Stolpskott är sådant som händer

Problemet är det att det händer alldeles för ofta nu på den senaste tiden.
Först har vi incidenten med remsan på SACO mässan. Vi ska åka hem och har plockat ut våra jackor. Det är minst 500 meter till stationen, men nej, jag ska plocka upp remsan redan då. Sedan lägger jag skiten på ett bord, och går därifrån!
Sedan har vi väskan under bordet. Känner man inte att man saknar något?
Nu så har jag lagt mina biljetter till Parlamentet någonstans, och jag har ingen aning om vart. De är helt borta. De som låg där så fint i den röda plastfickan. Och sen får man för sig att flytta på dem! Varför ändra på något som fungerar? Har man den frågan som halvt motto i livet, så kanske man ska leva efter det själv också. Men nej.
När man för en gångs skull får ngt gratis här i världen!

Isabell, jag är ledsen. Men för tillfället ser det väldigt mörkt ut på Kameruns avbytarbänk.
Enda ljuset som jag kan se är att de KAN ligga i skåpet. Ska gå dit och kolla imorgon. Annars ligger de nog i en papperskorg någonstans.

Jag som hade sett fram emot det...

Jag ska sluta med mina impulser. Från och med nu ska allt ske på rutin. Viktiga saker läggs i skolådan. Varenda gång man försöker tänka ngt nytt så går det åt helvete.

Frida

Idag är det Fridas dag! Hon fyller 18 år idag! Hurra Hurra Hurra!



Africa

♥ Här kom ett hjärta fram. Det var som fan.
Fanns ju många tecken att tillgå!

Körde sista dagen ute på fältet idag. vi var fett effektiva! "Gjorde" 21 personer på lite mindre än två timmar! Folk var ej så jätte pratglada idag. Självklart lyckades jag sätta mig mitt emot en som endast pratade engelska! Han var från afrika och började förhöra mig på Afrikas geografi! Var ej riktigt min grej, men jag är glad att jag utförde ett samtal på engelska! Trots att jag inte visste vilka länder som låg runt Algeriet eller vilket land som var störst i Afrika.

Begav oss in till Gallerian och fikade på Edelweiss. Ida och jag åt en FRANSK chokladtårta. Var tydligen väldigt viktigt att säga att den var fransk. Det var som en kladdkaka med ett riktigt chokladöverdrag.
+ Väldigt god till en början och man kunde få grädde till
- Blev väldigt mastig och priset lite för högt för en relativt liten bit.

Kira åt en äppelpaj.
+ Storleken! Var ej att leka med! Fett bra pris för så mycket!
- För lite vaniljsås till och så hade de lagt ner nån jävla kräm i. Ej Okej.

Sanna tog en cheesecake. Den smakade jag ej, eftersom jag ej gillar.
+ Var söt och god.
- Vart var det gula som skulle vara på? Storleken alldeles för liten.

Så åkte vi hem. När jag och Ida gått av i Tullinge och börjat gå, kommer jag på att min väska är borta. Så jag dyker på tåget och utbrister: MIN VÄSKA! Den befann sig ej på tåget och dörrarna stängde. Sanna och jag började asgarva och skrattade nästan hela vägen till Tumba, där jag gick av.
Mamma D fick sedan göra en visit på cafet, där jag lämnat min väska under bordet. Den kom tillbaka. Fint. Mitt kriminolgiblock var ju där i och en penna.  Hade ju hunnit äta upp manadrinen, vilket var bra enligt sanna. Annars hade den legat och mögglat.

 © MCD


Pendeltåg

Ja, nu har man varit ute och åkt pendeltåg i 2 dagar och försökt få stockholmare att samtala. Och det går helt OK! Vi är fan inte helt socialt handikappade! Skulle det inte vara mycket trevligare om fler tog steget och öppnade käften?

Har hittat lite fler sidor hos mig själv med. Hade ingen aning om att jag var så otroligt bra på att ljuga utan att tveka. Hamnar ju i situationer titt som tätt där man får dra till med en lögn. Men det har gått bra! Till exempel så har jag gått i grundskola i Trollholmen, jag har bott i Katrineholm, flyttade dit när jag var 10. Pluggar på Tekniska Högskolan i Stockholm, Beteendevetenskap. Jag har en studentlägenhet i Flempan, som är dyr. Jag har varit på anställningsintervjuer. Jag bor i Huddinge. Har kompisar lite här och var. haha mycket roligt.

Tjejer, vi har varit duktiga dessa två dagar. Kämpa på imorgon med. Får se vad morgondagens samtalsämne blir? Vädret och hjälp-om-vägen har vi redan avklarat.

Och alla Stockholmare: Våga öppna munnen! Det är mycket trevligt, och fler ger respons än vad man an tro! Även om vissa är totala väggar... Haha.

