.

"En bokälskare går aldrig till sängs ensam."

-Okänd


Mycket bra sagt av denne någon. Själv ska jag nu gå och lägga mig tillsammans med Harry.


Last day

Var sista dagen idag tillsammans med "mina ungar". Det var inte så jobbigt att lämna dem som jag trodde det skulle vara. Visserligen beror det väl mest på att jag faktiskt ska träffa dem igen på lördag when its wedding time! Ska bli riktigt roligt faktiskt, har aldrig varit på ett riktigt bröllop! Alltid kul med nya erfarenheter!


Kanske för att han är 10 år?


"Jag hittade kärleken i Köpenhamn".
Sanne, 33: Danskarna känns så glada och bekymmersfria.


-
Från Aftonbladet.se




(Inte förrän man klickar på artikeln framgår det att det är en vuxen man Sanne har träffat.)


Eeh, Jonas Gardell?



A: Vet du vad en bög är för något?
E: Ja, det vet jag faktiskt. Det är någon som är kort och konstig.


Approved to British standards

Sami och E.J blir fasttagna för fortkörning.

"Polisen: I have waited all day for someone like you.
E.J: Well, I came as fast as I could."


Qlibbits, jag menar Quidditchs regler.

"Slutligen finns det sölare som iförda haklapp jagar en flygande gul, halvtransparent massa som kallas för klicken (marmelad även här). Den som fångar klicken får miljoners miljardes poäng och vinner matchen. Detta är en väldigt korkad regel eftersom den gör  alla andra moment i spelet meningslösa; å andra sidan är den väldigt användbar ur litterär synvinkel, eftersom den tillåter ett hastigt, dramatiskt slut närhelst berättandet börjar bli för segt."

- Ur "Barry Trotter den skamlösa parodin


Tack, men nej tack.

Days har bjudit på mycket i sina dagar. Vissa saker vill man ser mer än andra. Johns bara överkropp och när han kysser(?) Doc är saker man kan klara sig utan. Men herregud. Om jag ska behöva se Phillip och Shawn fulla igen så vet jag inte vart jag tar vägen. Visserligen var det ju en aning kul ibland...

Shawn: What can you possible miss in life?
Phillip: Me...? I miss my left leg.


Finns vackra människor överallt, men inte i...Indien?

Om de inte tar hänsyn till befolkningsantalet borde USA komma betydligt längre ned på listan - amerikaner är inte på långa vägar lika snygga som oss svenskar om man nu talar generellt. Solbruna, vältränade australienare med sina surfingbrädor kan jag förstå att folk sätter högt upp, men Indien? Indier äcklar mig faktiskt, och Kanada förtjänar en plats högre upp på listan. Det finns snygga människor från alla länder, men hur omvärdlden sedan ser på landet, och hur stereotyperna ser ut är däremot en annan sak.

- En persons kommentar efter att
Aftonbladet publicerat en lista
efter vart världens snyggaste människor bor.


Hårt satsande.

Lekte kurragömma idag med barnen. Gick in stenhårt, dock en aning svårt att utföra denna lek när C inte förstår att den går ut på att man ska vara tyst och INTE avslöja vart alla är. Mitt satsande resulterade i lite kroppsskador. Likt John Black pressade jag mig in i ett stort bildäck och låg där som ett U. Det hade ju funkat för E så varför ej för mig? Blev dock en aning svårigheter när jag skulle ta mig ut. Höfterna ville inte ut lika mycket som jag, så jag var en aning fast. Greps nästan av panik, men John Black tvekar aldrig i en nödsituation, så det var bara till att ta i allt vad man kunde och pressa sig ut. Lite skador, vad gör det när man är mitt uppe i en lek?

Kurragömma är förövrigt en underskattad lek. Mycket rolig. Tänk vad kul om man skulle samla ihop värsta gänget och leka det på en jättestor yta? Typ hela Tullinge? Mäkta kul.

Intensiv vecka

Äntligen är denna vecka slut! Jobbar visserligen imorgon med, men det är en annan sak. Har väl jobbat ungefär strax över 50 timmar sedan i måndags med uppstigningar innan klockan 6! Malin Dalsmyr kliver ej upp så tidigt.

