En lång, lång tid

Såg J.K Rowling dokumentären för en liten stund sen. Har inte sett den innan, pga att jag var någon annanstans, sist den visades. Men nu har jag sett den. Fick värsta Harry-rycket. Man har läst de där böckerna om ochom igen i typ 8 år nu, och de är fortfarande lika bra. Om inte bättre. Snart är det sommar, och då är det dags för den sedvanliga omläsningen.
Kom att tänka på köningen förra sommaren också. Den 20 juli/21 juli. Jag, Ida, Viktor och Kira + en massa andra Harry-fantaster. På ngt sätt är det den bästa dagen i mitt liv. Konstigt egentligen, med tanke på att vi bara satt ner och väntade egentligen. Men det var stämningen. Det var som att vara i Harry-land! Man gick runt där med sin Dödsätardräkt och sin trollstav, och man kände respekten från de andra! Trots att många trodde att vi var dementorer, men när kunde de hålla i en trollstav? Och den där lilla killen som vi hade trollkarlsdueller mot, han som hoppade till utav helvete när Viktor utförde en trollformel mot honom!
Herregud. Vilken känsla det var. Något att berätta för barnen och barnbarnen, även om de kanske aldrig kommer att förstå.

So Long
MCD

På väg upp?

Är inte min vecka den här veckan. Har kännt mig lite nere. Ändå så har det varit jättefint väder, ska det inte bli tvärtom då? Men jag uppskattar det fina vädret. Alltid skönt, även om det framkallar fler svettattacker än vanligt, om det är möjligt. ;)

Hade tänkt plugga lite, blev inte så mkt av. Skicka iväg bokanalysen till Bella i alla fall. Så tänkte jag ta tag i FN-analysen, men så är frågepappret borta. Det har legat överallt när man inte vill se det, men nu är det borta. Kul.

Aja, om en timme börjar PP, ska se det idag! Har ju missat flera avsnitt, även fast jag har velat se.
Har pratat med min praktik idag, det ser ut som det blir ett jobb i sommar! Aaaaah! Känns väldigt bra, de ska återkomma på måndag. Känns som jag hört sånt mkt på den senaste tiden, men nu tror jag det stämmer!

Belle ska komma förbi mig nu. Vi kanske kan ta en prommis i det fina vädret? Eller sitta ute lite i alla fall. Haha.

So Long

Bekräftat

Johanna var även hon en trogen läsare. Titta, jag har kommit fram till att jag har tre trogna läsare.
Ida, Johanna och Issa.
Yeey!
(Plus för att jag tog upp ämnet, så har jag fått tre stycken kommentarer.)

Japp. Endast 3 timmar och 45 minuter kvar tills EMD kliver på scenen på Hovet. Endast 4 timmar och 45 minuter kvar tills BSB kliver på scenen på Hovet.

//MCD

Trogen läsare

Jag ber om ursäkt.
Jag har två trogna läsare. Isabell C är också en trogen läsare. Jag har då två! Eller möjligtvis 3, om Hanis tittar in ibland? Haha.

Isabell, tack du med. Men liksom, du är ju min andra hälft, när du har ångest har jag ångest, när jag skriver så skriver du. Du vet.

Haha.
Fortfarande BSB imorgon.

"Backstreet Boys time"

Imorgon gäller det. Årets höjdpunkt.
Backstreet Boys på Hovet i Stockholm.
Hur stort är inte det på en skala mellan 1-10?
Jag är totalt laddad.
Min näsa eller mitt vänstra öga har inte runnit på hela dagen.
Jag är frisk som en nötkärna.
EMD är förband.
Tack. Bättre än såhär kan det inte bli.

MCD tackar för sig.

"Reservation Road"

Jag är inte på topp idag alltså. Eller, snarare så är det min näsa och mitt vänstra öga som inte är på topp. De rinner som niagrafallen. Eller något sådant.

Men jag trotsade dem igår kväll och gick på Bio med Issa och Ida. Vi såg reservation road, alltså på engelska. Inte svenska. Jättebra att Issa och jag trodde att den hette reservation, som i reservera och road, som i att man tycker något är kul. Jag menar, då är något fel.

