Dagmar

Stormen Dagmar har dragit över min vardag. Slog ut TV, telefon, mobil och Internet. Fick sig en funderare över hur i helvete folk kontaktade varandra innan. Liksom? Fick man skicka ett brev 3 veckor innan och hoppas på svar tillbaka? Dyka upp på bestämd plats och vänta en halvtimme? Spännande.


För övrigt, Zlatanboken är grym.

Climbing the walls

Trodde att jag hade växt ifrån det. Att den inte alls skulle trollbinda mig denna gång. Tänkte till och med att jag skulle tyckade den var dålig. Men nej, mina vänner. Första Twilightboken får mig fortfarande att hoppas att det finns en Edward där ute. Någon som kan komma och rädda mig när jag håller på att bli påkörd av en bil eller visa mig hur han ser ut i solskenet.

Ångrar lite nu att jag bara plockade med mig del 1 ner. Eller ganska mycket.

Ekonomisk eftertanke

Har den senaste halvtimmen dividerat fram och tillbaka; ska jag köpa ett månadskort till studentpris, eller ska jag strunta i det hela? Kom precis fram till att; nej, det blir inget kort. Kom fram till att jag skall utnyttja mammas och systers kort så mycket som möjligt, och ifall det behövs, i värsta fall, får jag köpa mig en remsa. I ett ännu värre fall, får jag väl köpa mig 2. Blir ändå billigare än kortköpet. Såg dock till min stora förargelse att remsan kostar 200 fucking kronor nu för tiden! Alltså vad händer? Kommer ihåg på den gamla goda tiden då den kostade 110 kr. Fanns det inte till och med en tid då fullprisremsan kostade 95 kr? Och folk vill att man ska åka mer kollektivt...

Japp.

Fått min Gosling-dos. Mer än nöjd. Kan nu sova i frid.


Home

Jaha. Då var man i Tullange igen. Helt ok, men jag känner mer och mer att det liksom är Umeå som är hemma. Känner att jag åter är på banan efter måndagens Lucia Movie Night. Jag klarar verkligen inte av att inte få sova på en hel natt, resten av veckan blev helt fel!

Ingrid har återigen punka. Denna gång på bakdäcket. Detta innebär ett besök på Bulleri när jag kommer upp igen. Och reperations/låskostnader som nu överstiger Ingrids värde i grunden. Känns jävligt stabilt. Men vad gör man inte för sin käre vän?

Ikväll blir det Crazy, stupid love med familjen. Lite Gosling. Jag är nöjd.

Jag undrar...

Varför i helvete är sidan här alldeles skev, så att man inte ser texten när det kommer för långt till höger?! Ser inte riktigt anledningen till detta. Går ju inte direkt att ändra om det har skett stavfel där i skymundan. Suck. Säkert är det flera stycken redan nu. Men det går inte att skylla helt på mig nu i alla fall.

Ida Johansson



Ida Johansson har precis opererat sin näsa.
Hon skelar med ögonen och har därefter lite svårt att läsa.
Men med det, mina vänner, är det inget fel.
Hon är i övrigt väldigt hel.
Hon är bra på väldigt många sätt,
och hjälper till att göra livet väldigt fett.
Att fylla år är för henne väldigt viktigt.
Detta är något jag inte förstår riktigt.
Men hej och hå,
det är inget att fundera på.
Vi tar nu i från våra tår,
Grattis Ida, nu är även du 21 år!


Satan i gatan!

Hemtentan inskickad, cirka 94 timmar innan utsatt deadline. Hur coolt är inte det på en sakala mellan 1-10? Innebär att jag har heeela helgen helt pluggfri.

Ikväll blir det Veronica Maggio för hela slanten. Jag. Är. Taggad.

Want you to make me feel...

Zappade över till Barnkanalen imorse. Någon blond brud som stod och sjöng inför ett gäng glatt applåderande 10-åringar. Kanske dock kunde valt någon annan låt att sjunga än Rihannas Only girl? Jag menar den är väl ungefär som "Bom Bom Bom"-låten. Men ja.. Varför inte?

Hemtenta var det ja...

Typiskt pepparkaksbakande





Louise: Åh, vilken fin klocka!
Malin: Det där är en hatt...


1 december

Precis öppnat första luckan i chokladkalendern och konstaterar att livet är jävligt bra.


RSS 2.0