Zlatan har ett finger med i allt

Totalt älskar hur Sportbladets journalister kan vända och vrida på allt för att få till en bra(?) rubrik. Dagens personliga favorit: Fick starta - efter Zlatans försvarstal.
 
Ola Toivonen fick tidigare i veckan kritik för att han är alltför bortskämd och inte utnyttjar sin potential. Sedan går Zlatan in och försvarar Ola och säger att han är tillräckligt bra för att ha en startposition i PSV:s startelva. Och vips, så får Toivonen starta i Europa League. Måste ju helt ha med Zlatans uttalande att göra. Vad skulle det annars kunna vara?

Vid vägens slut.

Vaknar upp och möts av ett SMS från min bästaste vän. Hon har länkat till Kristian Gidlunds blogg och skriver Sitter och bölar på tåget.
 
Att använda ord för att beskriva svåra saker var Kristians grej.
 
Jag får nöja mig med att skriva: Tack för att Du delade din berättelse med oss.

Ta dom jävlarna

Martin Stenmarcks underbara låt "Ta dom jävlarna" spelades ur min Iphone då musiken stoppades av att telefonen ringde. Dolt nummer. Jag brukar inte svara när Dolt nummer ringer, det brukar aldrig vara något trevligt. Men det kan ju faktiskt vara något spännande också, så jag svarade. Det var inte mer spännande än att samtalet var från en något bitter dam på Radiotjänst. Jag bestämde mig när jag flyttade in här att i fall, eller snarare när, Radiotjänst får tag på mig ska jag betala den där avgiften. Om tio dagar kommer räkningen. Om tio dagar är jag ett antal hundralappar fattigare. Fan, vad jag ska titta på SVT nu bara för att kompensera upp det där.
 
Ta dom jävlarna... Fick något av en ny innebörd?

När sömnen försvinner

Här sitter jag i min lägenhet i Umeå som för närvarande är fylld av oset från plättstekning. Mår inte helt 100 heller. Min kropp klarade inte av två bussresor med Ybuss under loppet av fyra dagar. Mitt immunförsvar behöver sömn för att fungera, så är det helt enkelt.
Blir alltså ingen träning idag, vilket känns tråkigt. Hade sett fram emot den. Och att krama världens finaste Marina som fyller 25 år idag. Får spara den kramen till onsdag istället.

RSS 2.0