Sommarlooov..

Inte riktigt än. Men snart. En rapport som ska skrivas klart (heja Malin) och en examination på två timmar på måndag. Sedan bär det av till Stockholm. Ska bli så fruktansvärt skönt! Bara att kämpa på lite till.

Dagens:
-
Vilken fin tröja du har, Malin!
- Tack, jag har köpt den på egen hand.


Euphoria

Det gör ingenting att min debut i brännbollsyran inte gick som så bra eller att jag numera har den sedvanliga stoppljusfärgen i ansiktet, när Sverige får hålla Eurovision nästa år! Så jävla skönt. Och bra. Och underbart.


Sista passet på Iksu med G ikväll. Nästan så att man vill fälla en tår.

Himlen är oskyldigt blå

Uppträdande med kören igår. Det var riktigt roligt! Gillar att uppträda inför folk. Det är så mysigt på något sätt. Dock blir det nog ingen fortsättning i höst. Jag och Lisa ska vidga våra vyer och bege oss in i hästarnas värld istället. Jupp.

Fransson.

"Jag vill inte vara som folk, jag vill vara ifred!"


Beautiful day

Kan man kräva mer utav en dag? Solen skiner. Får ett SMS där det står; "Det bliv div 2". Segerdans i fem minuter. Hämta ut EM-biljetter. Prata Harry med David. Grilla bästaste middagen. Leka musikal. Kasta boll. Köra Singstar.

Det är vad jag kallar en vacker dag.


Hårdträning

Ca 2 veckor kvar till Brännbollscupen. Har ett lag anmält. Ligger i hårdträning. Att spela brännboll var lättare när man var tio år och spelade det var och varannan idrottslektion. Tekniken är totalt borta - men jag känner att jag är på gång. Lite mer slag- och kastträning, så ska vi nog se att det blir fint!

Sebastian

Ibland blir jag imponerad av vilka duktiga människor jag har i min närhet! Gå in på Myspace och lyssna på Magpie Marvin http://www.myspace.com/magpiemarvin. Du kommer inte att bli besviken.

Det engelska språket tillsammans med Malin och Isabell.

- Excuse me, do you speak English?
- Did you say Spenglish or English?
- English.
- Yes.
- Do you know what time it is?

För att undvika fler missförstånd visar Issa fram mobilen. Bra, där.


RSS 2.0