Nyårsafton

I fall det stämmer att nästkommande år blir som man firar Nyår, är jag glad att jag gör det med dig.

Vi har i alla fall varandra.


Gott Nytt år på er allihopa där ute.

Fancy face

Du är mitt syre, du är min luft.
Utan dig skulle jag fan ha det tufft.
Även när jag känner mig som mest övergiven,
vet jag att du är där och är lika efterbliven.
Med dig skulle jag gå till all världens Teknikmagasin.
Nu lämnar jag resten till fantasin.

30 december

Hej allihopa!
Nu kanske ni tror att jag ska berätta något intressant. Men det ska jag inte. Det är det som är det bästa med mitt liv. Jag kan ligga i sängen, sitta vid matbordet, eller framför tv:n och det är alltid samma liv.

Okej, även om det är delvis sant, så var det lite parodi på blondinbella. Har faktiskt låtit bli att göra det innan, mest för att jag har låtit henne vara. Men Belle visade mig hennes TV-dagbok. Ja. Haha, tror fan att jag också ska skaffa mig en sådan.
"Jaha, hej. Nu ska ni få följa med mig in på Konsum när jag handlar. Jag har skrivit en lapp med alla varor som jag ska handla,så att jag slipper vara här längre än vad jag behöver. Sedan har Isabell varit här och rekat att alla varor finns inne innan jag kom hit. De flesta människor brukar ha Arlas mjölk hemma. Men jag tycker att det är lite tråkigt att vara som alla andra, så därför köper jag detta billigare märke från Tyskland.  Ja, nu står vi här i godishyllan. Det du ska tänka på när du väljer godis är att det verkligen känns rätt direkt. Bara för att det ser snyggt ut i godishyllan på Konsum, betyder det inte att det behöver se bra ut hemma oss dig, i din hylla. Det var allt för mig."

Det skulle göra succe direkt.

Imorgon är det Nyårsafton. Årets absolut roligaste dag. Det känns som att denna dag förföljer mig. Kommer tillbaka år efter år. Lider möjligtvis av förföljelsemani?

Nära-döden-upplevelse

Större delen av helgen har spenderats hemma hos Kira. Vi hade det sedvanliga Harry-maratonet. Okej, var andra gången för min del, men men! Kollade på alla Harry filmerna, åt alldeles för mycket, och sov alldeles för lite. Men jag klarade det! Tror det bara var Sanna och jag som gjorde det, vet ej om Vicke dog till lite där ett tag. Annars så var vi tre. Kira och Ida, sorry, men ni får komma igen nästa år. Men Kira får i alla fall priset för bästa responderare och Ida kan få för värsta hostare. Jag skulle också kunna få pris för den som pratar mest med TV:n, eller instämmer med vad som sägs. Är inte meningen, eller med flit, men det blir så.
Fick träffa Lacki också! En fin liten hund! Vi hade fina lekar på morgonen när de andra sov. Haha.

När jag kom hem höll jag på att få ett våffeljärn i huvudet. Jag skulle värma mat i mikron, också skulle jag plocka ur det där plastskyddet man ska ha över tallriken, så att det inte skvätter överallt, så när jag öppnar skåpet, hade NÅGON lämnat våffeljärnet liiite för långt ut på hyllan. Så går det som i slowmotion, sådär som på film. Jag känner att den är på väg, men vågar inte titta upp. Jävla tur att man har snabba reflexer och hann undan. Dock, så ville jag ändå försöka rädda våffeljärnet så jag sträcker fram armarna för att försöka fånga det, gick väl sådär. Resluterade i ett skrapsår på handleden och ett trasigt våffeljärn. Men, jag slapp hjärnskakning i alla fall.

Bra att det gick bra med min plan att uppdatera ofta i alla fall.

Kira, min älskade vän, du är grym på att köra bil, och på mkt mer.


