Inget stopp!

Nu får det väl fan vara nog. Det är som att jag har någon som äter upp allt jag äter inifrån. Har varit konstant hungrig i två dagar nu, det spelar ingen roll hur mycket jag stoppar i mig! Inte okej. Igår till exempel åt jag två stora portioner glass, en glasstrut och en massa chokladpinnar typ två timmar efter jag satt i mig middag, och ändå vart jag inte mätt. Hur är det möjligt? Har nu precis ätit, och ser redan fram emot pizzan som jag ska äta tillsammans med pappa ikväll. Bara ca 4 timmar kvar.

Då man inte bryr sig och tips från MCD

Jag och Karin var på en Ted Gärdestgtadsmässa igår. Väldigt trevligt. Gillar när man får sjunga med i sköna låtar! Men det bästa var ändå barnkören som var på plats. Så härligt att se människor som tar i för kung och fosterland och inte bryr sig ett skit om hur det låter eller hur det ser ut när de knyter nävarna och får Tove Styrke att se kontrollerad ut. Det viktigaste är att man låter så mycket som möjligt. När försvinner detta? När nöjer man sig med att vara en i mängden och helst inte sticka ut alls? Och sedan kan man ju gå tillbaka till sig själv, hade jag tyckt det varit gulligt om någon i kören för de vuxna hade stått och hållt på sådär? Förmodligen hade jag funderat på vad det var för fel på denna människa... När är det man går från att vara oförstörd till någon som bryr sig om vad alla andra och man själv sysslar med?
 

Japp. P1 Dokumentär är min nya grej här. Att jag inte tidigare upptäckt hur underbart det är att lyssna på radio? Men i alla fall - Lyssna på Smittad och Det som inte dödar. Du kommer inte bli besviken! Mycket bra och intressant.

FÄÄÄRDIIIG!

Tentan skriven. Får verkligen hoppas att det gick vägen samt att de som ska rätta tentan tycker om risifrutti och smör. Råkade först köra in tentan i min tunnbrödrulle och sedan doppa den i risifrutti. Lite lagom fläckig och sådär lämnade jag in den vid halv tre. Var vid min sida, du gode tentagud.

För att skryta lite...

Min lillebror och hans band, All There Is, vann en musiktävling i Göteborg i helgen! Är så stolt! Tänk att fam. D kunde producera en musikalisk människa?!


Hur man beskriver ordet "Odla".

- Åh, okej! Ett annat ord för att plantera... Du ska plantera en blomma? Med ett annat ord. Inte så, utan det tredje ordet! Okej... Inte det. Men jag delar upp det! Det sista i ordet är något som Per Gessle brukar sjunga väldigt mycket?
- Per Gessle? Va?
- Nä, okej. Men den första delen av ordet då! Tänk dig den Grekiska mytologin... Zeus bror, fast inte Hades, den andra. Nej men Gud! Det är ju den nordiska mytologin! Vad heter han som har två korpar i den nordiska mytologin? Bror till Tor tror jag! Men okej... Eeeeh. Tänk det som är brunt och gott att äta!
- Choklad?
- Ja! Precis. Alla bokstäver är typ med! Nej, men det kanske var lite svårt... Hm... Men så här då! Vad är det samerna kan för sånggrej?
- Jojka?!
- Nej.. Det var fel... Men har du sett Sunes sommar?
- Ja..?
- Men när de är i resebutiken och Håkan sitter uppe på tidningsstället och ropar; Sune kolla! Också säger han: Joddeladdelitteho!
- Joddla!
- Ja! Men gud, det här kanske blev lite långsökt...
- Vi är fortfarande inne på ett annat ord för plantera alltså?
- Ja, men visst! Hm. Vi går tillbaka till den nordiska mytologin! Vad heter han som har två korpar?! Men okej..Vi tar sista delen igen. Om du inte kan texten i en låt så sjunger du...?
- Nananana?
- Nej, men det andra?!
- Lalalala?
- Ja!!
- Odla?!

Nu kör vi.

Japp. Nu går vi in i tentaveckan. På fredag kör vi! Känns stabilt att få den gjord. Om jag klarar den vill säga. Men det ska väl gå. Helgen har varit fin i alla fall! Inleddes med Johan Glans World Tour of Scandinavian. Väldigt roligt! Höll på att dö när han drog skämtet om symaskinskörkortet. Spännande vilka grejer man hade ångest för när man gick i skolan!

Senare på kvällen var jag och K på bio, tredje för den här veckan. Var sista Twilightfilmen som var i fokus. Den var väl okej ändå. Bättre än de tre senaste. Hyfsat nöjd med slutet.

Igår kväll, häng hos Marina med Jenny och Hanna. Så mycket bättre och Alias som var i fokus där. Man är ju för bra. Tre omgångar - tre vinster.

Även idag blev det en vinst mot Örnsköldsvik. 8-1. Jävligt stabilt.

 


Karma?

