I valet och kvalet.

Herregud. Är konstigt att man inte får mer panik när man går in i en butik egentligen. Finns ju så sjukt mycket att välja på! Inventerade på Maxi idag, och det finns liksom typ 20 st sorters servetter! Jag menar, servetter?! De torkar man ju med sig, (möjligtvis om de inte hunnit ramla ner på golvet och sparkats i väg), en gång och sedan slängs de! Behövs de verkligen i alla dessa former och storlekar?

Frida Fogelberg


Frida Fogelberg,
sprudlande som en cool färg.
21 år fyller hon idag,
grattis skriver därför jag.
Hon tyckte inte själv att det var någon stor grej,
så tänker en jävligt cool tjej.
Men i USA blir det på 21-års dagen en väldig fart,
tänk vilken tur att du ska dit snart!

Japp. Inget pris för det där rimmandet, men ja, GRATTIS FRIDA!


BAM!

Besök hos tandläkaren idag. Inga problem. Inga problem alls i princip. En visdomstand som kanske växer lite snett, men det är ju inte direkt något jag kan rå för. Dessutom behövde jag inte betala någonting! Hade tydligen någon premie. Vet inte vad, men det gjorde inte mig något! Känns super! Det känns än mer super att jag vann bowlingen idag. Riktigt skönt. Hade inte varit bra med en förlust.

Nu blir det att sova. Känns också väldigt stabilt.

Tandborste vs Mikro

Läste förra veckan om hur tandborsten är en av de saker vi har i hemmet som samlar mest bakterier och kan vara källan till många sjukdomar. Dock gav de tipset att man kunde langa in tandborsten i mikron på full effekt i någon minut, vilket då skulle ta död på bakterierna. Fint, tänkte jag. Så lyssnar man på radion i helgen, det bästa från Rix MorgonZoo. Där pratar Roger om hur otroligt äcklig mikrovågsugnen är, eftersom människor slänger in både det ena och det andra där, utan att någonsin rengöra den. Smart som man är, så kan jag ju slå ihop ett och ett, och kom fram till att det kanske inte är så himla hygieniskt att slänga in en bakteriehärd i en annan? Borde ju liksom bli dubbelt upp då istället...

(Kontroll)freak

Ibland finner jag mig själv helt omöjlig. Alltså. Jag har i vanliga fall koll på allting in i minsta detalj. Men så ibland så får jag sjuka ryck och bara missar saker totalt. Kom hem från träningen i torsdags och märker att min vattenflaska ligger kvar på IKSU. Vattenflaskan som köptes mitt ute i ingenstans (Team Sportia på Ersboda). Vattenflaskan som jag fick 3 kr rabatt på. Blev lite ledsen, men tänkte att jag överlever. Så kommer man till matchen i Vännäs idag. Öppnar klubbfodralet. Endast 2 klubbor. Säsongens klubba är inte på plats. Nej, då har man glömt även den på IKSU. Bra, jobbat Malin. Som tur är ligger den i ett förråd där. Och ännu mer tur är ju att man har med sig extraklubbor.

Inte helt imponerad.

Var och såg Breaking Dawn igår. Trots att jag satt i Plusstolarna med extra benutrymme och knappen som gör att stolen lutas bakåt i en skön position, var filmen inte helt 100. Den får 2/5 i betyg. Rob hade sina moments. Men nja.Föredrar böckerna alltså.

På plussidan finns ju att jag inte är helt negativt inställd till fullkornsspagetti längre. Japp.

På låtsas

Inte mycket aktivitet här inte. Har varit mycket den här veckan. Helt annorlunda från sociologin. Ganska skönt egentligen, skönt att känna att man verkligen gör något. Dock längtar jag till ett par veckor i Stockholm. Lite omväxling och nya intryck!

Japp. Kan ju meddela att jag klev upp i division10 i Vetligan. Känns surrealistiskt. Första gången. Har pendlat mellan div11 och 12 hela tiden. Är det universitetsvärlden som helt plötsligt gjort mig sjukt allmänbildad?

Hur ska det gå?

Kommit fram till att broderandet har samma funktion som att diska. Totalt lugnande och irritationsdämpande. Mycket bra, skriver jag och bestämmer mig för att jag har pluggat färdigt för idag och tänker plocka fram mitt broderi.


If I could turn back time.

Jäklar vilken effektivitet man får ha en tisdag som denna! Besök på Bibliotek, beställt Skärgårdsdoktornboken nr2. Alltså riktigt dåligt att jag inte har upptäckt innan att denna underbara serie även finns i bokform! Lite mindre ocensurerat och jag har nu äntligen förstått vad Sören egentligen menar med sitt uttalande: Det var som en... deja vu. Jag har även utnyttjat mina gamla träslöjdskunskaper. Visserligen bara sandpapprat... och det var väl det jag klarade av på den tiden också. Men målat har jag gjort med! Fint blev det. Dock har mina händer antagit en lite mer brunaktig färg, men det får man väl leva med. Mitt broderi är i full gång också! Eller ja... Håller på att rita av mönstret, och med tanke på hur det går är jag lite tveksam till hur resterande del av projektet ska fortskrida. Men jag är positiv!

I träningens anda.

Anna och jag kommer hem efter att ha varit på dagens andra IKSUpass.

Anna: Fan, vad grymma vi är Malin.
(medans hon säger detta bär hon in en ostbågepåse på rummet).
Malin: Men jag vet!
(säger jag med handen i en påse med smågodis.)


RSS 2.0