I want Candy

Aaron Carter. Den killen kan sin sak. OOOooooh, I want Candy! dudidudiu.
Har varit dålig uppdatering här, I know, men är ju busy i dessa tider. Är och simmar med Ida, tittar på TV, och pluggar. Haha. Nej, men måste säga att lovet har varit välbehövligt hittils. Men det går så jävla fort! Orkar inte. Kan inte allt bara sakta ner lite?

Imorgon är det i alla fall dags för Björn, Soran, Öz och Måns på Wallmans. Jag är laddad. Ska bli mycket kul! Vi har förmodligen de sämsta platserna, men men. Det blir vad man gör det till.

Såg SOS Titanic idag. Herregud, var en mycket jobbig film. Skildrar Titanichändelsen bättre än James Camerons film, även om själva storyn är bättre i Titanic. Men gud.. var en liten sekvens som var asjobbig. En liten unge på typ ett år sitter nere i en tredjeklasskorridor och alla vuxna springer förbi i panik bara, och det är vatten i hela gången. Fy fan.


Mr. Perfect

One day in the mirror a young boy stood and cried
His face wasn't pretty and his waist too wide.
He prayed for som answers but prays couldn't change
his thoughts, a doctor with his lazer took away a lot.

One day in the mirror a young girl watched her face
a cut with a knife and now she can't erase.
She has to live with the scars in her face for the rest of her
life while you tell hurtfull jokes and watch her cry.

Hey Mr.Perfect you're lucky that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your
mind. There will come a day you can walk away from the pain
Mr.Perfect will go insane.

Sara is 14, in school they call her fake.
She's a blonde good looking girl stragles for a brake.
She's has to live to the reputation "a dumb blonde wannabe"
She dreams of running away to a place were she can be free.

Hey Mr.Perfect you're lucky that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your
mind. There will come a day you can walk away from the pain
Mr.Perfect will go insane.

We can't understand their pain, being trapped inside a frame.
Just because of the Mr's name. 

So I say hey Mr.Perfect you're lucky that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your
mind. There will come a day you can walk away from the pain.

Hey Mr.Perfect you're lucky that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your
mind. There will come a day you can walk away from the pain
Mr.Perfect will go insane.

Anything you do, I can do it better

Dagen D avklarad, eller ska kanske kalla den Dagen M. Klarade mig relativt bra från att vara nervös imorse. Det kom när jag satt med mitt pennskrin, mina två miniräknare och Walter på platsen med bäst aura i skrivsalen. Men jag tog mig igenom provet. Om det blir ett MVG? Nja, det vet jag ej. Men helt åt helvete gick det nog ej. Förhoppningsvis.

Borde egentligen studera Rättskunskap. Men jag orkar ej. Det får la gå som det går. Vill hellre gå och sova, är ansträngande att andas ibland.

Imorgon ska jag gå runt i skolan, klädd som ja.. Inget som jag skulle sätta på mig i vanliga fall. Men vad fan, att visa hela kroppen i en slimmad outfit är väl aldrig fel? Typ, Men vad gör man inte för att vinna?

Hur onödigt inlägg var detta på en skala mellan 1-10: 10.

Herregud

Här sitter man dagen innan matteprovet, och har precis avslutat ett peptalk med Ida. Så tänker jag; Ja, men jag kollar igenom allt en gång till. Så ska man rita en graf på miniräknaren, funktionen som har räddat mig så många gånger. Nej, men, jaha, då får skiten lust att lägga av! Error. Det blir error varenda gång jag försöker slå in något. Jag försöker att inte gripas av panik, utan går lugnt och frågar om jag kan få låna S miniräknare, för att se om jag hittar felet. men den miniräknaren är ju 100ggr med avancerad än min, så nej jag förstod ej. Jag frågar S lite fint om hjälp. Hon fattar ingenting. Och jag har ingen aning om vad jag har gjort. Finns ju så många knappar, hur ska jag veta vilken jag har tryckt på?
Men tack gode gud, så är M en sådan människa att hon aldrig slänger något. Så bruksanvisning med CD-skiva fanns kvar. Men hittar vi någon lösning? Nej. Var ju rena djungeln på den där skivan! Jag försöker att se det roliga i situationen. Till slut hittar S ett sätt att återställa hela skiten. Så nu funkar det, bara man inte får någon chock imorgon och upptäcker att ngt användbart har försvunnit.

Men jag tror på mig själv! Halelujah! Jag har John Black på min vänstra axel, vad skulle kunna gå fel då? Skulle ju kunna vara så att en Dimera dök upp på den högra... Men en legosoldat och en MCD, de klarar väl av allt?
Visserligen ligger Mr. Black på sjukhus, och någon försöker droga ner honom på ngt sätt. Och en nervös MCD är ju alltid en nervös MCD. Men vi får försöka se det positiva i det.

Får ladda upp med lite Greys sen helt enkelt.

Helg igen

Ja, då satt man här igen då. Har pluggat klart för dagen. Hemskt att man ska behöva plugga på en lördag egentligen. Helgen är ju som en skoldag, bortsett från att man får bestämma sitt scema själv.

Spelade match igår. Ja,var väl en rolig historia på sätt och vis. Vann med 21-0. Bidrog med 1 mål i alla fall. Haha. Men det ska bli kul med lite ordenligt motstånd imorgon då vi möter Ingarö,trots att det betyder att jag måste gå upp vid 7 typ. Hur kan de sätta en dammatch klockan 9.00 en söndag? Förstår inte. Visserligen så har man ju fångat dagen då i alla fall.

