Bad things

Mitt immunförsvar börjar allt mer lika Djurgårdens försvar. Allt läcker igenom och det ser inte ut att bli bättre. Vad gör vi för att få det bättre? Jag försöker vila mig i form. Vad Djurgården gör för att ta si ur svackan har jag absolut ingen aning om. Min kurva är i alla fall på väg uppåt.

Igår var jag och klippte mig. Hon som klippte mig skulle passat att heta Barburska eller ngt. Herregud hon var inte nådig! Jävla tur att man inte är hårröm, dock gillar inte mina öron att bli borstade! Aj.

3 minuter kvar tills Days börjar. Sen är det Top Model som gäller. Kanske kollar Twilight sen? Eller nörda lite Guitar Hero? Klarade min första låt på medium igår! Aaah! Inte dåligt.

Familjen Brady

Kollar på Gossip Girl. Eric refererar en gång till Familjen Brady. Är det möjligen våra vänner i Salem som han menar?


Inte kul

Alltså nu är det inte kul längre. Jag håller på att bli förkyld igen! Jag orkar inte! Förhoppningsvis beror det endast på brist på sömn. Vad är meningen med att vara tonåring om man inte klarar av att sova lite mindre? Kan ju lika gärna bli pensionär direkt.

Happy Birthday

Vad är det för en dag?Vad är det för en dag? Det är ingen vanlig dag, för det är Sannas födelsedag. Hurra Hurra Hurra!

Sannwald blir idag 19 år och jag skickar mina djupaste gratulationer såhär över Internet!

Grattis Darling!


Mhmh

Sitter här famför TV:n och Days och känner mig riktigt..Glad. Man flinar åt alla statister. Hahha, så himla underbara! De hade även en annan översättning på "Like sands through the hourglass, so are the days of our lives". Idag hade de "Som sanden.." har varit "Likt sanden" de senaste dagarna. Fint.
Men gud! Nu får de fan ge sig! Spelar de "Streets of love" en gång till vet jag inte vad jag gör! Hur mkt får Rolling Stones för detta egentligen? Låten har ju fan varit med i varenda avsnitt de senaste veckorna!

Haha. Kanske skulle ta över Days-bloggen?

Men det är inte därför jag är glad, för att jag tittar på Days. Det känns helt plötsligt som att allt kommer att lösa sig. Som att det faktiskt finns en ordentligt stor plats i denna värld för mig, även om jag ibland hamnar i ett förvirrat tillstånd och inte riktigt vet vart jag befinner mig i förhållande till världen.

Dr. North, förstör fan inte denna glädje nu!

Grön

Lyssnade på ett program på P4 för ett par dagar sedan, ganska roligt. Den kvinnliga programledaren frågade sina två manliga gäster (?) vilken färg som var den bästa färgen.

Svar: Jag tycker Faluröd. En svensk, naturlig färg som luktar gott, torkar fort, är snygg och passar överallt. Eller..Grön.

Efter den innerliga förklaringen varför faluröd är den bästa färgen, blir ju inte den där sista inlägget med grön så vacker. Grön låter ju lite tråkig och alldaglig. Som om den bara finns där. Kanske blev min gröna tapet lite så? Men samtidigt passar den mig. Roligare än vitt, men samtidigt tror jag inte att jag kommer att störa mig på den när jag är irriterad och trött. I ett sovrum ska det inte finnas något att störa sig på. Så det blir nog fint. Kan inte bli sämre än förut i alla fall.


Saknar..

Att kunna gå till tåget 5 minuter innan det går. Att ha ett eget rum. Att kunna stänga in sig. Att sova i en egen säng. Alla TV-kanaler. Inspelningsbara boxern. Att slippa vänta på toaletten. Att komma hem i tid efter träning, inte 2 timmar efter. Att slippa åka kollektivt överallt. Att kunna sitt hemmnummer. Att bara kunna säga "Jag rullar nu, är där om 5 minuter" och sedan cykla över till Ida och kolla på film och brottas i soffan.

Är ganska meningslösa saker man saknar egentligen. Men det ska bli så otroligt skönt att komma hem! Bara cirka 2 veckor kvar. Kommer inte att sakna ngt med detta ställe. Har ju faktiskt ganska nära till Coop Konsum hemma med. En sak kommer jag dock att sakna; Att kunna vistats på tågstationen utan att behöva träffa en massa folk av trejde graden (De människor som man känner tillräckligt väl så det inte räcker att bara säga hej, men inte heller tillräckligt väl så att det känns bekvämt att föra en konversation heller). Dyker upp för mycket folk av fjärde graden i Tullinge med (sådana som man måste säga hej till). Har varit så anonym här! Men stänger jag in mig hemma kan jag nog fixa till en misär där med.