Dansband

Har hittat en ny underbar musikkategori. Dansbandsmusik äger! Så himla trevligt! Texter som inte handlar om någonting med en massa nödrim och härlig musik till! Väldigt trevligt! Blir ju inte sämre när Henrik i Scotts sjunger... Shiit! Den killen har det.
Kollade på lördagens final av dansbandskampen idag. Jättebra att jag satt och var nervös, även fast jag visste klart och tydligt att Larz Kristerz skulle vinna. Men det var fint! Diggade deras låt "Carina" och Scotts låt "Hon är oslagbar" var också mkt fin!

Skulle jag skapa ett dansband, skulle det heta "Dalsmyrz", hur coolt är inte det på en skala?

Tack gode Gud...

Att du bara sände en son hit till jorden. Jag hade fan inte klarat av att ha jul en gång till! JAG HATAR att slå in julklappar! Så jävla irriterande! Man sitter där och så tar man alldeles för mycket papper, så allt skrynklar ihop sig, sen så hör man det dära härliga kriiieesch, så spricker pappret i kanten! Så märker man att man klippte bort för mycket papper, när det från början var för mycket, så syns halva julklappen! Ja, så får man tejpa på mer papper i efterhand. Tack för att det finns tejp!
Det enda jag lärde mig när jag stod och slog in julklappar på SIBA var att allt kan lösa sig. Lite mer papper och lite mer tejp, så har man sedan en fult inslagen julklapp.

Nu kommer jag att vara irriterad hela kvällen. Jaha, Nu nös jag över hela tangentbordet med. Kul.

4:e Advent

Shit, det är snart julafton! Fortfarande ingen julstämning, men jag är laddad inför att se vad jag får i julklapp i alla fall! Spännande!
Köpte klart alla mina julklappar idag i alla fall. Vet inte om mina klappisar blev så spännande, men men. Huvudsaken är att mina blir det. Haha, nej men de får väl vara glada att det får ngt såhär i finanskrisen.

Varför går dagarna så fort när man har lov? Kom hem vid halv 5 typ, och nu har bara en massa tid gått. Visserligen så fastnade jag framför TV:n... Är ju Gossip Girl, Sporten och Parlamentet, och sen så hade jag ju ett inspelat avsnitt av Private Practice.. Och sen var det en dokumentär om 3 människor som led av dysmorfobi. Ett tvångssyndrom som gör att man blir besatt av sin kropp och tror att man är ful och grejer. Herregud, en kille där hade varit typ helt borta från allt socialt umgänge i 18 år pga detta! Och en tjej har opererat näsan typ 7-8 ggr, och hon var inte gammal.  Var väldigt intressant, men hemskt att se 3 personer som det inte alls var ngt fel på, lida av sitt utseende så mkt! Tänk att sitta och kolla på sig själv i 10 timmar i sträck och bara komma fram till hur ful man är, att andra mår illa av att se en?
Visst, man är väl inte nöjd med sitt utseende dygnet runt, men att hela ens liv ska kresta kring det...

Julen är här...

Eller jullovet är det i alla fall! Tack och lov. Förhoppningsvis får man väl lite tid att vila, även om det ej blir mycket. Denna termin har väl varit helt Ok måste jag säga. Skulle väl ej ta i som Bettat och säga att det varit en av TG:s bästa, men men. Endast en termin kvar nu! Yey! Det kommer att bli läskigt som fan att allt inte kommer att vara som vanligt, men ändå mycket spännande!

Nu tänkte jag städa mitt rum lite. Sätta på lite julmusik och försöka få in lite julstämning i alla fall. Något svårt när det är alldeles grått ute. Vart fan är snön undrar, jag som människa med en förstulen blick.

Ska väl försöka uppdatera lite bättre de kommande veckorna.

