"NEEEJ"

Höll på att skrämmas ihjäl av en påfågel igår. Det var läskigt. Riktigt läskigt. Den kom från ingenstans. Precis som i "Rädda Willy".

Idag har Malin badat. Malin gillar egentligen inte att bada. Förstår inte riktigt varför man utsätter sig för detta? Det är kallt och solkrämen som man precis smörjt in försvinner, vilket leder till en förjävla obekväm solbränna som man måste leva med. Men om man ska se det från den ljusa sidan så kan det vara riktigt mysigt i rätt sällskap.

1 månad.

Den första månaden av tre har gått av mitt lilla Spotifyprojekt. Som det ser ut nu är det faktiskt lite skillnad i antal gånger som låtarna spelas!

Topplistan presenteras här:
1. Viva la vida, Coldplay. Spelad 6 ggr. (Grabbarna i Coldplay vet tydligen hur de ska trycka sig fram överallt.)
2. Psalm 769 Gud i dina händer. Spelad 5 ggr (Ja, här har ju Gud ett finger med i spelet. Kanske för att påminna mig om det förbannade Bibelläsandet?)
3. Lola, Anders Fernette. Spelad 4 ggr.
3. Blah, Blah, Blah, Say hi to your mum. Spelad 4 ggr.
3. Be mine, Robyn. Spelad 4 ggr.
3. A lack of color, Death cab. Spelad 4 ggr.
3. Feelgood, Ola. Spelad 4 ggr.
3. It must have been love, Roxette. Spelad 4 ggr.
3. Spanska stövlar, Mikael Wiehe och Ebba Forsberg. Spelad 4 ggr.
3. Whats in it for me, Amy Diamond. Spelad 4 ggr.
3. Dont cry your heart out, Amy Diamond. Spelad 4 ggr.
3. It can only get better, Amy Diamond. Spelad 4 ggr.
3. Survivor, Destinys child. Spelad 4 ggr.
3. Hide and seek, Imogen Heap. Spelad 4 ggr.
3. Up where we belong, Joe Cocker och Jennifer Warnes. Spelad 4 ggr.
3. If you seek Amy, Britney Spears. Spelad 4 ggr.
3. Do they know its Christmas, Band Aid 20. Spelad 4 ggr.
3. Visa vid vindens ängar, Håkan Hellström. Spelad 4 ggr.

Som vi ser är det ju en hel del som spelats 4 gånger. Lite intressant är ju att Amy Diamond har lyckats få in 2 låtar i toppstriden. Är kanske som min syster sa, att hon har betalat för att hennes låtar ska komma ofta? Möjligtvis att det är så att jag är den enda människa som har Amy i någon lista...

Hur ser det då ut i Bottenstriden? Ja, efter 1 månads dokumenterande finns det fortfarande låtar som ej har fått spelats. Exempel på detta:

- Lemon Tree, Fools Garden. ( Låten som har givit listan dess namn har inte fått spelats än!)
- Bara dårar rusar in, Håkan Hellström. ( En av mina avsoluta Håkan- låtar... Synd.)
- Halelujha, Jeff Buckley. (Också väldigt synd.)
- Dancing on my own, Robyn.
- Bellas Lullaby, Twilight Orchestra.
- Hjärteblod, Raubtier.
- Thank you, Amy Diamond.
- Welcome to the city, Amy Diamond.
- If I let you go, Westlife.

Japp. Där var ett par förslag på låtar som ej spelats än. Intressant att Amy har med två låtar här med.  Ja, spännande fortsättning. Rapporterar igen om en månad.


Äntligen!

Djurgården har spelat tre matcher under en ganska kort tidsperiod. 9 poäng och 9 mål framåt. Vad hände där? Glädjande formtopp.


Något mer som är utav lite mer personlig glädje är att jag äntligen tog mig i kragen och mailade SL för att fråga hur det kommer sig att Stockholms läns bussar har de nummer de har. Detta är något jag har funderat över i cirka tre år och nu har jag alltså fått svar. Gud, känns som en sten släppts från mitt bröst. Härligt.

