. Jag menar, Ebbe är väl knappast värre än Kid? Eller Lennox?


"Det som är bra med Umeå är att det typ aldrig regnar"

Ja, ovanstående citat är något man får äta upp ordentligt. Har fan inte gjort något annat än att regna den senaste tiden. Har varit konstant blöt i princip. Nästan så att man ser fram emot snön nu. Men bara nästan.

By the way...

Alltså. Den där twistgrejen på tampongerna är INTE en bra uppfinning. Först sitter man i fyra år och förbannar sig över att de inte går att öppna på vanligt vis, och sedan när man väl kommer på att man ska vrida plasten åt två olika håll så verkar den funktionen försvunnit, så att man ändå måste rycka och slita upp plasten. Vad är då meningen med den "totalt underlättande produkten"?

Nya tag

En vecka kvar på nollningen. Sedan är det dags att ta tag i träningen på IKSU ordentligt. Jag har 14 pass kvar att genomföra. Verkar som de har plockat bort Dynamic Training och Gympa mind, så det blir två mindre. Dock har de ju under sommaren, såklart, hunnit med att lägga till lite pass. Några som jag finner roligare än andra. Aqua Zumba kanske är trevligare än vanlig Zumba? Men. Någon måste vara emot mig. Jag som trodde jag var klar med alla förnedrande pass, som Mamma-Babygympa och Familjegympa. Nej. Nu har de lagt till Juniorgympa. För barn mellan 7-12 år. Inga förkunskaper krävs. Men gud så kul. Rent krasst kanske jag kan glida in och låtsas vara 12 år? Jag menar, folk brukar ju inte se mig som 21 år i alla fall.

Positivt är i alla fall att alla pass går på tider som jag rent teoretiskt kan anlända på.

Heja, Malin. Snart klar.

Lost and found

Jag är verkligen dålig på att slänga saker. Har haft en liten rensning här och jag hittade en knapp. En knapp som jag inte har någon aning om vad den tillhör eller något liknande. Jag stod med handen över papperskorgen men så tänker jag: "Det kanske är lika bra att spara den här knappen, man vet aldrig vad man kan behöva den till." Nä. Just det. Jag vet ju inte ens hur man syr i en knapp! Men ja, nu ligger den återigen i en låda och väntar på att samma procedur ska gå igenom nästa gång jag städar.

Time to decide?

Belle vet allt hur man gör för att krångla till det. Hon hade Shawn som i en ask. Sedan försvann han och Phillip kom som en räddare i nöden. De gifte sig. Men hon kunde inte släppa Shawn. Nu har hon Shawn, men kunde ändå inte hålla sig ifrån att ligga med Phillip.

Jag menar, jag skulle nog inte heller banga Mr. Kiriakis. Han är het, han har pengar och han gnäller en aning mindre än Shawn D den yngre. Men ändå? Jag säger i detta fall likt Miranda Bailey: If we all keep our knees together...

RSS 2.0