Men gud. Nu är det klart. Om cirka en månad och ett par dagar beger jag mig till norrare breddgrader för att inleda mitt liv som psykologstuderande! Hur coolt låter inte detta på en skala?! Platsen är fixad. Boende är fixat. Nu är det bara att jag ska bli fixad. Har dock ej så mycket ångest än. Men det kommer. Var ett par jobbiga minuter i måndags. När jag hörde på radion att svarsbeskeden hade börjat komma in på studera.nu fick jag panik. Tänk om jag inte kommit in? Om jag känner mig själv rätt hade den besvikelsen varit grym. Sedan när jag väl såg att jag var antagen fick jag ångest över det. Vad fan ska jag dit och göra? Men nu när boendet blev fixat med så känns det bättre. Men det kommer att bli jobbigt. Det kommer det. Lämna "mina barn", mamma, pappa, Johan, Marie, innebandyn och mina kompisar, mina vänner (jag vill starta ett band med er).

Och vad nu då?

Sitter hemma i Belles och Mickes lägenhet och arbetar mig uppåt i min karriärstege som kattvakt. Har givit mig befodran ett antal gånger, där ligger Simsgubbarna i lä. Har ju också, som ni märker, fått igång datorn. Teknikpoäng till mig! Får dock ej igång ljudet, så det blir la ingen Spotify i veckan. Mina tekniska kunskaper räckte dock till att få igång radion, så lite musik får jag ändå i form av Favorit. En mycket fin radiokanal. Känns dock lite tomt här utan Belle... Men jag har ju katterna!

Väntar på att VM-finalen ska starta. Egentligen vill jag ej att den ska göra det. Sedan är allt slut. En månad har bara rullat iväg sådär. Inte helt okej. Kommer att bli så tomt. Visst, Allsvenskan sätter igång, vilket är kul. Men där finns ingen Diego Forlán...

Fy fan. Ska kliva upp vid 6 tiden imorgon. Varför tackar jag ja till allting?! Ska arbeta på ett dagis i Fittja hela nästa vecka. "Tänk på pengarna. Tänk på pengarna." Får ha det som ett mantra i huvudet hela veckan så kanske det går.

Jaså, Aha.

Trodde att alla invånare i Salem hade superminne, eftersom de aldrig någonsin har kollat upp ett telefonnummer innan de har ringt. Har funderat på ifall de har haft en inbyggd telefonbok i huvudet. Men icke. Idag sneglade Mimi faktiskt flera gånger på en lapp med ett nummer innan hon ringde upp sjukhusets reception och fick prata med en sköterska som var väldigt lätt på foten när det gällde att lämna ut information förövrigt. Intressant.

Warum, Warum?

Varför var Spanien tvungna att börja spela bra fotboll nu helt plötsligt? Varför just ikväll? Bara för att den där jävla bläckfisken Paul skulle få rätt?

Nu kommer mina favoritlag Tyskland och Uruguay mötas i bronsmatchen istället. Vilka ska då vinna?

På söndag klockan 20.30 kommer jag personligen tillhöra en av folket i Holland.

Soon

Tror en viss liten nervositet har börjat infinna sig i MCD:s liv. Har nu drömt två ggr inom loppet av tre nätter att jag har fått beskedet om universitetsintagningen. I första drömmen var jag 25:e reserv på mitt första handsval och kom in på mitt andra. Usch, den besvikelsen när jag såg det var inte kul. Men å andra sidan var jag i drömmen ändå ganska nöjd över mitt andra val. I andra drömmen snubblade jag precis på målsnöret och var 1:a reserv. Vet faktiskt ej vad som är värst? Visserligen är ju chansen ganska stor att man kommer in om man står som första reserv, men ändå. Skulle vara lite extra ångest i onödan. Men det är ju verkligen skönt att jag blir förberedd på både de ena och andra genom nattliga upptäckter. Kanske blir lättare att handskas med det i verkligheten då?

Bra där.

"Att tänka är lätt, att göra är svårt, att göra som man har tänkt är det svåraste av allt"

-Goethe (fritt översatt av Stefan Holm)


Den nakna sanningen

C och jag går förbi en man i 30 års åldern som sitter ute i bara kalsonger och solar.

C: Han är nakenfis! TITTA, Malin! Han är nakenfis!

Alltid lika underbar.


RSS 2.0