"I´m a cop, I´m trained for this."

Hope Brady. Idag var det hon som var tränad polis. Säg vem i Salem som inte är tränad för något speciellt? Är det något i vattnet? Kanske.

Alltså Steve. Han är lite läskig. Man vet inte riktigt vart man har honom. Blir kanske lätt så när man har hängt lite med Dimeras. Några andra som man inte riktigt vet vart man har är ju Belle och Phillip. Ja, rent positionsmässigt befinner de sig på en båt någonstans i Stilla havet. Men ena sekunden är de dödsfiender och hotar med att döda varandra, för att i nästa sekund stå och krama varandra och uttala kärleksfulla ord. Förvirrande.

Också har vi favoritparet. Lucas and Sami som är på smekmånad. Och chockerande nog har de hamnat på ett ställe där familjen Dimera har ett hus. Varför de håller på att riva husväggar, det förstår jag inte riktigt. Kanske är nya modeflugan i USA? Kanske bara är en anledning att Lucas ska vara utan tröja? Dock har de ju inga problem med detta i vanliga fall...

Roligaste var ju dock att en gammal O.C lirare dök upp i bild idag. Kommer ni ihåg Gus? Julies duv-ätande trailer-granne? Japp. Han fick vara med i Days. Vilket innebär att skådespelarkarriären är fulländand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0