"Och här står du och lever?"

Man får säga vad man vill om serien Days of our lives, men måste ändå säga att det lilla, eller inte så lilla, dilemmat mellan Jack/Jennifer/Frankie är ganska intressant. Tänk om det faktiskt skulle hända? Kanske inte lika extremt som i Days, men ändå.

Du lever ett fint familjeliv med hus och barn. Men så får ni en dag veta att den ena av er är dödligt sjuk, och det finns inget botemedel. Allt blir helt annorlunda. Inte nog med det råkar den sjuka ut för en olycka, tex som i Jacks fall kör ner för en bro, och man hittar inte kroppen. Efter en lång tid av letande måste man ge upp och dödsförklara sin älskade. Man sörjer och är ledsen ett tag, men så träffar man den perfekte mannen/kvinnan som får en att se ljusglimtar i livet igen och man blir tillsammans och försöker skapa ett liv tillsammans, så som man en gång haft. Också helt plötsligt kommer den gamla mannen/kvinnan tillbaka och har en bra förklaring till varför man inte dykt upp tidigare (bättre än Jack förhoppningsvis), dock är denne fortfarande döende. Vad gör man?  Ska man lämna sin nya respektive, trots att man vet att sin gamla man/hustru fortfarande är döende och kommer att dö inom en snar framtid? Eller ska man försöka leva alla tre tillsammans tills han/hon dör? Kan ju bli ganska problematiskt...

Ligger flera avsnitt efter i Days, så jag vet inte vad Jen har bestämt sig för. För min del får gärna Jack ligga och svettas i någon sängnågonstans, men inte på bekostnad av Frankie! Han måste vara en av de finaste människorna i Days, och när han äntligen fått sin älskade Jennifer Rose så dyker Jack upp från de döda. Igen. Finns det inget slut i den mannen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0