Seriemördaren

Har fått ett uppdrag av mina vänner i Paris att göra en serieuppdatering. Jag antar att det är tre serier som jag tittar på som intresserar dem, fyra om jag räknar med Idol.

Börjar med den viktigaste av dem alla.

Days of our lives: Julen har kommit till staden som aldrig sover. Men som vanligt finns det ingen högtid i Salem som inte är fylld av sorger och intriger. Jack har dött efter att han kört ner med bilen från en bro rakt ner i den kalla floden. Dock har salemiterna inte hittat kroppen, men alla tecken tyder på att Jack är borta för gott denna gång, och vi har tackat av Jack med en minnesgudstjänst. Jennifer vill gå vidare med sin sorg på egen hand och ber Frankie att åka hem, trots att Jack bett dem båda att låta Frankie ta hand om Jennifer. Ja, Jack kom tillbaka som spöke, och berättade om sin plan för Jennifer.
Annars befinner vi oss ganska ofta på Salems sjukhus, där lilla Baby Claire kämpar för sitt liv, medans alla hennes organ verkar lägga av. Belle gråter, ber, och kramar antingen Phillip eller Shawn. Både Kate och Mimi har nu fått misstankar om att det är Shawn som är pappan till barnet, på grund av att Shawn har samma blodgrupp som barnet men inte Phillip. Kate blev till och med upptäckt med att sitta och ändra i Shawns journaler, men Victor lät henne gå.
John kämpar vidare med att försöka få tillbaka Marlena, som nu har valt att leva sitt liv med sin första man, Alex North. John har fått tag i en kvinna som pluggade tillsammans med dem båda och berättar om hur Alex misshandlade Marlena både, verbalt, psykiskt och fysiskt under deras tid. Hur ska Alex klara sig ur detta?
Men den person som har det sämst i Salem måste ändå vara Chelsesa. Hon har blivit av med sitt körkort och måste göra miljoner av timmar i samhällstjänst, som hon själv uttryckte det, efter att hon kört vårdslöst i trafiken och nästan kört ihjäl sig. Och pappa polis Bo lyfter inte ett finger för att låta henne få ha kvar sitt körkort. Nu är Bo en sämre förälder än Billie och Chelsea vill inte ha någonting med honom att göra. Stackars lilla barn.
Vi har också befunnit oss utanför Salems gränser, i L.A där Austin Reed och Company försöker ta över företaget HighStyle, som självklart Carrie Brady, Austins stora kärlek och Samis perfekta storasyster äger. Men detta vet ingen av parterna såklart om. Lucas är den enda som vet att Carrie är tillbaka i USA och försöker lägga in en stöt. Självklart har han och Sami stött på varandra ett antal gånger i den stora staden. Och varje gång säger Lucas att han aldrig vill se eller prata med Sami igen. Intressant relation de där två har till varandra.
Och ja, Zach är fortfarande lika efterbliven. Jag menar,vilken typ femåring behöver bäras runt av sin pappa hela tiden?

Like sand through the hourglas, so are the days of our lives.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0