"Köttbullen och Jättinnan in tha Corner"

Äntligen är det sportlov! Yey, only några veckor kvar till det är sommarlov, om man ska se det positivt! Och jag väljer att göra det så.

Hade endast två lektioner i skolan, vilka var lugna. Ida och jag var mycket aktiva till en början på eftermiddagen. Jag beställde klipptid och Ida hämtade ut sitt ID-kort hos en något inkompetent kille. Eller han var säkert duktig, men lite osäker.
Sen hade vi en total TV-eftermiddag, som sträckte sig mellan 12.50-18.30. Kollade på:


  • Day´s of our lives (snälla, Marlena, gör oss alla en tjänst och döda Celeste, är du snäll.)
  • Oprah (Hilary Swank skänkte sitt år till peruker. Fint. Försök att vara lite mindre jobig nästa gång bara.)
  • Cityakuten ( Fin serie, men Carter, du måste ta steget!)
  • Dawson´s Creek ( yey, äntligen kysstes Joey och Lektor Wilder. Spännande fortsättning)
  • O.C ( Skönt, snart lämnar Lindsey serien. En liten Ryan-dos också.)
  • Americas funniest home videos ( Ja, kollade i väntan på nästa höjdpunkt)
  • Grey´s anatomy (Oooh. Dr. Shepherd. Behöver man säga mer? Saknar Burke.)

Japp det var det. Okej. Visst, vi gillar TV, men man kanske inte behöver överdriva, haha?

Ikväll blir det Let´s Dance och en film med The Fantastic Four. Alltid trevligt.

Sanna sitter just nu på en buss på väg mot Österrike. Jag vill också åka buss i 28 timmar!

Ida, bara så att du vet, även när Köttbullen är som värst upptryckt i hörnet, så kan hon ta till sina medel. Stämpling-attack, Flyg-attack eller kick-attack. Och jag lovar dig, när det händer, så gör det ont.

So Long
//MCD


"Jag säger bara..Halt"

Min brors nya uttryck. Halt. Idag haltar jag matten. Jävla skit. Varför ska de krångla till sig så för? Ida och jag gav upp. Kolla på Grey's istället. Där är det inget krångel. Bara kärlek.
På tal om kärlek. Happy Alla hjärtans dag. Kul, verkligen. En dag som alla andra. Haha, men idag kan inget sänka mig. Självförtroendet är på topp. Nja, matten kanske sänkte det 2 millimeter.

Imorgon är det skridskor! Är jag den enda i Be06 som är laddad? Man åker ju typ skridskor en gång om året, och då kan man ju försöka njuta av det! Bryter väl säkert ett ben eller två, men det får man ta!
Men jag skulle inte tacka nej till lite snö på sportlovet. Hade tänkt och hyra ett par längdskidor då, och öva lite. Måste ju börja öva någon gång, om det ska bli Vasaloppet inom några år!

Ja, Ida har ju fått en ny bil. Min, eller ja, familjen D:s nya bil anländer imorgon! Den är också en mer miljöbil. Mycket bra. Kanske mina barn kan få leva 2 sekunder längre. Alltid fint.

Pappa D kom hem med The Holiday till mig idag, efter att jag snällt ringt och bett om denna. Issa meddelade mig idag att de sålde den med Aftonbladet. Måste ju slå till när det är billigt! Mkt fin film för övrigt.

Snart börjar PP, ser fram emot det. Kan nog vara fint.

XOXO Gossip Girl.
Nej, skoja. Det enda skvaller jag vet någonting om är det som står på framsidan av alla damtidningar på Konsum.

So Long
Your MCD

"Bästa svängen- Fikasvängen...?"

Nää, Issa och jag fick inte riktigt till rimmet där.
Var ju i Kungsberget i fredags, var ju dags för lite skidåkning! Yay! Satt brevid Kira på ditresan, tillsammans med kedjan! Hahaha, den var skön.
Första delen av dagen gick väl mest ut på att se Kira utvecklas, och som hon gjorde det!, göra 8:or med Issa, anställ oss nästa gång du behöver snygga 8:or i skidbacken och åka Fikasvängen. Vet inte hur många gånger vi åkte den där jäkla svängen! Hahah.
"-Tar vi fikasvängen, eller?"
Vi gick till resturangen innan ruschen kom igång. Beställde en hamburgertallrik. Den var ej god! Hamburgaren var väl Ok, men så jäkla liten. Pommesarna ska vi inte ens prata om! Hur fan kan man få dem att smaka pannkakssmet, jag förstår inte! Kan ju glädjas åt att köttfärssåsen inte heller var någon höjdare ;)

Efter den goda lunchen begav sig Sanna, Issa och jag ut på lite äventyr. Vi ville vara lite dangerous, precis som Da Buzz, så vi begav oss ut på en lite sidoväg! Sanna gav mig ansvaret att leda trion, jag tvekade lite först, men tog ansvaret på största allvar. Började åka ner, och tyckte mig finna en väg som funkade, så jag ropade till mina vänninor:" HÄR KAN MAN ÅKA!" sedan hörde man en smäll, och jag låg fast mellan en gran och något annat träd. Snäll som jag är meddelade jag mina vänner: "HÄR KUNDE MAN INTE ÅKA!"
Det tog oss cirka 40 minuter att ta oss ner för backen, eftersom vi låg på marken och asgarvade hela tiden. Fick till några riktigt snygga ramlingar måste jag säga!
Vi gav upp strax efter vi åkt den backen och hittat Kira och Ida, var så jäkla trötta. Tog en fika istället. Åh, herregud, så varm som jag var då ,har jag aldrig varit efter att ha åkt skidor. Lukten var ej god.

