Följa Jo..Hedwig?

Hed och jag kom på en ny lek idag, följa Hedwig. Hon fick helt bestämma vart vi skulle gå. Hon ledde upp mig i skogen, och ja. Det vore ju trevligt om hon hade valt vägar som passat tvåbenta varelser också! Herregud, fick krypa under grenar, och hoppa över stenar. Sedan när man väl kommit över hindret, då skulle hon tillbaka samma väg! Rolig figur det där.


Kompis, det går bra nu

Trodde inte att jag skulle trivas med den här friheten som det innebär att inte plugga eller jobba på heltid. Trodde jag skulle klättra på väggarna. Visst, har väl lite ångest ibland över att jag inte uträttar något. Men samtidigt börjar jag lära mig att man inte behöver göra saker varje dag för att göra världen till en bättre plats. Det räcker om jag fixar det till mig själv, och möjligtvis Hedwig. Inte för att jag inte vill börja plugga, för det vill jag. Längtar till nästa höst, för jag är inte skoltrött heller. Gillar att lära mig nya saker. Och även om det skulle visa sig att jag inte kommer in på det jag vill, så löser det sig. Jag har en bra plan B också, även en C,D,E osv. Så det löser sig. Folk brukar ju säga att det är svårt att börja plugga efter att man har jobbat, eftersom man inte kan tänka sig att leva utan pengarna. För mig blir inte detta heller något problem, eftersom jag inte tjänar tillräckligt bra.

Så nu tänker jag bara fortsätta njuta av det här året. Fortsätta att titta på TV,gå ut med Hedwig och arbeta ibland. Det räcker fint för mig. Just nu i alla fall.

Shape of my heart

Sitter här och lyssnar på BSB och tar det allmänt chill. Kan ju låtsas att jag laddar inför matchen ikväll. Men är  redan ganska laddad faktiskt. Ska bli kul. Testade precis en ny chokladsort, tycker att man ska få unna sig ngt sådant när man handlar åt familjen. Var ngn mjölkchoklad med kexbollar som var doppade i ngn karamellgrej. Var ganska god faktiskt, dock lite hård, fick använda tänderna ordentligt för att få det att gå ihop!

Men det är inte choklad man ska prata om en dag som denna, nej,det är ju faktiskt en viss person som fyller år idag! Och inte vem som helst,utan vår nya superbloggare Kenneth! GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN! =D Tycker att alla som läser detta (alla 2) kan gå in på K:s blogg och gratta honom lite.

http://kennethharblogg.blogg.se

Antar att denna länk inte fungerar, men ni fattar vinken!

Bad day

It can only get better, som Amy Diamond skulle ha sagt.


Ibland undrar jag vad jag skulle göra utan dig. Det är som att leta efter ett speciellt sandkorn på en flera kilometer lång strand. Men jag lyckades och jag hittade dig. Det tackar jag för varje dag och har gjort de senaste åren. <3


10 minuter

10 minuter kvar tills Days börjar. Igår hade de ett litet specialavsnitt, för att fira 40 år! En massa fina tillbakablickar. Det som är sorgligt när de byter skådisar är ju att man inte får se gamla klipp. Till exempel med Shawn och Belle! Sorgligt.

Bara 8 minuter kvar. Ska gå in och kolla på Alices family tree.

Goodbye, Henrik Larsson

Henrik Larsson har bestämt sig. Den 1 november spelar han sin sista match på toppnivå. Allsvenskans nivå kan ju diskuteras, när en människa som är 38 år kan komma in och dominera. Men det är en annan sak. Och Henrik Larsson är ju Henrik Larsson. Han är den fotbollsspelare som har påverkat mig mest under mitt 19 åriga liv. Zlatan är på god väg att nå dit, men än är det en bit kvar.

Tack för allt du har gjort för svensk fotboll på planen Henke, så får man hoppas att du fortsätter påverka utanför planen.

Old Times och Nya tider

Kollade igenom min gamla Fame Factory- låda idag. Med alla autografer, affischer, tidningsurklipp, vantarna som har legat i A:s bil. Herregud. vad sentimental man blir! Idol får ursäkta, men det kommer aldrig slå FF. Idol kanske har tagit fram ett par bättre artister och ja, de har väl en aning snyggare jurygrupp. Jag menar inget ont mot dig Stewart Ward, inget alls. Men Andreas är väl en aning hetare. Dock finns inte känslan där. Känslan finns nere på skolan i Skara och i veckofinalerna i Olssons Lada, så är det bara.

Och nästa vecka sätter Dansbandskampen igång! Yes! De visade ngt sorts prgram med klipp från förra årets om gång. Vilka grejer! Scotts och Bengt Hennings va, hur bra får det bli?
Highlights får en ny chans i denna omgång. Jag tror de tar det. Andreas Wistrand visar vart skåpet ska stå.