Issa: Alltså, Reservation Road?! Vad är det för namn? De där svenska översättningarna är så konstiga, jag undrar va den heter på engelska.
Jag: Ja, jag med.

Sedan i telefonen med Ida:
Jag: Ska du med på bio sen, det blir antingen Once eller Reservation road, det är typ en thriller.

Haha, men det blev många skratt åt det i alla fall. Filmen var för övrigt mycket  sevärd, bortsett från att man inte kunde låta bli att skratta lite varenda gång de nämnde Reservation Road.

Gjorde dessvärre världens förlust igår. Jag glömde att ta med mammas kort, också var jag tvungen att köpa en ny remsa! 110 kr! Jävla skit. Inte kunde jag planka heller, nej, nej. Det gör ej Malin Dalsmyr. Herregud. Det blev inget godis för mig inte, men Belle var så snäll och köpte lite fiskar och choklad till mig.
Fick trevligt sällskap av Peter på vägen hem med, alltid trevligt. Haha =)

Ja, nej, nu ska jag och mina kanaler gå och lägga sig o läsa lite.
Min besöksfrekvens på denna blogg har sjunkit avsevärt. Tror endast det är Ida som kollar den nu.
Ida, tack för det.
Om det är någon annan kan den ju alltid skriva en kommentar, haha.

So Long
//MCD

"Var är solen?"

Oj, oj, framsteg här!

Men va fan är det här för väder? Snö?! NU? Jag ska inte ljuga och säga, att jag är nåt stort fan av värme, men att frysa häcken av sig är inte heller kul. No no no.

Ida, jag, Rishard och resten av tsp-gruppen var ute på en liten utlykt idag. Besökte Dövas hus som är beläget vid slaktarområdet vid Globen. Var mkt intressant. Fick lyssna på en döv-blind tjej. Fett coolt! Jag har alltid trott att om man är dövblind så sitter man bara hemma på en stol, men idag är det inte så! Okej, vissa gör väl det, men det behöver man ju inte vara dövblind för att göra...!

På vägen hem lekte jag och Ida dövblinda på tåget. Alltså, döv blinda kommunicerar genom att någon tecknar vanligt teckenspråk i deras händer, så känner de vad som känns. Ida och jag var tvunga och se om vi firra det, och som vi gjorde det. Två tjejer skrattade nästan ihjäl sig, men en gubbe såg faktiskt lite intresserad ut!

Ja, gick till pressis och köpte en kitkat och en korv. Alltid gott.
Bara en halvtimme kvar till Klass 9a startar! Yes!

//MCD

"Så som i mitt liv"

Ja, jag har inte varit så jätteaktiv här på den senaste tiden. Jag är kanske inte något ämne för bloggens värld? Är kanske en dagboksskrivare helt enkelt. Men jag tar upp försöket igen.

Har väl inte hänt så mycket på den senaste tiden som vanligt. Har fyllt 18. Känns precis som vanligt.  Ju äldre man blir, desstå yngre vill man vara. Man går förbi Banslättsskolan varje dag i princip och ser alla söta små ungar, som går och pratar med sig eller sitter och petar med en pinne i en lerpöl. Så mycket roligare än att sitta och räkna matte. Men jag är inte bitter. Igår fick jag faktiskt vara barn lite när jag lekte tunnelkull och TV-kull på träningen. Alltid kul.

Helgen har för övrigt haft två höjdpunkter. I fredags var jag ute på långpromenad med Belle. Det är alltid kul! Förstår inte att vi alltid har så mycket att prata om, visserligen diskuteras samma ämnen typ varje gång, men alltid lika intressant. Haha.
Igår kväll såg jag Så som i himmlen. Har inte sett den tidigare, men det var värt att vänta för att få den känslan. Herregud, vilken bra film! Köpte den idag på Mediamarkt. En sådan film ska finnas hemma! Kostade bara 99 kr med. Billigt=bra.

Allsvenskan är igång med. Djurgården vann första matchen mot Norrköpng och spelade lika mot Malmö igår, en hyffsad början, eller vad säger ni?

Ska la spela lite Sims nu tror jag.
//MCD

RSS 2.0