Hur man gör av med pengar på bästa sätt.

Eller sämsta. Beror helt på hur man ser det. Inledde med att jag skulle skriva ut papper på skrivaren i skolan. Var tre olika dokument som skulle sättas ihop till ett. Jag skrev ut. Och trodde att det gick bra. Men så av någon jävla anledning så fick jag för mig att 13 sidor inte hängt med. Eller ja, jag vet vilken anledning. Bara för att jag tänkt att papprena skulle sitta i en viss ordning från de olika dokumenten, tog jag för givet att de skulle skrivas ut i samma ordning, oavett i vilken ordning som jag tryckt på datorn. Jag skrev ut 13 sidor igen. För att direkt efter upptäcka att allt hade varit i sin ordning, om jag bara kollat igenom alla 30 sidor. Men nej, nej.

Gick vidare till att köpa två nya Singstarspel! Yey. Billigt. Köpte också till ett skydd till dem, så om det skulle bli en repa kunde jag gå tillbaka och byta dem om jag tog med kvittot. Jättebra, tänkte jag och betalade glatt 20 kr extra. Begav mig till systemet. Karin och jag delade på en Sangria och jag köpte mig en Breezer med. Tog ingen påse, hade ju spelpåsen, snål som man är. Går ut från Systemet. Två meter senare har min påse gått sönder och min Breezer har sprängts! Vilket leder till att kvittot som jag skulle använda på Games badade i Baccardi Breezer Apelsin och ligger ni i en papperskorg.

Till råga på allt började det att spöregna.

Skönt.

Skönt att vara tillbaka på jorden igen gällande besöksstatistiken.


Rekord.

WOHO. Här går man in på sin blogg och tänker skriva något onödigt inlägg om att "Popular" inte blir dissad i shufflefunktionen i Spotify, men vad ser man då? Typ ett nytt besöksrekord. Hela 31 stycken människor. Nästan så man blir nervös såhär på kvällskvisten. Är det typ nu man måste börja lägga ut en dagens outfit och grejer? Eller?

Nej. Meddelar istället att White light moment inte heller blir dissat.

Hon har gjort det igen. Projekt i 3 månader.

Bakgrund.
Malin Dalsmyr har återigen tänkt. En syssla denna tjej borde hålla sig borta ifrån. Men hon har funderat på hur det här med Shuffle funktionen på Spotify fungerar. Hon har som känslan av att alla låtar inte får spelas i Lemon Tree listan. Och detta anses måste undersökas.

Syftet, om man nu kan säga att det finns något sådant, är att se om alla låtar i Lemon Tree listan skapad av McDalsmyr spelas ungefär lika många gånger, eller om det kanske är så att vissa får ta mer plats.

Metod:
Malin skall under tre månaders tid dokumentera i ett Excelark vilka låtar som spelas varje gång hon lyssnar på sin Spotifylista. För att det ska bli någon slags struktur på det hela måste det lyssnas på listan någon gång varje dag och helst under minst en timmes tid. Slutdatum för detta projekt blir alltså 25 augusti, lagom till skolstart alltså.

Spännande fortsättning följer.

Come on, you can do it.

Fuck. Jag gillar inte att behöva sitta inne på UB och skriva någon jäkla rapport när man kan göra något annat. Inte okej. Men å andra sidan, om jag inte gör det blir det skit mot slutet.

Hungrig är jag också.

Fystest ikväll. Hur gör man om man inte har någon fysik då?

Testade på Indoor Walking på IKSU. Var trevligt. Mycket bättre än spinning.

Liten pepramsa:

SÄTT IGÅNG; GÖR DET KLART!
SEN KÄNNS LIVET UNDERBART!
HEJ, HEJ, HEJ!
SUPERTAGGAD PLUGGTJEJ!

Men hur tänkte du liksom dåra?

