Det är något speciellt med killar från Varberg. Synd att han inte bor kvar...



"Jag är en kille som bott i Varberg tidigare, har bott nästan halva livet där.
Vill träffa en kvinna som lever ensam och är singel. Kanske kan vi träffas."


Lite visdom i vardagen

Sluta tänka det är svårt ändå,
du får ta en dag i taget.

Kanske är något man borde leva efter? Åtminstone tänka lite på.


Eller inte. Det var ju tänka jag inte skulle göra. Meningen kommer förövrigt från "Vandraren", en mycket givande och fin låt.


Slut i rutan

Let´s Dance hade avslutning igår. Mattias vann. Hade inte bestämt mig om vem jag ville skulle vinna, men när de sa Mattias och Cissi kändes det inte helt rätt. Claudia hade varit en mer värdig vinnare.

Stora frågan är dock hur Rabih tog det när Mattias lekte Michael Jackson? Och när Mattias sa att Michael var en stor idol. Det är ju Rabih som kan ta MJ till rummet genom sång. Det är Rabih som har MJ som stor idol. Kanske får ta och ringa och fråga?
Och snälla Rabih kunde väl ha spelat med lite när David "tappade" glasskon? Eller? Nä? Nej, sitt där och se efterbliven ut.

David är förövrigt den roligaste människa på denna jord. Om alla var så roliga skulle livet jämt vara som en dans. Om han inte vill vara programledare av nästa säsong av Lets kan de lika gärna lägga ner.

Klart slut.

Bara för en dag

Usch, jag har blivit en sådan arbetande människa på senaste tiden! Blir ju lite trött. Blev väckt halv 8 av att telefonen ringde och jag fick bege mig för att leka Fröken. Sedan så behöver vi ju inte diskutera att jag hade legat klarvaken sedan klockan 06.00  och väntat på detta samtal. Arbete imorgon också som gäller. Men en ledig dag på söndag, då jag visserligen ska agera innebandytränare hela dagen. Fint!


Måste säga att jag tyckte att första delen av Millenium var riktigt bra! Kändes mer rätt denna gång än när jag såg filmen, de hade lagt till vissa detaljer som gjorde allt mer levande. Kan ju också bero på att det var väldigt länge sedan jag läste boken nu. Men det spelar ingen större roll. Däremot kunde jag klaga lite mer på Arn. Möjligtvis eftersom jag läser böckerna nu.


Jag har hittat Honom. Han som har Det.





"En trevlig, arabisk 29-åring i Sthlm, nästan lik Harry Potter och med jobb,
söker en fin tjej för seriöst förhållande var som hels i Sverige. Max 30 år."


Queen of the school?

Oh, jag gjorde en trevlig upptäckt igår när jag tittade på O.C avsnittet "The Summer Bummer". Vem dyker upp där om inte Ashley Benson? Tycker alltid det är otroligt roligt när Days skådespelarna får andra uppdrag! Men föredrar henne dock som Abby.




Btw kan jag inte riktigt säga att jag gråter floder över att Katherine Heigl inte längre är en del av Grey´s. Det har hon ju ändå inte varit på länge.

"Searching for your bed with a glas of water in the dark"

Jag har blivit lite fascinerad av programmet "Dating in the dark", så jag tänkte att jag skulle göra en egen version av programmet som gick ut på att jag skulle hitta min säng med ett glas med vatten i handen, ja, i mörkret. För att ge en liten tvist på det hela så gjorde jag det med 39 graders feber. Hur gick då det hela? Jo, idén med febern gav ju verkligen en tvist på det hela. Den skapade ett totalt mörker och en svimfärdighet. Jag inledde med att gå in i dörren, sedan skulle jag av någon anledning ställa ner glaset på golvet, och självklart sparkar jag ut det. Men jag kom fram till sängen till slut och då kom även synen tillbaka. Vet inte om jag ska få full pott för det hela. Jag fann ju sängen, men dock blev hela golvet blött. Kanske skulle ha klarat av att ställa ner glaset utan att resultatet skulle bli en pool på golvet??

Nej, skämt å sido. Min totala utmatting i tisdags berodde inte på trötthet, utan på en väntande sjukdom. Jag fick en total huvudvärk senare på eftermiddagen, och jag har aldrig ont i huvudet, förutom när jag har feber. När jag kom hem från jobbet visade termometern nästan 39 grader. Jättebra. Så det blev ingen dejt med Mads igår, inget arbete och ingen studentskiva. Men idag är jag på benen igen! Yey.

Jättebra förövrigt att studera.nu verkar ha fuckat ur lite.

Trouble sleeping...

..Är en väldigt fin låt, men inget problem jag kommer lida av inatt. Är helt jävla totalt slut. Utmattad. Varit ett par hektiska dagar med födelsedag,jobbcoachning, innebandy och nytt jobb. Kommer väl inte helt passande i dessa universitetsväljar-tider. Jag har läst psykologi och jag känner av en liten viss försvarsmekanism gällande förnekelse just nu. Men det kanske är okej att ta det lite chill med vissa saker i ett par dagar? Möjligtvis.

