Varför stannade han inte?

Kollade precis på ett klipp från O.C, då bilolyckan är och Marissa dör. Varför stannar inte Ry bilen? Har alltid undrat detta.. Jaja, det är en serie och det måste hända saker.. men ändå. Hade besparat mig en massa tårar i alla fall.

Om vi går vidare på serierna, så ser det ut som Heigl och T.R Knight lämnar Greys inom en snar framtid. I alla fall om man ska lita på Chiefs uttalanden. Men det låter väl rimligt? Tycker nog att Greys ska göra ett fint avslut efter denna säsong. Man ska aldrig dra en bra serie för långt! Jag kommer alltid stanna kvar som trogen tittare, men kanske inte resten av världen, och då får man en pisstid på söndagskvällen. Ska Greys också behöva sluta så? Nej tack.

Alla serier kan inte fortgå i över 40 år som Days. Alla klarar inte detta. Det finns bara en långkörare här i världen, och det är Days. Och titta på den djupa kvaliten på den serien?

Ikväll är det fotboll. Vänskapsmatch mellan Österrike och våra vänner i Svenska landslaget. Jag kan ej se den, men har satt på inspelning. Får vi en vinst killar? Skulle kännas bra om Rosenberg/Berg får till det i anfallet. Ja, inte på det sättet, utan rent målmässigt. Skulle kännas bra inför Portugal matchen när Mr. Zlatan Ibrahimovic ej deltar.

Kommentarer
Postat av: Lillefot

älskar att du kallar honom för Ry..

2009-02-12 @ 21:05:19
URL: http://magiskmentragisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0