"Va, fan ska jag ta mig till...?"

...Haha, var tvungen att ha en textrad ur Stenis text. Han är en mycket fin människa.

Borde egentligen plugga, men jag orkar inte! Dessutom så klagar väl Ida om jag inte skriver snart. Ja, den lilla filuren är sjuk för tillfället, men är på bättringsvägen! För imorgon måste hon vara frisk. Vi ska ha lite Malin-Ida-time, precis som Seth och Ryan, bortsett från att vi inte bor in The O.C, har ett eget poolhus m.m. Men vadå, vi har HP-spelet! Haha.

Ja, fick ju klara mig utan Ida idag i skolan. Men Richard o jag ägde på teckenspråket. Ja, Richard gjorde fel på tavlan, men det gör inget, han är lika mkt värd ändå! Haha.
Samhällskunskapen- herregud. Ngt att bita i där! Men Kira o jag var smarta, och gettade till sist.
Idrott- Herregud. Hade orientering. Malin Dalsmyr orienterar inte. Men Kira, jag och Madde var ett mkt bra team! Men det är inget som hindrar mig från att vara fett nervös inför nästa vecka. Varför ska jag ut i skogen å leta efter oranga pappersbitar?! Säg åt mig att plocka svmap, jag gör det, men orientera? Nej tack.

Ikväll blir det bio med Fancy Face. Shrek den tredje. eller the third för att vara lite mer internationell, för alla utländska läsare som säkerligen sitter och läser min blogg.

"Nej, jag känner hungern i min mage. Han lagar så god mat min kompis Tage."
Japp, var en poet redan vid 13 års ålder. Eller var kanske 14? Aja.
Måste slå en pling till Fancy.
Pust å kran.

"Livet förändras var jag än går..."

... Nä, det har jag då inte märkt av.
Men i alla fall så, på lördag den 8 september är det dags för Håkan Hellström på Gröna Lund! Hur kul ska inte det bli på en skala?
Jättebra i alla fall, att jag är förkyld, och antagligen kommer att må ännu sämre av att legat ute halva natten. Men va fan, jag känner att mitt immunförsvar pallar det här.

Endast 2 dagar kvar på denna skolvecka, och känner att inget riktigt betungande väntar mig. Eller en liten komisk upplevelse kan ske på fredag 14.00, men det är inget som är säkert,får la se då.
Har varit duktig nu när jag kom hem, har läst mina 30 första sidor i High Fidelity, och skrivit upp alla ord jag ej gettade. Blev totalt 148 ord, i snitt 4,8 ord per sida. Måste säga att det är helt Ok, med tanke på att det finns ganska många ord på varje sida. =)

Snart bär det av till Tullingehallen för lite träning, borde kanske vara hemma och vila. Men pallar inte, vill träna.

Litet klagomål måste fan gå till Kent, Saga, Per och Inger: Kira och hennes x-röd har vunnit två dagar i rad, och lag gul har endast presterat två facking 3:e platser! Vad är det för skit? Skärpning på den fronten.

Måste också tacka Borkyrka/Salem tidningen. Fint att hänga ut oss sådär. Tack.

Pust å kran


RSS 2.0