Spenderat tid i Sumpan

Igår begav sig jag, J.K, Belle, Kaira och Eilen till Belles brors lägenhet i Sundbyberg. Nej, vi åkte inte dit för att göra något dangerous som Da Buzz, utan vi skulle ha en trevlig filmkväll!
Är så himla häftigt när vi kan åka bil alldeles själva nu när Kira har  eget körtkort och bil! Det mest dagnerousa vi skulle göra var väl att vi faktiskt skulle gå ut och äta, inte äta köttbullar och makaroner inomhus, köpt på konsum, så att vi skulle slippa betala själva. Nej, vi kom till slut fram till att vi skulle äta på någon Thairestaurang eller vad det var! Fett god mat, och man fick mkt! Ett väldigt fint val.
Sedan skulle vi köpa godis inne på Gabriels, men godiset verkade vara från 1897 på våren (på våren denna gång, Belle, inte hösten), och dessutom så hade kortdragaren pajat, så det blev Ica istället.
Filmerna som natten bjöd på var:
Klassikern Hundtricket! Lika kul varje gång. Kjell Bergkvist, vilken roll han gör! Linus Wahlgren, ja. han är ju söt i alla fall.
Bend it Like Beckham eller Skruva den som Beckham. En trevlig feel-good film, och Jonathan är ju inte att leka med, även om han ser lite konstig ut i vissa scener.
Step up 2. En dansfilm där man åter blir påmind om att man ej kan dansa. Alls. Men herregud, Chase. Vilken heting!
Började även att titta på Systrar i jeans 2. Men jag blev besviken! Plus var vi trötta, så vi lade ner. Men Johanna sade att den blir bättre ju längre den går... Kanske. Men liksom, vart fan var den snygga 30-åringen som Bee skulle träffa i Turkiet? Och Leo är inte modell! Han målar själv. Suck..

Kira och jag sov tillsammans i bäddsoffan, och som vi gjorde det. Drog även High school musical 1 innan vi åkte hem idag. Mycket trevligt! Var en mycket lyckad kväll/natt.

Nu har jag ett antal timmars sömn att ta igen. Herregud.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0