Förstår inte

Har suttit vid en dator hela dagen, ändå så hamnar man här när man kommer hem. Nej, måste ta tag i lite studerande nu. Blir inte mycket av det när man lever ett liv som arbetande människa. Men det går helt ok. Fast det är en jävla tur att man är en målmedveten jävel, annars hade jag aldrig pallat. Man får ge sig själv lite belöningar; "Fixa hela den här mappen,så får du gå på toa, eller ta en frukt". Det funkar! Men jag planerar att bli klar imorgon. Visst, jag skulle kunna åka in och jobba ända fram tills 31 mars, men nej tack. Det får räcka med 3 dagar.

Igår var Kira här, så vi kollade på matchen tillsammans. Kira var den enda Manchestersupportern i gänget, men vi delade ju broderligt på poängen, så det gick bra =)
Ser fram emot matchen på Old Trafford nu! Spännande!

Per Elofsson

Han är fan min nya idol! Så himla cool. Den tävlingsmentaliteten och det fokus som den killen har är helt otroligt. Han var den som fick mig att intressera mig för längdskidåkning när jag var 11-12 år. Var lite kär i honom... Haha. Och nu är han med och äger i Mästarnas Mästare! Go Per!

Ångest

Shit, nu är jag lite nervös. Ska arbeta de närmsta dagarna, och allt jag ska göra som innebär att lämna lägenheten får mig att bli nervös. Nej, okej, så allvarligt är det inte. Men när det gäller att man ska prestera något...usch. Men tänk på pengarna, Malin! Det är alltid bra att ha! Särskilt i dessa tider. Och det gäller ju bara för 3 dagar, kanske en till i fall jag inte hinner klart. Heja heja! Och jag valde det faktiskt själv. Om det berodde på min oförmåga att säga nej, det vet jag ej. Men nu är det gjort, så nu ska jag klara detta med ett leende på läpparna. Det var dagens Pep-talk. Antar att det kommer bli ett antal till innan jag är färdig med detta.
 
Ringde till Banslättsskolan idag med och erbjöd mina tjänster. Ska skicka iväg ett mail med lite uppgifter, så får vi se vad som händer! Roligare det, än att få ett klart och tydligt nej iaf. Har även hunnit med att beställa klipptid och ställa mig i kö på en bok på biblioteket. Vad aktiv man kan få vara!               

När ska man hinna andas?

Loov

Halelujah! Lov var det här! Skönt, även om jag måste studera som en tok! Men det känns ändå ok, är roligare när man har en massa grejer att göra, än när man sitter och petar med en.

Alltså fett coolt! Mina två favopsalmer från konfirmationen finns på youtube. Ja, jag sitter och lyssnar på psalmer, men vad fan, det är så himla fint! Man skulle börja och sjunga i en Gospelkör, bara på skoj!

Nej, nu ska jag leta upp nummer till arbetsplatser som skulle kunna ta emot mig i framtiden. Någon gång måste det göras. Herregud...

Ikväll är det Melo. Får se lite Maja Gullstrand. Läste att texten skulle vara värdelös. Becker hade ju med en låt med! Lite FF-anda! Mer sånt!

Utmanad

Blev utmanad av: Ida
Utmanar: Ingen, alla blivit utmanade typ.