Hemresan var lugn, satt breviv en ny bekantskap. Vi blev vänner för livet. Verkligen.
Haha, men dagens stavfel står Elisabeth, rektorn, för. Hahahha.
"-HON HAR LÄMNAT TILLBAKA SAKERNA!" Hahhaha, Sanna och jag höll på att garva ihjäl oss.

Igår var det innebanymatch gånger 2 som gällde. Vann dammatchen mot Orminge med 5-1, och spelade 2-2 i juniormatchen mot Huddinge. Har plockat på mig ett antal nya blåmärken, dels från skidåkningen och matcherna, men då är ju allt i sin ordning.

Melodifestivalen är igång- Amy Diamond, Thank you.
Christer Sjögren- du må älska Europa, men det är nog inte ömsesidigt.
Nästa vecka äntrar Alexander Schöld scenen. Oj, oj, och som han kommer att göra det.
Issa, jag och Ida såg på halva Titanic sen. Den lyckliga delen. Var ej emotionellt redo för att se den jobbiga delen. men såg halva när jag kom hem. Herregud. Finns det en jobbigare film?

2012 är det 100 år sedan som Titanic sjönk. Jag ska så vara med på hedringen i England.

So Long
/MCD

"Irland- here we come!"

Japp. Elin, jag och Issa bestämde oss för att det bär av till Irland i sommar. Kan bli en intressant tripp. Men fan vad jag måste sommarjobba innan! Men men, jag är laddad!

Var hemma hos Elin igår och firade henne. Var väldigt trevligt, bortsett från när vi spelade TP. Herregud, jag förstår inte, Issa och jag var ju inte ens dåliga ändå så gick det åt helvete. Måste jobba på att inte bli så fruktansvärt irriterad. Kan inte vara bra för magen alltså. Men något som jag faktiskt vann, det var ätningen. Japp, där slår ingen mig!

Dagens rapport: Gick upp vid kvart över 11, åt lite frukost. Kolla igenom praktikuppgiften (som nu är utskriven och ihophäftad), sen tänkte jag göra lite matte, eller kolla lite. men det blev ej så mycket. Pallade inte. Ingen stress, som Adde hade sagt. Haha. Stressa kan jag göra sen. Chillade lite med ett Dawson avsnitt. Herregud, en sån jävla fin serie. Jag vill också ha en vän som Jack. En sån fruktansvärt fin människa. Någon som Pacey vore ju inte heller fel. Okej, jag vill bara vara en av dem! Mäkta härligt gäng.

På tal om härliga gäng, om en halvtimme börjar I en annan del av Köping. Jag ska så vara bänkad dära!

Nu leder vi serien också, i alla fall i en vecka, efter vinsten mot Enskededalen idag med 2-5. Känns mycket bra.
Något som känns mindre bra är att det är skola imorgon. Men men, endast 4 riktiga dagar, på fredag är det ju skidåkning som gäller! Japp, japp, japp!
Sen så är det  typ bara, 126 dagar kvar till sommarlovet. Och det innebär Fotbolls-EM! =D

So Long

"It´s over...

Its so over..."


Haha, oj, där kom en linje fram. Alltid intressant med alla dessa knappar.

Sista dagen på praktiken idag. Urs. Kommer att sakna alla människor så mycket. Lixom, man lägger ner 4 veckor på att lära känna människor, och sen så är det bara slut. Wops, oj, där var det över. Varför måste man alltid gilla alla människor? Kan man inte bara, inte gilla dem typ? Skulle bli lättare att säga adjö då. Men ändå, alla människor är fina människor på sitt sätt, och därför gillar jag dem.

Idag kör vi lite musik från Dawson, I dont want to wait. Really great song! (så mina utländska läsare förstår.)

Var inne i stan och köpte present till Elin. Alltså, var ingen bra dag att vara inne i stan. Var alldeles för trött. Jag pratar för mycket då. Blir till och med trött på min egen röst. Men när man bestämmer sig för att vara tyst, så finns det så mycket att kommentera! Haha, men Ida och Issa stod ut med mig. Det måste de göra. Visserligen är de inte så tysta de heller. Issa snackar så mkt, som man måste hänga med på. Och Ida har blivit min Bubblish- Ida jag älskar dig, men inget bubbel kvart över 7 på morgonen. Du vet, jag pratar inte med folk förrän klockan 8 på morgonen, bortsett från när vi möts 10 i 8, eftersom jag har fått tagit en liten prommis själv innan! Haha. Alla dessa grejer man har för sig.

Imorgon måste jag göra praktikuppgift. Men känner mig ej stressad. Har så svårt för att jobba då. Sen på kvällen blir det väl la lite mer aktivitet.

Är det lite Alfapet som kallar? Hm, jo. Det är ju inne nu.

So long

RSS 2.0