"Jaha, nej men ska vi gå nu eller?"

I kön till ett uteställe i Umeå som har 18+ står två killar och väntar medan vakterna kollar deras leg. De får besvikna vända om och gå därifrån. Jag börjar skratta.
Vakt: Det där tyckte du var roligt?
Jag: Ja, det tycker jag!
Vakten tittar på mitt leg.
Jag: Och nu säger du att jag också kan vända om och gå...
Vakt: Jag tänkte tanken...


Helt Ok kväll, som avslutades med för häftig dans till "Kom igen Lena", vilket resulterade i fall från miniscen för mig och en ridå mindre för 5ive.


Beklagar mig

Ser verkligen inte fram emot den där förbannade tidslinjen som infekterar facebook. Och nu blir även jag smittad om ett par dagar... Usch. Men inte kan man väl ge upp facebook för det? Nej, man, eller jag, kan väl inte det.


Now its time for some PsykPub. Yepp Yepp.

Gör om, gör rätt.

Har insett att det ibland kan vara väldigt svårt att gå och äta lunch på Hansson&Hammar. Sist jag och Karin åt där tog vi av båda rätterna och fick en tillsägelse att man bara fick ta av den ena. Idag ställde vi oss i matkön innan vi ställde oss i salladskön och fick en tillsägelse att man ska börja med att stå i salladskön eftersom det annars är svårt att ta en tallrik. Dock gav han oss en varsin ändå. Funderar lite på om det finns något mer misstag vi kan tänkas göra?

"Här står jag som om jag vore cementerad"

Åkt skridskor och spelat någon slags bandy/hockey variant. Jag var dålig. Men det var givande och roligt ändå.

Jag har hämtat ut Ingrid. Behövde inte betala något. Jag avslutade med att säga: "Ja, vi får väl se när vi ses igen.", och tittade lite menande på Ingrid. Bulleri svarade att jag var välkommen att titta förbi ändå. Vad jag skulle göra där är ju en annan fråga. Kanske kunde köpa kaffet för 7 kr? Inte för att jag dricker kaffe, utan för att det vore trevligt att någon utnyttjade det hela...

"Sedan började jag rida på den internationella banan"

Att börja försöka reda ut släktbanden bland invånarna i Salem innan man ska sova är inget som rekommenderas. Det tar tid. Är förvirrande. Och näst intill omögligt.


"Vi har gått för långt"

Har svårt att se att något uteställe någonsin kommer att slå Schlagerklubben. Hit efter hit. Trivdes som fisken i vattnet.

Konstatering.

Jag konstaterar att Eric Saade är singel. Men denna konstaterande information gör jag natt av denna dag.


Framplock ur Tv-arkivet

Nedräkning till "Gladiatorerna". Jag är taggad! Tror det kan bli riktigt kul, trots att Atlas och gänget lagt musklerna på hyllan. Eller så kanske de bara fallerar runt med sina muskler någon annanstans. De kanske tycker, likt jag själv, att det inte blir samma sak utan Gunde och Agneta, och har valt att spendera sin tid på annat håll?


För övrigt är fallera ett mycket bra ord som kan användas när man själv tycker det passar in.

Livets små nöjen.

Hade ett perfekt moment idag. Ett sådant där moment då man blir helnöjd med sig själv. Stod på perrongen på Centralen. Tåget började rulla in på stationen. Jag ställde mig en aning för långt ut på den vita markeringen för att fastställa min position som människan närmast tåget. Tåget stannar. Jag har en dörr precis framför mig. Jag släpper förbi två avgående passagerare, samtidigt som jag markerar att det är jag som ska kliva på tåget först. Utan att tveka kliver jag på och viker av till vänster och får en perfekt sittplats. Totalt helnöjd.

"På riktigt eller i verkligheten?"

2010 är här. Har varit här i ett par dagar. Även jag är här. Lite som en trött människa kanske, men fortfarande här. Det nya året firades in i la Umeå. Kul! Upp till Umeå på söndag/måndag igen. Återvända till huvudstaden den 16:e för att gå på Idrottsgalan! Är mäkta laddad. Bara befinna sig i samma sal som alla de coola människor som kommer att befinna sig där. Coolt.

Tror 2012 blir ett bra år (och om det inte blir det spelar det ju ingen större roll i fall jorden faktiskt tackar för sig den 20 december).

RSS 2.0