1. Hur mycket pengar har du på din mobil?
Innehar ett abonnemang
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Svar: Nej.
3. Vem tillbringade du två timmar med idag? Ida, Sanna och Kira
4. Hur lång är du? Drygt 160 cm, möjligtvis liiite längre
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Film? Ja, var ett tag sen! Kommer ej ihåg. 
6. Hur löd ditt senaste sms? "Toppen! Hälsa grattis till Johan!"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa, inte jag som behöver betala om det sker hemifrån och då kan man även få allt sagt direkt.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Yes, gifta.
9. När såg du senast din mamma? 20 minuter sen kanske?
10. Icke godkänt i något ämne? Nej
11. Mvg i något? Japp
12. När vaknade du idag? strax efter halv 7 då klockan ringde
13. Vilken är din favoritplats? Sängen, toaletten, vid matbordet och vid TV:n
14. Vilken plats föredrar du minst? Folkmassor, särskilt med ungdomar.
15. Vem får dig att må bra? Ett par stycken
16. Hur stor är din säng? 105 bred 
17. Vad sover du i? Innehar lite klädfobi när jag sover, känner mig instängd, så det är inte mycket som är på.
18. Hur många kuddar har du i sängen? 2 stycken, eller tre ibland, även om den jag tillverkat själv mest är på golvet
19. Var har du bott/bor? Tullinge
20. Tycker du om kinamat? Vet inte?
21. Tycker du om kaffe? Inte nu, och kommer nog ej göra det heller 
22. Vad dricker du helst till frukost? Vatten eller möjligtvis juice
23. Kan du spela poker? Nej? Tror ej det...
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja, ett par stycken faktiskt. Eller känner och känner..
25. Vill du ha barn? Ja tack.
26. Kan du några andra språk än svenska? Föredrar det svenska språket, men tar mig väl fram på engelska och har även en begåvning gällande tyska
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nä, har ej det.
28. Föredrar du havet eller bassäng? Havet! Kallt och salt.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Jag spenderar faktiskt ej helst pengar överhuvudtaget... men de brukar läggas på ätbara saker.
30. Äger du dyrbara smycken? vad är dyrt?
31. Kan du rulla med tungan? näe, inte mkt min tunga kan tillföra
32. Vem är den roligaste människan du känner? Uppfattar mig själv som jävligt kul, i samband med Fancy så är det guld
33. Vad har du för ringsignal? Haha, en skön en.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, typ. Faktiskt är det inga Kax-trosor kvar. Endast de jag fick av J.K
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? ser inget
36. Kan du byta olja på bilen? Nej skulle ej tro det
37. Vilken var den senaste boken du läste? Har ett projekt med Bibeln på G, boken innan var Systrar i Jeans 4 sommaren
38. Dansar du i bilen? Dansa och dansa, vifta med armen iaf
39. När var du i kyrkan senast? Oj, det var ett tag sen. Kommer ej ihåg
40. Hur många hål har du i öronen? Bara de naturliga
41. Har du någon piercing? Nej
42. Har du någon tatuering? Nej
 43. När slutade du med gosedjur? Bamse och Vilma ska vara där
44. Har du pojkvän/flickvän? Näe
45. Har du en bästa vän? Yes
46. Vad är ditt mobil nummer? Pass
47. Vad ska du göra ikväll? Närmast är det PP som gäller
48. Har du några syskon? Ja en fin storasyster och en underhållande lillebror
49. Vill du flytta hemifrån? Både och, på morgonen när folk vill prata ; Ja! Men ar en känsla av att jag har det ganska bra hemma. Men någon gång måste man väl lämna boet

Halt!

Fredag den 13:e. Innebär att det är endast en månad kvar tills jag fyller 19 år. Fyller faktiskt år på en fredag, den 13. Coolt säger jag.

Nej, nu säger jag halt faktiskt. Har varit alldeles för mycket klagan som kommit ur mig på senaste tiden. Är lite trött på det nu faktiskt. Jag ska börja vara nöjd med saker istället. Varför se till sina begränsningar när man kan se till möjligheterna? Har det så jäkla bra egentligen, men ändå så ska man gnälla. Vissa saker är väl okej att klaga/gnälla på. Men man har alltid ett val, och väljer man vissa saker så får man leva med konsekvenserna.

Imorgon ska jag till exempel upp klockan 6. Men det ska bli trevligt, eftersom det innebär att jag slipper stå i cafeterian någon annan tid denna helg, och det innebär att jag kan hänga med på tjejornas match imorgon och jag behöver endast stå 2 timmar i cafeterian istället för 3. Plus att jag får en sovmorgon på söndag. Min första ordentliga sovmorgon på jag vet inte hur länge! Sedär, det är jag nöjd över.

Tack.

Varför stannade han inte?

Kollade precis på ett klipp från O.C, då bilolyckan är och Marissa dör. Varför stannar inte Ry bilen? Har alltid undrat detta.. Jaja, det är en serie och det måste hända saker.. men ändå. Hade besparat mig en massa tårar i alla fall.

Om vi går vidare på serierna, så ser det ut som Heigl och T.R Knight lämnar Greys inom en snar framtid. I alla fall om man ska lita på Chiefs uttalanden. Men det låter väl rimligt? Tycker nog att Greys ska göra ett fint avslut efter denna säsong. Man ska aldrig dra en bra serie för långt! Jag kommer alltid stanna kvar som trogen tittare, men kanske inte resten av världen, och då får man en pisstid på söndagskvällen. Ska Greys också behöva sluta så? Nej tack.

Alla serier kan inte fortgå i över 40 år som Days. Alla klarar inte detta. Det finns bara en långkörare här i världen, och det är Days. Och titta på den djupa kvaliten på den serien?

Ikväll är det fotboll. Vänskapsmatch mellan Österrike och våra vänner i Svenska landslaget. Jag kan ej se den, men har satt på inspelning. Får vi en vinst killar? Skulle kännas bra om Rosenberg/Berg får till det i anfallet. Ja, inte på det sättet, utan rent målmässigt. Skulle kännas bra inför Portugal matchen när Mr. Zlatan Ibrahimovic ej deltar.