Snart iväg och arbeta igen. Känns lite sådär, vill hellre sova. Dock ska det bli skönt att göra något som är helt bekant. Inga överraskningar där inte.


Jag hade en gång en dröm...

... Jag trodde att den var sann.

Drömde inatt att allt var som vanligt på Blip och att man kunde spela Maxiyatzy som vanligt. Gick förjävla bra för mig för övrigt. Vann hela tiden och min ranking sköt i höjden.

Om man till och med börjar drömma om det kanske det är ett tecken på att man ska lägga av? Eller så kanske det betyder att jag ska gå in och spela en vända ändå. Kanske har lyckan återvänt?


Hide and seek

Precis suttit och gråtit till Glee. En förjävla fin serie. Go Will and Emma, Go!

Imorgon är det min 20:e födelsedag, vilken jag knappt har tänkt på. Förutom nu då, annars hade jag inte nämnt det. Logiken på topp! Kommer spenderas som de flesta andra lördagar; upp tidigt som fan för bege mig till mitt andra hem, åka och jobba, åka hem för att sedan bege mig till kusin och lite firande av oss marsbarn. Visserligen är ingen av oss barn, inte ens jag! Herregud. Är ju melofinal imorgon! Jag är så laddad! Vet dock ej om jag ska lägga årets röster på vår allas egna Manboy eller tjejerna i Timoteij. Får se imorgon och se vad känslan säger.

Är faktiskt inte ens överdrivet nyfiken på vad jag ska få i present heller, vilket annars brukar vara "It". Vet inte om det beror på att man börjar bli gammal eller om det är för att jag har lite mycket annat att tänka på? Förmodligen det senare med tanke på att jag var som en tioåring för tre månader sedan när det var julklappsöppning...

Okej. Lite nyfiken är jag nog.

The Graduates

Har inte gråtit på ett tag och var igår tvungen att testa mina tårkanaler. Blev The O.C och The Graduates som fick bli testkanin. Och, ja. Mina tårkanaler funkade. Det avsnittet är så perfekt. Alla saker de säger... Usch. Fortsatte mitt gråtmaraton med att ta "The Averange", första avsnittet på 4:e säsongen. Det går inte att föreställa sig hur hemskt det måste vara att förlora någon som står en så nära. När Summer går in i sitt rum, och ser en illusion av Marissa. Inte okej.

Ser förövrigt fram emot att se hela säsong 4. Tyckte förut att den var ganska dålig. Inte alls samma standard. Kanske blir skillnad nu? Vet faktiskt inte om jag har sett sista avsnittet sedan den gången jag satt hemma i Idas soffa och vi var helt tomma efteråt.



Snart blir det prommis med Belle ute in tha great väder!

What to do, what to do.

Det är 7 dagar kvar tills det är den 15 mars, då man kan börja söka till höstens utbildningar. Jag har nu suttit och kollat fram och tillbaka på vad jag ska söka. Har kommit fram till sju stycken olika alternativ på fem stycken olika orter. Nu är bara frågan i vilken ordning jag ska rangordna mina val? Jag är ganska säker, till 99%, vilket som är mitt förstahandval, så kommer jag in där, så är det ju inga problem egentligen. Men om jag inte gör det, vill jag då fortfarande satsa på att bli psykolog? Ska jag då ta chansen att flytta till min favoritstad Göteborg? Eller ska jag fortfarande åka till Umeå och satsa på idrottsmedicinen?

Sedan har vi hela grejen med att flytta överhuvudtaget. Nu börjar det bli mer och mer verklighet, och inte längre bara en dröm. Inget av mina val finns på universitet/högskolor i Stockholm. Det närmsta är en tågresa på två timmar härifrån och det längsta en tågresa på mellan sju-tio timmar. Det är en bit ifrån tryggheten här hemma i Tullinge om man säger så.. Samtidigt som bara tanken gör mig lite illamående så vet jag att jag klarar det. Jag har en förmåga att klara av saker som jag verkligen vill. Och hur var det jag själv uttryckte det? "Mod är att vilja något, att kunna säga det högt, och att sedan satsa helhjärtat för att komma dit man vill." Om jag klarar detta så kommer det förmodligen bli det modigaste jag har gjort och kommer att göra i mitt liv.

Sedan så är det ju faktiskt bara en tågresa på mellan två-tio timmar hem till tryggheten i Tullinge om det skulle bli så att jag hamnar i dödläge. Visserligen en ganska dyr sådan, men ändå.


Är det okej?

Är det okej att säga att man faktiskt kommer att sakna dessa vinterdagar när våren sedan kommer? Älskar när det är 1-2 minusgrader, sol och gnistrande snö! Man behöver varken svettas eller frysa!