Visst, det är kul att vara född i Stockholm. Jättekul. Men herregud, så jag pratar! Måste bli lite mer influerad av norrländskan eller något annat. Ibland låter det inte okej.

(Lite mer sån där utmärkt information.)

Okej, då vet jag.

Någon sköning som kommenterar gamla inlägg. Tycker att "den här sidan är så full av information." Hahahaha. Ja. Kanske?


"Men hon har ju så roligt!"

Denna helg har kretsat kring något som förr i tiden var i princip hela mitt liv - Fotboll. Och jag måste erkänna att det har varit gryyymt roligt! Har saknat det mer än vad jag visste. Och att spela på plojnivå var helt perfekt, kunde för en gångs skull riktigt njuta! Känslan är väl inte helt på topp, men ändå mycket bättre än vad det skulle kunna vara. Träningsvärk i ljumskarna? Japp. Men det är det värt. Absolut.


Sväng och fläng

Ett rim.

Gud. Känner som att jag åker Sverige runt hela tiden! Men nu tänker jag inte lämna Ume på ett par veckor. Inte förrän det är sommalovsdags. Säger det med blandade känslor. Är alltid en speciell känsla. Skönt, självklart. Men även lite konstigt. Kontrollfreaket gillar nog ändå terminerna då allt är lite mer planerat. Men ska försöka ha en hyffsad struktur på min sommar ändå, så jag inte blir helt dum i huvudet.


Ååååkaaa Buss.

Snart bär det av till busshållsplatsen och nästa destination blir Stockholm! Känner mig faktiskt ganska duktig som tar bussen ner, lite miljötänk och sådär. Sedan måste jag ju säga att jag gillar att åka buss. Finns så mycket tid till att tänka på saker, och man kommer liksom inte där ifrån - då kan man verkligen ta sig tid till att typ läsa utan att ha ångest över att man egentligen kanske borde göra något annat. Super. Helst skulle jag dock vilja sova lite med...

()

Är lite fascinerad över hur dammsugaren fungerar gällande hur sladden åker in av sig själv bara man drar den lite utåt. Vem kom på detta och hur? Väldigt spännande.

Time after time

Kom hem imorse från en underbar helg i Lund/Malmö (plus lite av resten av Sverige, om man vill se det på så sätt.) Var riktigt skönt att få komma iväg lite och uppleva något nytt. Vädret var totalt super, liksom sällskapet. Blev som taggad inför framtiden, finns så mycket kommer kunna hända! Samtidigt som jag å andra sidan känner mig lite stressad. Inte över något speciellt, men bara vanligt. Sommaren är snart här. Jag är snart klar med mitt första ÅR på programmet. Endast fyra år kvar. Ja, fyra år kan låta mycket. Men kommer det gå lika fort som nu, så är det ju slut typ hur fort som helst. Känns spännande, men samtidigt lite skrämmande?

En fundering.

Varför heter det brudgum? Vart kommer det där "gum" ifrån egentligen?


Segt. Vidrigt. Taskigt = SVT Play

Just nu lägger jag all min irritation på SVT Play som har fått för sig att visa sina program i någon jävla sekvensindelning. Varsågod här kan du titta i 6 sekunder för att sedan ta en paus på 3 sekunder. KUL.

Lägger lite mer irritation på att jag ska på yoga i 70 minuter om 45 minuter.

En dag försent.

Eftersom jag, hör och häpna, INTE fann tid att sitta vid datorn igår, blir det till att gratulera min bästaste vän på födelsedagen med ballonger och en dikt en dag i efterhand.


Mitt namn är Malin och min bästa vän heter Isabell.
Hon är en stor humorist och otroligt snäll.
Jag vill alltid ha henne by my side,
eftersom hon är My safest place to hide.
Att vara med henne är bland det bästa jag vet,
och jag hoppas den känslan kommer att finnas kvar i all Evighet.
Grattis på födelsedagen min älskade vän,
så hörs vi och ses snart igen.
<3


RSS 2.0