Med en enkel...

...Tulipan på din födelsedag, Ja ha den äran, Ja ha den äran, Jag gratulerar.

En underbar truddelutt till min ännu mer underbara bästaste vän Isabell Fancy Face Carlsson.

 

 

 

20 år är inte att leka med. Bara 45 år kvar till pensionen och parkbänkarna.


Grattis!


Man vet när man är sjuk när man...

...Sitter och tittar på Ringoling på Tv 6 och till och med följer med över till TV 8 bara för att se om något stolpskott kunde lösa den där jävla triangeln.

Programledaren höll på att bryta ihop efter 2 timmar med samma spel och 82 st inringda felsvar. Han uppmanade hela tiden oss tittare att det bara var att tänka logiskt. Kanske borde man ha lärt sig att det inte är några logiska människor som sitter och tittar på detta program?

 

Programledaren efterlyste hela tiden Gun-Marie. Hon som löst triangeln så fort i gårdagens program. Vet inte hur många gånger jag fick höra om denna bedrift.

 

Ja. Programmet slutade i alla fall med att de fick gå ner från ca 50,000 kr till 10,000 och ge folket en ledtråd. En ledtråd som gav oss tre svarsalternativ. Då lyckades äntligen Dag knäcka nöten! Kommer han att bli höjd till skyarna som Gun-Marie? Antagligen inte. Var det värt att titta i en och en halv timme på detta program? Nej.


Herren ger och Herren tar.

Denna vecka måste jag dock säga att han har givit mest. Det enda han har tagit är några extra kilon och min glädje till mat. Han har dock givit mig halsont, feber som kan liknas vid Göteborgs insaters i starten av Allsvenskan denna säsong, sömnlöshet och 8 timmar av rent helvete. Var på väg att ta en biljett upp till honom där ett tag.

 

Nej, de här senaste dagarna kommer icke att gå till historien som de bästa i mitt liv. Bort med det gamla och in med det nya. Och in med nytt behövs verkligen. Bilden jag såg av mig själv i spegeln imorse och siffrorna som vågen visade var långt ifrån okej.

 


Every rose has its thorn

Underbart. Jag sa att jag skulle komma tillbaka, det gick la sådär. Men har upptäckt att jag inte har något stort behov av datorn just nu. Min frånvaro beror ju också på lite överaktivitet på arbetsfronten. Arbetat ungefär totalt 45 timmar denna vecka. Ganska stor skillnad om man jämför med min 15-timmars vecka förra veckan... Har ju då också blivit lite mindre sömn. Så vem sitter inte här och är sjuk? Ont i halsen och en liten släng av feber. Jättebra att min kropp verkligen inte klarar av lite sömnbrist.

Men jag är inte bitter.

 


Guds vägar äro outgrundliga

Nu är jag tillbaka gott folk. Jag har hållt mig bort från allt som har något med datorer att göra denna vecka, på grund av ett par trojanska hästar som kom på besök förra veckan. Sergeij kunde väl ha varnat på datakunskapen att Word, Excel och Hotmail tillsammans kunde skapa oreda i datorn? Men nu efter en veckas terapi är jag tillbaka.

Always look on the bright side of life

Här går man upp efter en natts ganska bra sömn, lite konstiga drömmar men ändå. Man går ner för trappan och tänker på hur man kanske ska sitta och läsa i solskenet och kanske ta en promenad. Men vad är det man möts av? Snö. Fallande fucking snö som ligger överallt. Alla planer raseras och man får tänka om.

Kanske blir en dag framför TV:n istället?

Vad nu då?

"Handlingen i filmerna baserade på den sista Harry Potter-filmen innehåller dramatiska förändringar jämfört med boken. Det avslöjar Sun i dag efter att tidningen har kommit över en kopia av manuset som en filmarbetare uppges ha glömt på en pub."

Jaha. Dramatiska förändringar? Vad innebär nu detta? Blir lite orolig. Men ska de förstöra böckerna, kan de ju lika gärna göra det ordentligt..

"Ha inte för stora förväntingar på livet, då blir man bara besviken."

Spenderat denna fina söndagskväll med lite film tillsammans med mamma och pappa. Var "Den bästa sommaren" som stod för underhållningen. Och vilken underhållning, en underbar film.

Jaha. Nu är jag fast i "Jakten på Julia" med. Frida och jag hade ett halvt maraton igår, och det är ju ett för trevligt program. Roligast är att följa Ellen. Går la sådär för den tjejen, men hon har ändå något!

Kan ju även förtälja att en taxichaufför trodde att jag var Fridas dotter. Vet inte riktigt vem som ska ta mest illa upp av detta...? Jag menar, visst, jag ser inte ut att vara 20 år. Men till vilken ålder ska vi  behöva gå ner till för att inte Frida ska behöva vara minst 30+? Nej. Det var taxichauffören som var efterbliven. Så det så.

Ledighet, ledighet.

Oh, vad skönt. Hör och häpna, men nu ska jag vara ledig i 3-4 dagar. Inget arbete. Enda som kan vara ngt ansträngande är att jag sa sitta i sekket i två matcher+dela ut lite priser på lördag i TH, men det känner jag att jag överlever. Halelujah säger jag såhär på torsdagskvällen.

Är ju påsk med, så jag förväntar mig ett påskägg med en massa godis och en påskpresent. Berättade fint för mor min vad påslägget skulle innehålla. Bara hon inte missade kinderägget. Det ska ligga där.

De finns.

Enligt www.svenskanamn.se finns det faktiskt 97 st pojkar i Sverige som heter Arn. Fem stycken fick namnet under 2008. Detta betyder att om jag döper ett av mina barn (om jag får en pojke i framtiden) inte kommer att vara ensam om att heta Arn. Så det så.


På tal om Arn har jag ett avsnitt som ligger och väntar på mig på den inspelningsbara boxen. Vilken himla bra uppfinning.

RSS 2.0