Roliga Du

Johan Glans och David Batra i all ära, men Parlamentets humorist idag var personen som satt i pubilken som skrattade ihjäl sig så fort någon öppnade munnen. Den personen visste allt hur man använde magen så att skrattet verkligen kom igenom rutan. Eller så var det bara för att denna person skrattade när ingen annan gjorde det?

Ingenting är omöjligt

En mening som vår käre vän Gunde Svan yttrade ett antal gånger för ett par år sedan. Idag behöver vi verkligen tänka så igen. Hoppas på mirakel. Vi har fortfarande en mikroskopisk chans, om man ska uttrycka sig som sportjournalisterna, att ta oss till VM nästa sommar. Jag har haft nedräkning till detta event sedan det var över 600 dagar kvar. Visst det blir fortfarande ett VM, men inte alls på samma sätt om inte Sverige är där.

Ikväll är jag till hälften maltes. De måste ta poäng mot Portugal annars är det kört för vår del. Att detta skulle ske är näst intill omöjligt. Men inte helt. Jag litar på er Malta, precis som jag gör varje år i Eurovision. Ni sviker oss aldrig. Gör inte det ikväll heller.

Och Sverige, vinn ikväll. För precis som Lagerbäck sa, kommer ni aldrig förlåta er själva om ni förlorar och Malta faktiskt lyckas ta poäng.

Near.Far. Wherever you are.

När jag sprang de där 20 metrarna från bilen till din dörr förstod jag på riktigt. Jag förstod att vi faktiskt kanske inte skulle träffas på 6 månader. Då kom tårarna. Sedan när du kom till dörren och frågade vad det var för jävla mössa jag hade på mig och skrattade, då gick det över. Kramen. Den sista kramen. Då gick det inte längre. Det fanns inget stopp.

Vem kan segla för utan vind?
Vem kan ro utan åror?
Vem kan skiljas från vännen sin, utan att fäll tårar?

Jag kan segla för utan vind.
Jag kan ro utan åror.
Men ej skiljas från vännen sin, utan att fälla tårar.

6 månader är en lång tid att vara borta från en människa man har blivit van med att träffa ett antal gånger i veckan. På de senaste tre åren har vi varit borta i från varandra i max ett par veckor i sträck.


Jag kommer att sakna er båda otroligt mycket. Men jag är här som vanligt när ni återvänder.


Broken

Haha. Men bara för att man kommer hem behöver ju inte allt få som det ska. Jag hade ställt min kära vän Cykeln på ett olämpligt ställe tyckte mamma. Och jag hade låst fast den i Maries cykel med mitt lås, vilket hon fann olämpligt. Nu kan vi inte flytta cykeln och Marie kan inte heller få tag på sin, eftersom mitt blåa lås gav upp idag. Hela låssgrejen satte sig på nyckeln, medan själva låset satt kvar. Och det går inte att få bort. Fam. D har inte heller några verktyg för att lösa denna situation. Komiskt. Hahaha.

117 dagar

I fredags flyttade jag hem efter att ha spenderat 117 dagar som ofrivillig Södertäljebo. 117 fucking dagar.Det är en lång tid, mina vänner! Men nu är jag tillbaka i mitt rum. Ett eget rum. Får sova själv. Tack. Nu tänker jag inte åka någonstans på ett tag. Delvis för att det kräver pengar, men sådant behöver man inte säga högt.


Cliffs of dover

Är uppe med tuppen idag. Tvättar. Fint. Men det var värt att gå upp klockan 08.00 idag. För vet ni vad? Imorgon flyttar jag hem. Lägenheten hemma har inte brunnit ner och det ser ut som att jag kommer hem. Underbart! Tullinge here I come!!!

Jag mår bättre som människa idag med, trots att jag tränade igår. Hade ju ändå vägarna förbi hallen, så varför inte? Pallar inte att inte träna. Lever ju för det där i princip nu för tiden. Hur i helvete ska jag klara mig utan detta nästa år? Jag vet att jag kan börja spela i ett nytt lag, men det kommer inte att bli samma sak...

Herregud. Har blivit lite halvt besatt av Guitar Hero nu. Spelade i typ 2 timmar igår. Fingrarna var iskalla tillslut, men jag kunde inte sluta. Tänkt om jag kunde lägga ner så mycket tid på något vettigt istället? Som att plugga körkortsteori? Eller någonting! Försöker intala mig själv att det kommer bli bättre nästa vecka. Dock har jag kollat igenom Tv-tidningen, och det finns ju så mkt att kolla på, sen när alla kanaler finns i min Tv. Undrar om vi har nya SF-kanalen?

Störd.

46 minuter kvar tills Days börjar.

RSS 2.0