Var uppe med tuppen imorse med. Tjejerna hade match mot Huddinge. Är så stolt över de små liven. Snart så kommer det. Jag känner det på mig!
Tänkte roa mig med lite Sims nu innan jag ska iväg och träna tjejerna. Herregud, innebandy och skolan, det är det enda jag sysslar med nuförtiden! Men men, det ena av det är i alla fall riktigt kul!

Bright and Shiny

Idag är det en bra dag. Ja, det regnar ute. Har gått runt med blöta skor hela dagen och mina vantar för 99 kr är lite borta. Men vad gör det, när man har en bra dag?
Bright and Shiny-day.
Fick Anita till att vi fick göra engelska quizet i grupp. Tack för det.
Har varit på stadsbilioteket lånat om två böcker till Titanicarbetet och lånat en ny. Alldeles ensam, blir så glad när man gör sådant! =)
Men hade ångest i två timmar. Fick för mig att jag inte stängt av spisen på vägen till tåget. Men jag orkade inte vända hem, vilket resulterade i två timmars ångest. Det skulle väl ha varit perfekt? Man har en Bright and Shiny-day, så kommer man hem med ett nedbrunnet kök? Platt fall. Såg verkligen framför mig att jag skulle se lågorna. Och känna lukten. Men när jag kom hem hade jag ju självklart stängt av spisen. Så nu kan jag fortsätta denna glada dag med lite studerande!

Hur kan de göra så?

Hur i helvete kan man byta tid på Days of our lives? Det är en svensk tradition att det ska gå klockan 09.50 och 12.50! Det har varit så så länge som jag kan minnas, varför ändra på något som fungerar?! Jag förstår inte. Vadå klockan 07.00? Vad är det för tid?! Nej, TV 3, jag kräver ändring!

Lite förbannad är jag på Kanal 5 med. Det hade inte samma översättning på Pretty Woman igår som de brukar ha, vilket jag störde mig lite på. Miss Viviann blev bara ihop med ODÅGOR, inte Nollor.
Lite roligt med, har de gjort fler översättningar till samma film? Onödigt arbete.

Vem fan behöver handla?

Nu har jag varit aktiv nog denna helg. Nu kan man slappna av med lite studerande. =/ Men kollar nog på reprisen av Greys sen. Har ju Gossip och Pretty Woman idag med, så det finns saker att se fram emot.

Har städat i totalt 6 timmar denna helg runt om i Storvreten. Alltså gud, vilka grejer folk slänger! Man kan ju fan hitta allt utomhus. Vissa saker förstår jag inte varför folk slänger ute i ett dike. Måste ju vart ett jäkla jobb att släpa dit det?  Och om du i fortsättningen bara måste slänga något på marken, ca 2 meter från en papperskorg, snälla lägg det lite fint vid vägkanten, så att vi stackare med gula jackor slipper gå ner i diket bland allt hundbajs.
Mest intressanta jag hittade: En ICA-kasse full med medicinförpackningar. Fulla med mediciner. Kan ju undra vem som sitter hemma utan alla dessa mediciner?

0-0 igår på Råsunda. Ett helt OK resultat, även om vi kunde ha vunnit om Elmander varit lite mer kylig i avsluten. Stämningen på Råsunda var mycket bra igår. Finns det något finare än när spelarna kommer in på planen, och ca 30000 blågula fans reser sig upp och ger sin kärlek? När sedan "Du gamla, Du fria" sätts igång, och man står där och sjunger för full hals. Då är det rysningar på hög nivå. Vackert, så vackert.

Nej, nu får jag sätta igång.

Punkt

Då var det helg igen då. Shit, vad tiden går fort! Snart är det lov. Det behövs, även om det blir mest plugg då.

Idag har varit en ganska bra dag.Har varit på bra humör typ hela dagen, vilket inte har varit vanligt denna vecka. Var till och med glad imorse!

Om en timme kommer Fancy över. Vi ska ha myskväll och titta på Idol. Det behövs. Man behöver få upp dosen lite igen.
Imorgon är det fotboll på Råsunda som gäller med ett skadat svenskt landslag. Men vem vet, det kanske blir värsta taggningen?

Kira, ha det bra i Liverpool! =D

Svamp

Oj oj oj. Är typ klar med kriminologin nu i alla fall. Ja, det blev intressant i alla fall. Känns bra. Nu kan jag fokusera på annat imorgon. Kul.

Var i Skärholmen med syster. Inhandlade en mössa, ett par vantar och en halsduk och en tröja. Jag unnade mig till och med en halsduk! Brukar annars tycka att det är så dyrt för ett snöre man sätter runt halsen. Men okej. Köpte en bulle också. Är ju ändå kanelbullensdag.
Men gud, jag försår inte hur det kan ta så lång tid att ta sig dit kommunalt. Det ligger ju i samma kommun! Går ju fan lika snabbt att åka härifrån till Märsta, och Märsta ligger långt ifrån Botkyrka. Irriterande.

Nej, nu ska jag snart iväg på uppdrag.

They are back. He is back.

Igår satte Greys igång igen. Det betyder alldeles för sena onsdagskvällar. Men ack, va skönt det var! Livet är inte detsamma utan. Bästa av allt. Derek Shepherd är tillbaka i min TV-ruta. Känns som om luften blev lite lättare att andas bara av att säga det. Haha.

Ida och jag tyckte att det borde bli allemansrätt på McDreamy.


Grät lite idag på Days. Var så fint när Hope och Brady kom hem till Shawn. Och när Abe kom till Lexie. Även om det såg ut som att han var inklippt mot bakgrunden. Abe gjorde ett par konstiga blinkningar idag. Betyder detta det jag tror att det gör? Oj oj, spännande fortsättning.
Nu ska jag spela Blockwars. Är besatt.

RSS 2.0