Utmanad

Reglerna är: Publicera reglerna på din blogg. Svara på 8-sakerna. Meddela de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram:

1. Greys anatomy
2. Gossip Girl
3. O.C
4. Dawsons Creek
5. Days of our lives
6. Dirty Sexy Money
7. Vänner
8. Trevliga djurprogram på typ Animal Planet eller Viasat Nature

8 saker jag gjorde igår:
1. Tränade innebandy
2. Tittade på Grey´s anatomy
3. Åt tårta hos Ida
4. Gjorde rättskunskapsprov
5. Pluggade
6. Åt
7. Sov
8. Gick på toaletten


8 saker jag ser fram emot:

1. Att gå och sova
2. Jullov
3. Umeå
4. Studenten
5.  Mina julklappar
6. VM 2010
7. Att få spela Blockwars efter jag är klar med detta
8. Gå och sova igen. Kan aldrig bli för mycket.

8 favoritrestauranger:

1. Kungshallarna
2. Kebabrestaurangen på Söder, där jag och F var.
3. Där tog det slut, äter aldrig på restaurang.

8 saker på min önskelista:

1. Greys anatomy säsong 3
2 Greys anatomy säsong 4
3. Skärgårdsdoktornboxen
4. Nya hörlurar till MP3n
5. Kate Havneviks skiva
6. Kendall Paynes skiva
7. Prenumation på Offside
8. Sömn

Utmanar: Inga.


9 december

Bara för att det är Lillefots födelsedag idag!


Kanske får du sova i ett fotspår som passar dig nu. Och kanske når du upp till trädstjärnorna. Vad vet jag. Men 18 år är du nu i alla fall! GRATTIS!

Isabell C

Bara för att du är min vän.

Köa och Köa?

Vad är det för fel med att köpa bok på vanligt sätt? Köpa bok och köpa bok.
Okej, det räcker, ni fattar. Haha.
Igår, eller  igår natt är det fan för min del, så begav sig jag, Kira, Sanna, Ida och Viktor oss in till Gamla Stan, Västerlånggatan och kön utanför SF-bokhandeln. Var fett laddad först, men sen när vi kom dit och såg att det redan var relativt mkt folk där så sjönk det lite. Sedan skulle det regna! Regna när man sitter där. Kul. Framåt småtimmarna var vi relativt ganska mkt trötta på det. Så när folk ställde sig i kön ordentligt passade vi på att driva lite med folk. Haha. Kanske mest drev med oss själva, men det var i alla fall kul.
På hemvägen bestämde vi oss för att det fick vara sista gången. I alla fall så här i vintertid. Men nu har jag min bok i alla fall. Ska bli kul att läsa efter mitt lilla Systrar i  Jeans marathon. kanske tar den efter tvåan? Möjligtvis.

Blev 4 timmars sömn. Jag kommer sova fint inatt.

Tisdag.

Idag är det tisdag. Tiden närmar sig måndag alldeles för fort. Det känns inte som att jag har gjort någonting! Men när jag tänker efter så har jag väl det... Lite i alla fall. Även om det är skitmycket kvar! Men får la kämpa på och slutföra så mycket som möjligt.

Fältstudierapporten är klar. Skulle egentligen har blivit slutförd igår, men vi fann det roligare att sitta och prata om lite djupare saker än om hur man skriver en rapport. Så gänget bestående av Ida, Kira och Sanna anföll mitt hem idag med. Herregud. Tre hela dagar förra veckan, igår och sen idag med! Inte nog med det, jag ska stå ut med dem imorgon IGEN, en hel natt! Haha, herregud.
Men jag älskar er. Även fast ni mobbar mig för att jag har lite talproblem i form av stamningar och konstiga ordval. Och för att jag ville döda er med lampan.

Imorgon natt är det dags för köning igen! Vi ska köa till boken "The tales of beedles the Bard". Jag blev helt plötsligt väldigt laddad. Det har ju med Harry att göra. Yes!

Kira- Jag tog de sista pepparkaksbitarna. Och som jag gjorde det, som jag aldrig gjort det förr.

RSS 2.0