The return of Harry Potter.

Nu mina vänner, nu är tiden inne. Jag ska återigen kasta mig in i den magiska världen tillsammans med min gode vän Harry Potter. Skratt, gråt, spänning och irritation är det som nu väntar mig i 7 böcker. KUL, säger jag och avslutar detta inlägg.

När matlistan inte känns helt rätt..

"- Jag skulle egentligen ha köpt en kycklinglever, men det blir en platta öl istället."


Madeleine F.J


Ja, nu kan det hända att det är efter midnatt,
men jag vill ändå passa på att gratta en riktig vänskatt.
Madeleine har nu 21 år fyllt,
och detta blogginlägg får räknas som en presentskylt.
Allas vår vän Madde är alltid snäll,
och på kort agerar hon som en riktig Top Model.
Imorgon ska vi dig ut och fira,
kanske vi kan få i dig en och annan bira?
Okej, ett grattis är vad jag försöker få ut,
och här kommer det så detta rimmande kan få ett slut:

Grattis!!!


"Det är ingen annan som vill prata med dig"

Jaha, Malin, vad har du gjort idag? Jo, jag skulle säga att Malin har suttit i telefon, med blandade resultat. Det här förbannade ringadet för demojobbet tar all energi! Kan det inte vara något som fungerar någon gång? Nej, krångla till det bara, gör det. Också ringer man Tele2. Först måste man klicka 40 gånger för att ens kunna få tag i någon som man tror är den rätta människan. För att sedan vänta och vänta. Så när man kommer fram, ja men då hörrni, då har man valt fel på en av dessa tryckningar, "detta kan inte jag hjälpa till med, jag kopplar vidare dig". Jag hoppas ju då, naiv som jag är, att killen direkt ska koppla mig rätt. Men nej, då blir man kopplad till en ny tryckningssession. Uppenbarligen visste jag ju inte första gången vad jag skulle välja, men vi gör ett nytt försök. Yes, då kom man rätt. Men satan i gatan, "systemet har haverat, kan du ringa upp om en timme?" Jaha. Men i alla fall så har jag nu skaffat mig något tilläggspaket, 3000 fria sms i månaden. Det kanske får ner mina mobilräkningar lite. Fint.

Burned

Hängde i Hagaparken med Ida idag. Det blåste. Ida tyckte det var kallt. Jag tyckte att det var skönt. Jag brände mig. Har den vackra kräftfärgen över hela ryggen. Mina bakben svider. Tycker det är intressant att man aldrig lär sig.

I am watching you

Japp. Jag är fast. 24 med Jack Bauer har tagit ig i sitt grepp. Dock finns det ju fan ingen serie som har fått mig så irriterad! Herregud. Så många stolpskott... och Jack måste ordna allt hela tiden.

Vore fint om Bauer- Power kunde fixa lite svalkande vindar i mitt rum.

Sommar

Många tycker att mycket på sommaren blir lätt.
Jag tycker den mest består av svett.
Man sätter sig ute för att läsa.
20 minuter senare har man en Rudolf-näsa.
Ett skönt bad kanske vore ballt?
Fan, i vattnet är det för kallt.
Aldrig blir det rätt.
Våren är bättre på något sätt.


Att utnyttja tiden.

Jaha. Sitter man då i sitt gamla rum i Tullange och fyller i siffror i sitt spotifyexceldokument. Hur känns det att vara tillbaka? Hm. Är väldigt delad i denna fråga. Å ena sidan känns det ganska bra. Chill på många sätt. Men i magen har det mest varit ångest. Ville inte alls lämna Umeå. Är ju som där jag bor nu. Men ja. Jag tror på en relativt bra sommar ändå. Måste bara finna sätt att döda tid på, så jag inte blir dum i huvudet.

RSS 2.0