Snowstorm

Det är a lot of snö utomhus just nu. Inga fältstudier idag. Tror människor kommer vara nog irriterade på oss som det är, så man kanske inte bör starta en dag som denna.
Så det blir en dag i sällskap med den brittiska sjukvården. Tack att jag avslutade filon igår. Det blev inte bra, men så får det vara.

Jag har sån panik.  Det är jul snart, och mina utgifter är så mycket högre än mina inkomster! Fick min mobilräkning idag, där ryker ytterligare 184 kr. 60 jävla kronor försvinner för att jag råkade starta en jävla prenumation på något skit. Jag ville ha EN ringsignal, och får en räkning på 60 kr. Kul. Men jag ringde dit och sa att jag ville avsluta denna prenumation, vilket jag trodde jag redan gjort. Fick ett fint sms sen där de berättade att den avslutats den 17 november. Någon månad försent kan man ju tycka!! Men får la skylla mig själv. Borde väl ha lärt mig vid det är laget att en ringsignal aldrig innebär bara en ringsignal, utan en massa mer. Hade kunnat haft en mobilräkning på 124 kr. men nej.
Tack. Men på lördag kommer ju studiebidraget i alla fall. Om man ska hitta ngt positivt.

Jaså, Jaha.

Ska det vara på det viset nu? I så fall kan de ju ändra hela Tv-tablån. Vi kan sätta Greys på tisdagar 12.05, också så slänger vi in lite Idol på torsdags morgonen runt 8.

Nu har Tv3 bestämt sig för att inte visa repriserna av Days längre. Först tar de bort 09.50 avsnitten och sätter de klockan 7, sen ska det andra börja 12.25. Nu helt plötsligt så tar de bort morgonavsnittet och flyttar tillbaka andra till 12.50. Ingen ordning alls där borta på TV 3!

Jag har frågat det förut, och jag kan fråga det igen. Varför ändra på något som fungerar?
Nu gäller det ju "bara" Days. Men vad blir nästa steg? Att sluta visa "Kan du vissla Johanna?" på julafton? Kanske byta dag på julafton? Fira det den 18 maj istället?

Godnatt.

När kärleken föds, har den inget namn...

Men när den dör, heter den Peter Jidhe.

Jag förstår inte. Det vi hade var något fint. Peter var ju den där söta, perfekta människan som man längtade efter att se i sportsändningarna på SVT. Jag kommer ihåg när jag och Marie försökte komma så nära Peter efter Bandyfinalen på Studenternas för typ två år sedan. Vi ville ha en kram och kanske en kanske en autograf. Vi var arga för att vi inte hade någon kamera med oss. Men nu? Nu stör jag mig bara på honom varje fredag i Idol. Jag blir trött varenda gång han visar sig i rutan, och öppnar den där lilla munnen, och svänger med den där jävla armen så fort han säger ett namn.


Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig.




Och hur fan kunde Robin Eriksson åka ur Idol?! När både Johan Palm och Robin B fortfarande är kvar?! Nej, nu får det bli Alice och Kevin i final.  Och Robin, om du på något sätt skulle läsa detta, så ska du veta, släpper du en skiva, så ska jag vara där och köpa den. Det har du mitt ord på.

Andra försöket

Sådär. Nu har min ilska över det senaste försöket lagt sig. Nu kan jag  genomföra denna utmaning som sprider sig på alla bloggar som en epidemi.

Regler;
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1.
Jag har skrivit dagbok nästan varje dag i 10 år. Hade ett uppehåll när jag var 10-11 år, med förklaringen att jag skulle skriva när jag hade något att skriva om. Kom väl på redan då att jag aldrig skulle kunna skriva då i princip, och tog upp mitt jobb som en konstant dagboksskrivande människa  igen.

2. Mina absoluta favoritplatser hemma är på toaletten, vid matbordet och i sängen. Varför jag lever på 2000-talet vet jag inte. Med mina intressen så hade jag passat jävligt bra in på typ Stenåldern. Jag, Ayla och Jondalar i en grotta. Det hade passat utmärkt.

3. På min lista över saker som jag ska uppnå och göra i livet står följande saker: Skriva dagbok hela livet, skriva en bok, lära mig spela schack, hoppa fallskärm, hoppa bungy jump, besöka The OC, dyka med hajar, bo i Göteborg och åka Vasaloppet.

4. Jag är medlem på Blip och spenderar alldeles för mycket tid på denna sida. Spelen som tar min tid är Blockwars, Alfapet, BITCH och Maxi Yatzy (inte vanligt yatzy, det är inte lika kul.) Heter _uffa_  på Blip om det är någon som vill veta.

5. Har skrivit upp alla trollformler som har använts i alla Harry Potter böcker, har möjligtvis lite av 7:an kvar. Tanken var att jag skulle lära mig alla. Har inte uppföljt detta helt. Kanske ska sättas upp på listan över mina livsmål?

