"I´m a cop, I´m trained for this."

Hope Brady. Idag var det hon som var tränad polis. Säg vem i Salem som inte är tränad för något speciellt? Är det något i vattnet? Kanske.

Alltså Steve. Han är lite läskig. Man vet inte riktigt vart man har honom. Blir kanske lätt så när man har hängt lite med Dimeras. Några andra som man inte riktigt vet vart man har är ju Belle och Phillip. Ja, rent positionsmässigt befinner de sig på en båt någonstans i Stilla havet. Men ena sekunden är de dödsfiender och hotar med att döda varandra, för att i nästa sekund stå och krama varandra och uttala kärleksfulla ord. Förvirrande.

Också har vi favoritparet. Lucas and Sami som är på smekmånad. Och chockerande nog har de hamnat på ett ställe där familjen Dimera har ett hus. Varför de håller på att riva husväggar, det förstår jag inte riktigt. Kanske är nya modeflugan i USA? Kanske bara är en anledning att Lucas ska vara utan tröja? Dock har de ju inga problem med detta i vanliga fall...

Roligaste var ju dock att en gammal O.C lirare dök upp i bild idag. Kommer ni ihåg Gus? Julies duv-ätande trailer-granne? Japp. Han fick vara med i Days. Vilket innebär att skådespelarkarriären är fulländand.

Som jag har väntat.

Den 29 mars är det releaseboksläpp av den 6:e och avslutande delen i "Grottbjörnens Folk"-serien. Äntligen får jag hälsa på mina vänner Ayla och Jondalar igen. Läsa om naturbeskrivningar sida upp och sida ner för att bryta av med någon intensiv sexscen, för att sedan återgå till naturbeskrivningarna. Nästan så att man får gåshud bara av att tänka på det...

Eller är det rysningar? Jag vet inte. Men "De målade grottornas land" ska läsas. Och som jag ska läsa den.

Who´s her daddy?

Äntligen! Har precis varit på besök in Salem och hälsat på mina älskade vänner i Days of our lives. Och, ja, det har faktiskt hänt lite i alla fall? Chelsea har till exempel fått så mycket insikt att det nu är okej att bli av med körkortet ett par månader om man har "buskört" som översättarna så fint skrev. Sami har också mognat. Hon har ÄNTLIGEN fått häcken ur vagnen och berättat för Lucas att E.J våldtog henne/planterade sin säd i henne, för att kunna rädda Lucas från den förbaskade stocken. Lucas i sin tur lackade inte ur på Sami, utan på sig själv och E.J. Klandrade sig själv för att nyss blivna Mrs. Roberts inte kände att hon kunde berätta detta för sin älskade. Men de redde ut det fint och ligger nu förmdligen och sexar till det lite i sängen.

Men det bästa är nog ändå att Phillip är tränad krigssoldat och därmed är en jävel på att gömma sig i djungeln. Och att Bo, är mannens man, och van vid att fånga the bad guys. Är det inte underbart?

Känslor

Jag har träningvärk. Det är en skön känsla.

En oskön känsla är när man går in på aftonbladets hemsida och ska läsa en artikel, men så startas något jäkla videoklipp. En ännu mer oskön känsla är när man ser en artikel som ser kul ut, så behöver man vara med i aftonbladet plus för att kunna läsa den.

Befogat

Var och lämnade blod idag. Och istället för att ta en present skänkte jag 30 kr till Cancerfonden. Känner mig ganska stolt över denna prestation. Och när man har gjort något bra kan man ju få unna sig något. Passade på att beställa första säsongen av Gossip Girl plus första säsongen av Private Practice. Inte dåligt. Men kanske inte heller jättebra? Jo. Förresten, det är jättebra. Blir fint i bokhyllan i alla fall.

Det hårda livet

Tittade nyss på ett program på SVT2. Var ett djurprogram som på den gamla goda tiden. Handlade om när elden sprider sig på savannen någonstans i världen. Inledde starkt med att få se en fågelfamilj i sitt lilla bo. I nästa scen ryker det från det lilla boet. Någon som vill ha grillad kyckling? Man får se en sköldpadda som kämpar för att hinna till vattnet innan elden kommer. I nästa scen får man se en rykande sköldpadda. En lejonhona går och letar efter sina ungar i gräset där hon sagt åt dem att stanna. Det ryker ifrån gräset. Hon lägger sig och chillar lite. Så kommer det en liten lejonunge ut från ett buskage. Jag blev glad och förväntade mig att mamma Lejon skulle dela samma känsla när hon fick se sitt lilla barn. Hon fortsatte att chilla och blåsa bort lite flugor från nosen. Sådana vackra scener.


Och åter var vi tillsammans

Jag tappade bort ytterligare ett par av mina vantar förra veckan. Orkade inte riktigt bry mig den gången, det börjar som att bli en liten vana. Men idag, efter ett kort besök på en av Umeå universitets allmänna toaletter, får jag syn på en liten svart hög på ett bord. Två par vantar, varav det ena paret var mitt. Tänka sig så roliga återseenden man kan få sådär på måndags förmiddagen.

Lite småsur.

Köpte en vodkaflaska och en Sour(?). Jag ställde in dem i mitt kylskåp. Vi hade fest. Jag och Karin utnyttjade totalt 4 cl av vodkaflaskan. Någon annan passade på att utnyttja resten plus min Sour. En aningens taskigt kan jag tycka.