"Jag tror dig, jag är med i kyrkan"

Idag mina vänner har jag gjort min plikt som människa och röstat i kyrkovalet. Var nog den enda under 50 typ som röstade i kyrkstugan, haaha. De utbrast "En ungdom!" när jag kom fram. Men det är viktigt. Man ska rösta så man kan påverka.

Djurgården chockerade mig och världen idag. En seger.Inte nog med det, 4 mål. Och dessa gjordes framåt! Shit vad bra. Tror det är typ 21 poäng kvar att spela om. Vi kommer här på slutspurten!

Om 45 minuter börjar "Ensam mamma söker". Jag kommer sitta bänkad. Värdelöst program, men lite småkul och trevlig svensk musik."Det blir en sommar i Sverige..."

Jag har gjort det igen

Jag förstår inte hur jag lyckas! Blir så jävla irriterad, ledsen och arg. Har tappat bort mig SL kort. Igen. Minns ni förra sommaren? Hade det senast igår när jag klev på 751:an i Södertälje. Vet att jag hade det i handen, och jag tror jag tänkte att "lägg ner det i väskan, man behöver inte ha kortet framme under hela resan". Efter det är det svart. Glömde jag det på bussen? La jag ner det i fickan? I väskan, och sen ramlade det ur när jag plockade upp nyckeln? Är det så kanske att sis råkade få med det till jobbet?

Jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag inte hittar det och att jag är totalt värdelös. Nu måste jag lägga ut mer än 400 kr av mina egna pengar för att köpa ett nytt. I fall det inte sker ett mirakel. Men just nu tror jag ej på mirakel. Jennifer och Abby får gärna tro vidare. Själv följer jag Jacks spår. Kanske inte fullt ut, men med mirakeltänkandet i alla fall.

Inte min grej

Hatar bärbara datorer! De gör alltid som de vill. Här har man skrivit värsta inlägget också kommer man åt ngt och allt försvinner. Räcker det inte att man har spenderat 102 dagar i en 3:a i Södertälje? Nä låt datorn paja sönder, så alla gamla arbeten och alla mina simsfamiljer och allt försvinner. Fint. Tack.

Nej, nu återgår jag till Top Model. Ett fint program. Inte så mkt problem.

Fack Dr. North

Blir så fruktansvärt irriterrad på denna man! Kan du inte bara gå och dö som alla andra och låta Doc och John vara?! John misshandla Doc? Nä du. Så kul ska vi inte ha det.
Hur långt är det kva till april? Vet inte om jag orkar.


Igår provade jag Pilates. Pilates var inte min grej. Man skulle andas in och ut, samtidigt som man skulle göra någon jävla övning! Jag fattade ingenting. Instruktören hade ngt att jobba med där i alla fall. Var framme hos mig och klagade hela tiden. Haha.

"Den som inte tar bort luddet ska dö!"

Lappar som ligger på köksbordet och väntar när man antingen går upp eller kommer hem, där det står en massa saker som någon ber en att utföra är inte kul. Lappar som dock uppmanar folk till olika saker i allmänheten är däremot askul.

Har precis läst David Batras bok som innehåller en massa roliga, aggressiva lappar!

Min favorit:

"HÄR STÄDAR VI EFTER OSS.
SVARTA SOM VITA."


(Kort och koncist, och inte alls rasistisk. Särskilt inte när den sattes upp i tvättstugan en kort tid efter en somalisk familj flyttat in i hyreshuset.)


Mjaoo


Phillips och Belles dotter Claire skriker.
Pappa: Vad är det för katt som jamar?

 

Tack. Nu vet jag äntligen vad det är som gömmer sig i den där jävla filten.

Haha.


When you wish upon a star

Igår kväll såg jag mitt absolut första stjärnfall någonsin i mitt 19 och ett halvt år långa liv. Jag blev så glad och började önska mig saker i all hast. Man ska ju få önska sig en sak. Men det blev lite mycket, så jag tror inte att stjärnan uppfattade vad jag ville.

