Uppskattning

Blev hembjuden till en man igår på bussen mellan Tumba och tullinge. Trevligt, tänkte jag.
Mannen ifråga var väl en 75 år och hette Alfred. Alfred var lite törstig och lite torr i halsen, så han plockade upp en öppnad ölburk ur sin tygpåse och drack en slurk.
Vi hade mycket gemensamt. "Borta bra, men hemma bäst". Alfred förstod inte varför han hade lämnat sitt hem, det är ju så mycket bättre där. Precis som jag brukar tänka.
När jag skulle kliva av bussen reste han sig likt en gentleman och daskade till mig på rumpan.
Visst är det härligt med lite uppskattning i vardagen?


Fifty shades of obsessed

Efter att ha hört en del om Fifty shades of Grey tänkte jag att det kanske var dags att hänga med i svängen och ta tag i serien. Och det var hemskt. Kan en bok vara mer kvinnoförnedrande?! Inte ens de omtalade sexscenerna var tillfredställande med allt det där hängades i luften. Efter cirka 120 sidor funderade jag på att ge upp. Men jag fortsatte och fortsatte... Och sen? Jag var fast! Fått lite rädda-mani. Jag vill bara ta hand om Mr. Grey. Får göra detta genom Ana. Vad är det som har hänt mannen som på beskrivningen verkar vara världens vackraste? Spännande fortsättning.

You lucky bastard

Vintermånaderna har passerat och inte en människa har lyckats hålla sig borta från förkylningar, kräksjuka och dylikt, bortsett från en människa, och det är jag. Men nu! Nu när det börjar vända, då ger världen Malin en jävla förkylning.

Och inte kan man gå och sova heller... Inte när det är PSG-Barcelona på tv.


RSS 2.0