Denna helg har jag utnyttjat detta väder ganska bra. I fredags tog jag mina skidor under armen och vandrade upp till Brantbrink och åkte tillsammans med pensionärerna. Blev lite längre än planerat på grund av en liten orienteringsmiss, men tack vare detta fick jag öva på tekniken gällande att inte glida ner i en uppförsbacke och åka störtlopp i brant backe. Det senare gick lite sådär. Igår var jag ute och åkte pulka tillsammans med barnen. Är ju ett underskattat nöje alltså!

Om 15 minuter börjar Gossip Girl. Jag är laddad.

Nu har det skett

Det är med sorg i hjärtat som jag kan meddela mina läsare att Sandra Dahlberg och Jimmy Jansson har separerat. Man kommer ju ihåg starten på detta förhållande. När de låg i soffan i Fame Factory huset och hade det så mysigt. Sedan kom Vilmer. Den så omtalade Vilmer. Vad ska lilla Vilmer göra? Sandra och Jimmy ska ha delad vårdnad, men kommer inte Vilmer bli lite trött på allt gungande som Jimmy kommer utsätta honom för? Ibland kanske Vilmer vill vara kung, Jimmy. 

"Vi kan gung, gung, gunga du och jag
Vi kan sjung, sjung, sjunga tjalala
Jag är kung, kung, kung men kanske bara för en dag, woho
Vi kan gung, gung, gunga du och jag
Vi är ung, ung, unga tjalala
Jag är kung, kung, kung men kanske bara för en dag, woho
Woho"

Å andra sidan vet jag inte om det kommer bli blir så mycket bättre hos Sandra. Kanske blir det en lite för tuff övergång, från att ha gungat hos Jimmy och sedan mötas av detta?
"Yr i kroppen dansar galen dans,
Virvlar runt och visar naken svans.
Ingen mening att du gömmer dig,
Jag vill ha dig så säg inte nej.
Klack i taket våga fnitterfnatt,
Lovar dig det blir het ritt inatt."
Det är viktigt att barn får sova, Sandra! Jimmy kanske tyckte det var okej att leka häst ibland mellan gungningarna, men även hann blev nog lite trött på att äta havre. Även om man gör så i Klimpfjäll.



Tillsammans höll de kanske balansen mellan barnsligt och crazy. Nu vet jag inte vad som kommer att hända.


Nä, där var jag en aning för elak. Sandra är nog en utmärkt förälder, bara hon drar ner på snacket. Jimmy, ja. Jimmy är nog också bra. På sitt sätt. Vilmer får det nog bra. Det ska världen se till.

Snarare påskharen

C och jag är på väg mot affären och en tant med vitt hår och röd jacka går mot oss.
C: Är det där tomten?
Jag: va?
Tanten har nu kommit mycket närmre.
C: Är det där tomten?!

Tanten såg ut att tycka det var sådär att bli kallad tomte.
Jag tyckte däremot att det var ytterst underhållande.


MISSNÖJD

Usch nu är jag väldigt mycket småsur, om man ska uttrycka sig som Adrian Schultheiss, på Blip! Nu har de helt plötsligt fått för sig att man måste vara premium för att kunna spela Maxiyatzy som man vill! Vanlig yatzy är icke roligt och nu har de förstört för mig. Kul. Verkligen. Blip- era jävlar, ni förlorar nu en mycket trogen kund! (som visserligen inte tänker betala för att vara premium, men ändå).

Och igår fick Holm lämna Mästarnas Mästare. Vart är denna värld på väg?

Får väl börja hänga på Vetgirig eller något annat, som inte kräver att man ska betala pengar för allt!

Och när du ligger i min säng och säger ouou, vad jag vill ha dig.

"Oh, Shawn. Oh, Shawn."

Gillar verkligen konstruktionen på det där hyreshuset som Phillip/Belle/Claire och Shawn/Mimi bor i. Inte behöver man ha ett eget sexliv där inte! Man får ju dela med sig av vad alla andra gör. 
Phillip blir lika glad varje gång. Dock är det inte lika kul för Belle visserligen, eftersom det hennes Big Love som ligger i soffan i lägenheten brevid med hennes BFF... 


Konversation

J: Ta av dig hörlurarna. Jag betalade 500 spänn för dem, du betalar hälften!
M: Men jag lånar ju dem bara.
J: Jag vill inte att du ska olla dem.
M: Jag ollar dem inte, jag lyssnar bara!


Låt den rätte komma in...?

Nja, jag vette fan om jag tänker låta den filmen komma in någonstans. Den var konstig, mest konstig men också..äcklig? Oskar hade snor rinnande ur näsan 90% av filmen. Visst det var 80-talet (typ) men de hade väl också toapapper! Eller en näsduk! Också vet jag inte om skådespelet var kasst eller också bara äckligt. Miljön var också äcklig. Usch. Och av någon anledning så lyckades jag alltid äta när jag tittade på den! Var ju inte så aptitretande. Nej. Nu ska jag inleda en liten session med att kolla på Grottbjörnens folk. Den är förhoppningsvis inte äcklig.

RSS 2.0