6. Jag älskar att göra listor. Jag gör listor om allt. Vad jag ska inskaffa för filmer, hur mycket pengar jag har att spendera, vad jag ska göra under en dag (kan bli helt apatisk annars). Det är så roligt sedan när man kan göra ett kryss i rutan, att man faktiskt har utfört något under dagen. Man känner sig så duktig.

7. Jag tycker oftast är jag är en väldigt fin människa, och ibland även ett animal eller ett pet.

Den som utmanade mig var Ida. Vet inte hur man gör en länk? http://magiskmentragisk.blogg.se
Jag utmanar dock inga andra. Alla mina vänner som äger en blogg, har blivit utmanade redan några gånger om. Känns onödigt om jag också ska utmana samma människor. Men däremot så kan jag uppmana er som inte har gjort era utmaningar att göra det!

Patrick Ekwall



Hur störande Patrick Ekwall än är när han dyker upp i rutan på alla möjliga ställen med sitt alldeles för vita leende och en aning för mycket hårgele, så förgyller han ändå svensk Tv. Vad skulle världen vara utan Patrick Ekwall?

"Vi tycker att livet är en gåva"

Litet inlägg innan man sätter igång med dagens pluggande. Man tror alltid att man ska hinna med så mycket när man är hemma, men inte fan gör man det. Blir ju en snigel.

Nja, ser la inte helt Ok ut än. Men tror jag går till skolan imorgon ändå. Är ju bara två lektioner, och en mössa kan göra underverk. Är ej så svullen, har endast utvecklats en liten bulle över vänster öga, men det kan ha skett en olycka med en armbåge eller något. Haha.

Men gud. Såg på Systrar i Jeans igår. Herregud. Mina tårkanaler tog slut, var länge sedan jag grät så mycket! Sista timmen var det fan flod! Oj, oj. Nu måste jag läsa om böckerna igen. Någon som har dem och vill låna ut? Ida möjligtvis? Men måste läsa ut engelskaboken först. Vet ej om jag har gjort ett bra val, har visserligen endast läst 6 sidor, men ändå.

Ett tips: Har du tråkigt, gå in på Youtube och kolla på "Kvarteret skatan, föräldrautbildning." Haha så jävla roligt!

"Dina ögonbryn är lite svedda, men de växer ju ut..."

Här sitter jag tillsammans med mina svedda ögonbryn. Inte bara jag som använder ordet svedd, även min läkare drog till med detta ord. Känns helt Ok, är ju lite blåsvart och något svullen, är väl värre imorgon. Men det gör inte så ont i alla fall, och det är huvudsaken. Resten kan man leva med.
Så nu ska man tillbringa ett par dagar hemma. Kul. Verkligen. Kommer efter i skolan, medans man fortfarande sitter hemma och pluggar. Men får la sova lite längre i alla fall, och kolla på Days.

Igår avgjordes Allsvenskan med. Kalmar FF blev för första gången vinnare. Kul för dem.
Djurgården då? Ja, de avslutade starkt med en hemmaförlust mot Trelleborg med 1-3 och tog hem den ärade 12:e platsen.

Min Allsvenskan-tippning fanns inte heller för förfogande. Nej, resten av Fam. D:s tippningar fanns så fint på ett Exceldokument, men inte mitt. Varför? Alltid ska det vara mina saker som inte får vara med. Något säger mig, långt, där inne att det är mitt eget fel. Kanske sa vi så att vi skulle skriva in våra egna resultat? Möjligtvis. Men det är lättare att skylla på mamma, och pappa var på min sida i kampen.  Så det får vara mammas fel.

UTMANAD! Fuck.

Varför? Här har man suttit och skrivit ihop sin utmaning, också sen när man ska publicera den, så Nä, då ska den få för sig att inte samarbeta. Så försvinner hälfen. KUL. Är det tacken över att man försöker vara en fin människa?

Fuck tekniken.


Värdelös

Jag har varit totalt värdelös på att uppdatera denna blogg. I know. Men det har inte känts viktigt. Känns det viktigt nu? Nej. Inte direkt.

Endast två skolveckor kvar tills vi har fältstudier nu! Så himla skönt. Det ska bli kul, och vi behöver ju ej jobba varje dag riktigt. Eller ja, det finns ju alltid något att göra. Och nästa vecka ska jag vara hemma åtmindstone måndag,tisdag och onsdag. Får la se om jag drar mig iväg till skolan på torsdag. Visst, jag bryr mig inte särskilt mycket om mitt utseende, men man kan ju ta hänsyn till andra människor! Haha.

Har blivit utmanad av Ida med, så ska la sätta mig och göra det! =)

RSS 2.0