Jag är laddad, är du?

Ikväll gäller det. Ikväll startar årets höjdpunkt i musikväg. Melodifestivalen!

Kvällens startfält:
Deltävling 1 Göteborg (7 feb)
Nina Söderquick - Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me

Scotts går på som nummer 4. Viktigt. Största konkurenterna finns väl i Shirley och Marie Sernholt. Tror inte Alcazar är lika starka nu som förr. Men det är bara till att rösta gott folk, för Scotts ska till final!

Jag vill också...

När jag var omkring 10-12 år, så fanns det ta mig fan inget Wild Kidz. Jag kommer aldrig att bli någon idrottsman som kommer att få vara med i Mästarnas Mästare. Jag kommer aldrig att bli en utträknad kändis som får vara med i Let's Dance. Min chans att få vara med i något sånt där utmanings-tävlingsprogram skulle ju vara Robinsson. Men nej, de bestämmer sig att ha inspelningarna på vintern, då jag går i skolan. Tänk om det inte blir någon mer gång?

Jäkla tur att TV:n finns, så att man får leva sig in där. Fevzie har ju tillkommit i WK nu i alla fall, och hon är med i Lejonen! Har kommit fram till att det är dem jag hejar på. Go Phillip, Angus, Ronja och nu Fevzie! Kommer ju alltid gilla Astrid, men det får ske på avstånd. Och för hennes del spelar det ju ingen roll om hon vinner, bara alla är schyssta och hon får vänner.
Och, va fint det var på Mästarnas Mästare idag! Har ju fått en liten idol i Ara, fett fin personlighet. Blev ett par tårar när man fick se hans film och när Per föreslog en gruppkram. Dessvärre fick han lämna programmet idag.

Det närmaste jag kommer att komma såna här tävlingar är väl grejerna vi kommer att syssla med på Idrott och Hälsa B. Känner att det kommer att bli mäkta kul! Kanske äntligen får lära mig att läsa en karta? Bra såhär i slutet av trean... Och Linnea lovade att hon skulle lära mig att löpa häck! Tokkul! Blir kanske lite övning inför Vasaloppet med, och jag kommer äntligen att få åka vattenskidor!

Märkte att jag skrivit "fett" två gånger i detta inlägg. Det är inte okej! Bytte ut det mot mäkta och tok istället. Fina grejer.

Spenderat tid i Sumpan

Igår begav sig jag, J.K, Belle, Kaira och Eilen till Belles brors lägenhet i Sundbyberg. Nej, vi åkte inte dit för att göra något dangerous som Da Buzz, utan vi skulle ha en trevlig filmkväll!
Är så himla häftigt när vi kan åka bil alldeles själva nu när Kira har  eget körtkort och bil! Det mest dagnerousa vi skulle göra var väl att vi faktiskt skulle gå ut och äta, inte äta köttbullar och makaroner inomhus, köpt på konsum, så att vi skulle slippa betala själva. Nej, vi kom till slut fram till att vi skulle äta på någon Thairestaurang eller vad det var! Fett god mat, och man fick mkt! Ett väldigt fint val.
Sedan skulle vi köpa godis inne på Gabriels, men godiset verkade vara från 1897 på våren (på våren denna gång, Belle, inte hösten), och dessutom så hade kortdragaren pajat, så det blev Ica istället.
Filmerna som natten bjöd på var:
Klassikern Hundtricket! Lika kul varje gång. Kjell Bergkvist, vilken roll han gör! Linus Wahlgren, ja. han är ju söt i alla fall.
Bend it Like Beckham eller Skruva den som Beckham. En trevlig feel-good film, och Jonathan är ju inte att leka med, även om han ser lite konstig ut i vissa scener.
Step up 2. En dansfilm där man åter blir påmind om att man ej kan dansa. Alls. Men herregud, Chase. Vilken heting!
Började även att titta på Systrar i jeans 2. Men jag blev besviken! Plus var vi trötta, så vi lade ner. Men Johanna sade att den blir bättre ju längre den går... Kanske. Men liksom, vart fan var den snygga 30-åringen som Bee skulle träffa i Turkiet? Och Leo är inte modell! Han målar själv. Suck..

Kira och jag sov tillsammans i bäddsoffan, och som vi gjorde det. Drog även High school musical 1 innan vi åkte hem idag. Mycket trevligt! Var en mycket lyckad kväll/natt.

Nu har jag ett antal timmars sömn att ta igen. Herregud.


RSS 2.0