Men hur mycket jag än tänker efter så kan jag inte dra mig till minnes att jag önskade att "torsdagen den 10 september 2009 vill Malin Dalsmyr baka." Malin Dalsmyr bakar inte. Om hon nu råkar göra det, så är det för eget bruk. Min bakning är som filmer. De får inte visas på allmänna platser som skolor, bussar, sjukhus m.m. En bra regel när det gäller min bakning. Möjligtvis att en kladdis får följa med hem till Ida. Men där räcker det.

Inte nog med att jag idag har bakat något jag aldrig har bakat förut, ska det ätas på en allmän plats. Det ska ätas av människor som man vill göra ett första gott intryck på, på sin första dag på det nya jobbet. Och det är fan inte ens mitt jobb! Syster brukar ju inte heller vara sen att klaga på mina instatser i köket.


Men ska jag vara helt ärlig såg det ganska gott ut. Även om jag i fortsättningen ska vara lite mer försiktig när jag önskar mig saker vid stjärnfall nästa gång. Så att det inte blir några missförstånd.


Bara för att.

Bara för att jag blir glad när Olof Mellberg gör mål. Bara för att jag blir glad när Sverige spelar fotboll. Bara för att jag blir glad när bollar som inte ska gå fram går fram. Bara för att jag är glad att Sverige har Zlatan Ibrahimovic i laget.


Jag blir glad när Sverige vinner.


Du säger att du är stark, att du vart igenom det här förut

Igår var det som sagt Håkan på Grönan som gällde. Min Ida och jag var där och vi var laddade. Vi åt och vi lekte lekar som vanligt medan vi väntade. Ida var lite dålig på 20 frågor, men det var OK.
Håkan var underbar som vanligt. Det spelde ingen roll att han först hade åkt buss dit och sedan Taxi. Han hade kunnat säga att han åkt kvast dit, så länge han är så bra som han är.



Kvällens bästa: För en lång, lång tid, Nu kan du få mig så lätt, Bara dårar rusar in.
Kvällens sämsta: Varför denna aggressivitet i publikhavet? Herregud a det lugnt!


Om det får dig att må bättre så.

Är det helt fel att jag faktiskt trivs i den misär som jag lever i just nu? Att vara ensam hela dagarna, för att sedan arbeta ett par timmar/träna och sedan gå och lägga sig? Kanske inte är så bra i längden att bara ha sig själv att umgås med. Men för ett tag är det riktigt skönt!

Ikväll ska dock misären avbrytas. Jag ska ut och stå med en massa människor på Gröna Lund och se och lyssna på Håkan Hellström. Det blir nog riktigt bra.


"Austin is back. That´s good riiiight?!"

Igår lovade jag mig själv att jag skulle tycka om John tills Dr. North är borta och så länge han behåller tröjan på. Men han försvårar allt så hårt när han gör sådana utspel. Herregud. Chilla John!

Konversation

Malin: Vad fick ni för mat i skolan idag då?
Johan: Jag vet inte. Det gick inte att identifiera.

 


WoW





Kolla in min superduper design!
TACK SÅ MKT SANNA!


Gästinlägg!

Sanna här, har precis fixat klart med designen. Den är SJUKT SNYGG om jag får säga det själv!

Det var allt, tack och hej

Growing up

Har fullt upp med att tvätta, och jag måste säga att jag börjar bli riktigt duktig på detta! Vågade till och med använda torktumlaren idag utan ångest! Blev dock nervös där ett tag när det såg ut som att ena tvättmaskinen skulle explodera. Men det löste sig!

Igår hämtade jag ungarna för första gången och tillagade mat till dem. Det gick bra, och de tyckte till och med att det var gott! Oj Oj. Kanske börjar bli mer redo att starta ett liv som vuxen människa, även om en stor del av mig inte vill. Har tänkt mycket på det, inom ett år kommer antagligen familjen inte vara intakt längre. Sis flyttar hemifrån och jag drar mig till norr. Även om de driver mig till vansinne större delen av tiden, ska alla ändå vara där...

Nej, nu ska jag fortsätta med min julklappsönskelista! Herregud, vi är ju inne i september och jag har bara önskat mig ca 15 saker hittills! Att skriva ihop denna lista är nog den roligaste förberedelsen inför julen. Även om man bara får 5 av de saker som står på den 40 meter långa listan, så var det roligt att önska sig.

Inom en snar framtid kommer även designen på denna blogg vara lite roligare. Sann, min käre vän har lovat att ställa upp. Jag ser fram emot resultatet! Yey!


RSS 2.0