Positiv

"Mellberg väntar på något. På vad, vet jag inte. Kanske på bättre tider."
-Robert Perlskog

När Robert sa detta var Sverige redan i bättre tider. Zlatan Ibrahimovic hade precis kvitterat mot Spanien. Det kändes som att det skulle kunna gå, minuterna gick. Klockan passerade 90 minuter. Nu var det väl ändå klart, vi skulle bara ha en poäng mot Spanien. Men så, skedde det som ingen ville se. Villa fick den lilla sekund och den lilla extra metern som man inte ska ge honom. Och där hade vi 2-1.

Men det är inte kört. Långt ifrån. Förlusten mot Spanien var ändå väntat på många håll, men när det var så nära, så är det klart att det känns lite extra. Men det räcker med oavgjort mot Ryssland på onsdag. Det klarar vi. Det vet jag.
Lagerbäck var glad idag på presskonferensen. Han skämtade, svarade på frågorna på en engelska med mycket influenser av det svenska språket och kliade sig ett antal gånger i ansiktet. Precis som det ska vara. Grabbarna i laget mådde också helt Ok, de var lite trötta bara.

Så det är lugnt. Andas. Sverige ska ta sig till kvartsfinal.