Det gäller att lämna blod när man kan om man ska komma upp i 100 lämningar. Anna och jag har laddat hela veckan för att få lite bra karma och lite mindre blod. Jag har knaprat järntabletter och Anna har käkat blodpudding. Vi har också laddat för att våga ta en present istället för att skriva upp sig i skämspärmen som jag kallar den.(pärmen som man kan skriva sin underskrift i för att skänka 30 kr till välgörenhet istället för att vara girig och ta en gåva. Pärmen som man skriver sitt förbannade namn i varje gång för att man inte vill verka vara en sämre människa än den före i kön).
 
Men vad hände? Vi kommer till blodcentralen 12.30 och ser att de stängde klockan 12. Så inte ens en bulle fick man!  Sedan när man kommer hem 30 minuter senare får jag ett mail från just blodcentralen där de meddelar för 10:e gången att jag ska komma på kontroll. Vad var det jag försökte göra?!

När ett kapitel avslutas

Eeeeh Näääeee... osså skulle jag bara vilja tacka för att ni följt utveckligen av jakten på Fotbollsgalan osså kan jag meddela att missionet är avklarat (för att skriva så som Mr. Zlatan Ibrahimovic skulle uttryckt det).
 
Ja, helt enkelt; Tv4play la upp avsnittet idag i rätt version som de uttryckte det (ja, jag skrev en fråga på Plays facebooksida).
 
Inga större överraskningar direkt. Mellberg fick det pris han skulle ha. Zlatan fick de pris han skulle ha. Kim fick pris, och han fick prata lite inför svenska folket. Tänker alltid att han ska inleda varje mening med "Hej, jag heter Kim Källström och jag kommer från Partille. Jag tycker om att spela fotboll." Till och med Isaksson fick ur sig ett par väl valda ord! Pia Sundhage (prisa den kvinnan) fick sjunga lite, och jävlar vilken röst människan har! Soran Ismail skämtade till det och fick till och med Zlatan att skratta! Kul! Massa klipp från Tysklands-matchen, ännu roligare!
 
Den stora frågan går väl dock till Freddie Ljungberg; Du meddelade att Thierry Henry passar bäst utan skägg. Hur blir det med Soran då?
 
Ikväll spelar Sverige sin första landskamp på Friends Arena. Jag är inte där. Jävligt tråkigt. Får fortfarande rysningar när jag tänker tillbaka på Kiev och att se landslaget spela nu får mig att åka tillbaka. Kan inte ens se matchen på TV, dock, detta har jag bett mamma spela in! Så den 19 december bänkar jag mig i TV-soffan för att se Sverige-England. Japp.

Glädjen som uppstår...

När man ser att TV4play lagt upp hela Fotbollsgalanavsnittet!
 
MEN här måste man tydligen vara snabb i svängarna... Nu har de plockat bort det igen. Jag som trodde att jag skulle kunna titta i lugn och ro ikväll... Men icke! Tillbaka på ruta 1 som Patrik Isaksson skulle sagt.

Paniken som uppstår...

NÄR MAN MISSAT FOTBOLLSGALAN OCH MÄRKER ATT DEN INTE LIGGER UPPE PÅ TV4play!!!!

Varför,varför bad jag inte familjen att spela in för?! Inte okej att ha missat. Inte alls! Får hoppas på att de lägger upp hela imorgon...


När man inte har barn.

Ibland är jag ganska glad över att jag inte har några barn. Speciellt på natten. Vaknade inatt av att grannens minsta unge hade ett totalt skrikmaraton. Ungen var riktigt förbannad. Också hör man pappan genom den allt för lyhörda väggen; GE DIG NU, snälla...

Jag tror barnet tystnade, eller så var det bara jag som somnade om. Nöjd över att jag inte skulle behöva bekymra mig om att gå upp för att ta hand om någon liten varelse.


Klart man hänger med.

Japp. Nu har jag testat att använda mig av Skype för första gången i mitt liv. Jag tycker det är viktigt att försöka hänga med i utvecklingen och ha lite koll på det tekniska. Måste säga att det får ett ganska bra betyg..
 
Skype: 4/5 Toasters.

Nöden har sina begränsningar

En tjej på drygt sex år går in på toaletten bredvid bassängen på iksu. Hon kommer snabbt ut igen och säger högt och tydligt till sin mamma som simmar: mamma, jag vågar inte bajsa ensam här!

Inte fan blir det lättare när du blir äldre, vännen! Då är det inte sällskap inne på toaletten som saknas utan snarare sällskapet utanför toaletten som stressar.


Single Laidies

Funderar lite på när jag ska komma till det stadiet där jag kan vara med om något överväldigande eller bara lite kul, utan att göra en stor grej av det. Får väl vänta lite med det iaf. Min nya grej har blivit dansen till "Single laidies". Har ni sett Beyonce dansa?! (Marina, du behöver inte svara). Eller nästan ännu bättre, när Chris Colfer från Glee gör det! Herregud. Tror dock att jag måste stoppa mig själv från att försöka lära mig dansen... Det kan inte sluta bra.

RSS 2.0