Ingen vidare idé

Att hänga på IKSU i 4 timmar var inte en av de bästa idéer jag fått. Var inte så kul som man kan tro att sitta på en pinnstol och käka morot i 60 minuter. Har svalt för mycket klorvatten med, så har ont i magen. Inte bra.

Skrynklig som ett russin

Skall om exakt 4 minuter cykla iväg till IKSU och förbereda mig inför en total vattenkväll. Inleder starkt med att duscha. För att sedan traska vidare till Bottenviken och delta i ett Aqua Cirkel pass. Hoppas på högt veterandeltagande. Senare har jag en timme att spendera på något sätt. Käka 2 morötter. Sitta i bubbelpoolen? (Ifall den inte är överbefolkad av män i 50- års ålders som har en lite för stor omkrets och gärna tittar lite lustigt på en.) Simma ett par längder i bassängen? Chilla i någon skön stol? Japp. Finns många alternativ. Går sedan stenhårt in i Djupvattenpasset med mitt flytbälte. För att sedan avsluta med att återigen duscha. Känns stabilt.

Harry Potter och hans världar

Här har vi någon som inte kan få nog av universitetsstudier eller bara råkar vara en otroligt stor nörd. Har härmed sökt en sommarkurs. Och inte vilken kurs som helst, jag ska läsa en kurs som heter "Harry Potter och hans världar." Kan ju bli spännande att läsa om detta fenomen på universitetsnivå? Eller bara helt konstigt? Hur som helst så känns det ändå som en liten självklarhet att som Harry Potter-nörd se vad det innebär. Känns som att det är min plikt. Är ju förövrigt en ganska kul grej att lägga till i CV:t bredvid min psykologutbildning...

Vad hände där?

Har precis suttit och käkat upp en massa kakor, cocostoppar och Nonstops. Var det inte jag som inte skulle äta godis i veckorna? Jaja. Jag höll mig i en vecka i alla fall. Vad sägs som att laga lite mat istället?


Förövrigt är jag tokladdad inför Håkan! Läst igenom "Håkan Hellström. Ps. Lycka till ikvälls", som jag fick av Karin i födelsedagspresent. Det ska bli så kul att se honom igen. Kärlek på hög nivå.


Mardröm?

Drömde här om natten att någon sa till mig att jag inte längre kunde räknas som ett riktigt Days-fan. Vaknade med en liten lätt panik. Är det någon som försöker skicka ett tecken till mig och säga att det fan är på tiden att jag får se ett Days avsnitt?

Popular

Jag har gjort det igen. Gått runt och sjungit på en låttext, som jag tror är korrekt. Denna gång var det Erik Sa-a-ades låt "Popular" som fick äran. Jag gick från att sjunga "Nobody wants your love." Tänkte att det var lite konstigt att sjunga så, men tänke ändå att det skulle ju kunna funka? Är ju Erik som ska bli popular, och då kanske man inte vill ha någon annans kärlek? Jag blev mäkta stolt när jag kom fram till att det var inte så de sjöng, och övergick till att sjunga "My body wants your love." Jag var nöjd. Äntligen hade jag rättat mig själv. Men efter ytterligare eftertanke kom jag fram till att sjunger han inte: "My body wants you, girl?". Och ja, så var fallet.
Men får väl ändå se det som en framgång att det endast tog ett par dagar att komma fram till detta? (Möjligtvis ett par veckor, om man ska räkna från delfinalen.) Kanske beror denna framgång på att jag numera är 21 år?

Hipp hurra och allt det där. Hade ju dock kunnat glädjas mer ifall det inte var så att vi skulle skicka Erik Sa-a-ade till Tyskland. Men ja. Det är en ganska svängig låt om man tänker efter. Lite i alla fall.

Duktigt

Har äntligen tagit tag i mig sjäv och sökt mitt första sommarjobb! Kanske kommer att kännas mindre betungande nu när man väl har kommit igång.
Eller?


Vem var det som sa?

The Moniker och Varga gick vidare i Melo i lördags. Var det inte någon som nämnt detta tidigare i en kommentar i denna blogg? Var det inte MCD? Yes it was. Skrek som fan när jag kom på detta i lördags. Har nog fortfarande lite smärtor i halsen efter detta utrop. Innehar även ett falskt självförtroende inför lördagens final. Tror att jag kommer att sätta allt. Lyckas jag ska jag köpa en trisslott.

Say Goodnight And Not Goodbye

Känns lite tomt här i mitt rum. Ingen Isabell som ligger i sänger och säger: "Kom Malin." Säger som Hugh Grant i Notting Hill: "Surreal, but nice." Lite så har det varit. Har på sätt och vis varit en självklarhet att ha henne vid min sida, som så många gånger förr. Men ändå lite konstigt. Och nu är hon tillbaka i Tullinge, och inte alls hos mig längre. Kan väl inte säga att vi har haft några livsomvändande äventyr denna helg. Men det är det som är så skönt, det behövs inte. Det räcker att ligga i soffan och titta på Melo, gråta till Dawsons Creek, äta lite för mycket mat, dansa till skön musik och ta en promenad. Det krävs inte mer.


Imorgon

Har jag sagt att Isabell kommet till mig imorgon?


Evighet

Tenta på fredag. Är sådär taggad. Men det kommer gå bra. Heja heja.
På lördag. På lördag. På lördag kommer min ISABELL hit, till mitt hem här i Umeå. DET är jag taggad inför.
Och inte nog med det så återkommer Karin i helgen. Ska bli så skönt att ha henne tillbaka.

RSS 2.0